Forum elektroda.pl

Regulamin  | Punkty  | Dodaj...  | Ostatnie  | Szukaj | Rejestracja | Zaloguj



Wzmacniacz CDI AMP 240


  Strona Główna -> Forum elektroda.pl -> CarAudio Ogólne ->Wzmacniacz CDI AMP 240 Napisz nowy temat  Temat zablokowany. 
AutorSchowaj lewą kolumnę Wiadomość
peryy55
Poziom 5
Poziom 5


Dołączył: 12 Kwi 2008
Posty: 12
Miasto: brzegi - zasiadały

peryy55
Poziom 5
Post#1 Post autora tematu 27 Kwi 2008 15:48   

Wzmacniacz CDI AMP 240


Kupiłem wzmacniacz cdi amp240
i niewiem iak go podłoączyć pod zasilanie żeby grała muza

pasmo częstotliwości 20Hz - 20KHz
współczynnik zniekształceń 0.5%
dynamika audio > 70db
moc max wyjściowa 4 X 200W
moc rms wyjściowa 4 x 25W
impedancja wyjściowa 4-8ohm
oporność wejściowa 10Kohm
czułość wejściowa 0,2V-2V
napięcie zasilania DC 11-15V
gniazdo wejściowe typu :
LOW / RCA / LINE ( CINCZ ) X 4

Czy wiadomość jest pomocna? + 0 -
Powrót do góry
Google


Google Adsense


Google


Powrót do góry
slavwek.ie
Poziom 22
Poziom 22


Dołączył: 14 Lis 2006
Posty: 1985
Miasto: Pabianice

slavwek.ie
Poziom 22
Post#2 27 Kwi 2008 19:28   

Re: Wzmacniacz CDI AMP 240


peryy55 napisał:
Kupiłem wzmacniacz cdi amp240
Współczuję Sad

B+ do akumulatora pod +
GND do masy (może być z karoserii)
REM do niebieskiego kabelka z radia opisanego Remote lub Auto Antena

Czy wiadomość jest pomocna? + 0 -
Powrót do góry
Google


Google Adsense


Google


Powrót do góry
peryy55
Poziom 5
Poziom 5


Dołączył: 12 Kwi 2008
Posty: 12
Miasto: brzegi - zasiadały

peryy55
Poziom 5
Post#3 Post autora tematu 28 Kwi 2008 14:31   

Re: Wzmacniacz CDI AMP 240


Ale ia chce go podłączyć do mp3 w skuterze

Na żółtym kablu pisze Battery 12V+ yellow
Na czarnym Ground black
Na czerwonym Power 12V+ Red

Czy wiadomość jest pomocna? + 0 -
Powrót do góry
Google


Google Adsense


Google


Powrót do góry
slavwek.ie
Poziom 22
Poziom 22


Dołączył: 14 Lis 2006
Posty: 1985
Miasto: Pabianice

slavwek.ie
Poziom 22
Post#4 28 Kwi 2008 19:05   

Re: Wzmacniacz CDI AMP 240


czerwony musisz połączyć przez jakiś przełącznik do +12V, żeby włączać wzmacniacz. Pozostałe jak wyżej.

Czy wiadomość jest pomocna? + 0 -
Powrót do góry
Google


Google Adsense


Google


Powrót do góry
peryy55
Poziom 5
Poziom 5


Dołączył: 12 Kwi 2008
Posty: 12
Miasto: brzegi - zasiadały

peryy55
Poziom 5
Post#5 Post autora tematu 28 Kwi 2008 19:54   

Re: Wzmacniacz CDI AMP 240


Już mi działało grało z 40 min odłączyłem. Gdy podłączyłem drugi raz masę( czarny), czerwony
i plus (żółty ) to robi się zwarcie przewody się grzeją i nie chcę działać?

Co może być?

Czy wiadomość jest pomocna? + 0 -
Powrót do góry
Google


Google Adsense


Google


Powrót do góry
qstosz
Moderator CarAudio
Moderator CarAudio


Dołączył: 07 Mar 2005
Posty: 3887
Miasto: wawa

qstosz
Moderator CarAudio
Post#6 28 Kwi 2008 21:56   

Re: Wzmacniacz CDI AMP 240


to raczej norma

w tym produkcie

Czy wiadomość jest pomocna? + 0 -
Powrót do góry
peryy55
Poziom 5
Poziom 5


Dołączył: 12 Kwi 2008
Posty: 12
Miasto: brzegi - zasiadały

peryy55
Poziom 5
Post#7 Post autora tematu 29 Kwi 2008 11:19   

Re: Wzmacniacz CDI AMP 240


Czego raczej to morzliwe to znaczy że nie będzie działać

Czy tylko trzeba poczekać pare godzin żeby ostygł
Moderowano przez Sylwek:
Za "szastanie" kolorami i ogólne zaniżanie poziomu elektrody niezbyt "rozgarniętymi" tematami zawierajacymi rażące błędy ortograficzne , udzielam koledze ostrzeżenia #1 , w celu przemyślenia dalszego funkcjonowania na forum


Czy wiadomość jest pomocna? + 0 -
Powrót do góry
Napisz nowy temat  Temat zablokowany.     Strona Główna -> Forum elektroda.pl -> CarAudio Ogólne -> Wzmacniacz CDI AMP 240
Strona 1 z 1
Podobne tematy
Wzmacniacz V-Power CDI AMP-2008, wyłącza się (2)
Wzmacniacz cdi Amp-230 Padł zanim sie uruchomił (10)
CDI AMP-2008 Czy ten wzmacniacz jest coś wart ? (1)
SKYTEC amp-240 czy warto kupić? (6)
Audio "pierdzi" cdi-240 (18)
Potrzebne fotki - Mc Farlow AMP 300 lub SKYTEC PRO-240 (2)
Jak zmnostkować wzmac. CDI AMP-716 (1)
Wylaczanie sie V-Power CDI AMP-2008. (5)
CDI AMP-8888 - Nagrzewanie się wzmacniacza (8)
Cdi amp 230 co to warte? Ile ma naprawdę? Czy można go mostkować? (3)



Administrator || Moderatorzy || Regulamin forum || Regulamin ogólny || Informacja o cookies || Kontakt

Page generation time: 0.04 seconds

elektroda.pl temat RSS