FAQ | Points | Add... | Recent posts | Search | Register | Log in

Problem z Dlink 900AP+ albo z kartą sieciową WLAN

Post new topic  This topic is locked      Main Page -> Forum Index -> Network, Internet -> Problem z Dlink 900AP+ albo z kartą sieciową WLAN
Author
Poziom 10
Poziom 10

Post#1 Post from the author of the topic 30 Apr 2008 21:17   

Problem z Dlink 900AP+ albo z kartą sieciową WLAN

Witam,
Mam problem z AP D-LINK 900Ap+ i Kartą sieciową bezprzewodową Atheros AR 5006EG zamontowana w laptopie BenQ P52EG
900AP+ pracuje w trybie Acces Point z włączonym szyfrowaniem WPA-PSK.Kiedy chce się połączyć z moją siecią wyskakuje mi komunikat o podanie hasła,podaję go, następnie łącze się z siecią. Kiedy łączenie dobieg końca, połączenie utrzymuje mi się jakieś 10 sekund poczym zostaje rozłączone, podczas tych 10 sekund nie mam dostępu do sieci.Taki sam problem pojawia się przy uaktywnieniu szyfrowania WEP. Jednak gdy wyłączę szyfrowanie na AP i dam opcję System Open wszystko śmiga ładnie, połączenie jest nie zrywane, mam dostęp do sieci. AP ma wgrany najnowszy firmware 3.09. W ustawieniach karty sieciowej nie dokonywałem żadnych zmian.W AP ma wgrany najnowszy firmware 3.09 .
W czym jest problem, że przy jakimkolwiek włączonym szyfrowaniu połączenie mam zrywane? Bardzo proszę o pomoc.
Z góry bardzo dziękuję za wszystkie odpowiedzi.
Back to top

Google

Google Adsense

Post# Post from the author of the topic 30 Apr 2008 21:17   

Back to top

Post new topic  This topic is locked      Main Page -> Forum Index -> Network, Internet -> Problem z Dlink 900AP+ albo z kartą sieciową WLAN
Page 1 of 1
Similar topics
Problem z kartą sieciową (9)
Problem z kartą sieciową! (20)
Problem z kartą sieciową (5)
Problem z kartą sieciową..... (2)
Problem z kartą sieciową (4)
Problem z kartą sieciową (5)
Problem z kartą sieciową WLAN na PCI-Express GIGABYTE (2)
Problem z kartą sieciową Dlink 520+ na PCI (2)
Problem z kartą sieciową. (11)
Problem z kartą sieciową (3)

Page generation time: 0.079 seconds

FAQ || Administrator || Moderators || Widgets and banners || Contact
elektroda.pl topic RSS feed