Forum elektroda.pl

Regulamin  | Punkty  | Dodaj...  | Ostatnie  | Szukaj  | Rejestracja  | Zaloguj

Ta strona używa cookie. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce.
Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.

Kod instalacyjny windows


Napisz nowy temat  Temat zablokowany      Strona Główna -> Forum elektroda.pl -> Komputery Serwis -> Komputery Software -> Kod instalacyjny windows
Autor
Wiadomość
michalek199214
Poziom 8
Poziom 8


Dołączył: 17 Mar 2007
Posty: 30
Miasto: lublin

Post#1 Post autora tematu 30 Kwi 2008 22:06   

Kod instalacyjny windows


Mam problem wyskakuje mi informacja ze mam pirackiego windowsa i jak mam wpisac kod instalacyjny do niego nie reinstalujac go.
Powrót do góry
   
Google


Google Adsense


Post# 30 Kwi 2008 22:06   





Powrót do góry
   
jankolo
Poziom 26
Poziom 26


Dołączył: 10 Sty 2005
Posty: 33254
Miasto: Łódź

Post#2 30 Kwi 2008 22:29   

Re: Kod instalacyjny windows


1. Proszę DOKŁADNIE przeczytać komunikat o błędzie;
2. A ma kolega?
Powrót do góry
   
michalek199214
Poziom 8
Poziom 8


Dołączył: 17 Mar 2007
Posty: 30
Miasto: lublin

Post#3 Post autora tematu 30 Kwi 2008 22:34   

Re: Kod instalacyjny windows


no to tak jest napisane ze "urzytkownik mogl pasc ofiara falszowania oprogramowania" mam oryginalny windows
Powrót do góry
   
Google


Google Adsense


Post# 30 Kwi 2008 22:34   





Powrót do góry
   
jankolo
Poziom 26
Poziom 26


Dołączył: 10 Sty 2005
Posty: 33254
Miasto: Łódź

Post#4 30 Kwi 2008 22:47   

Re: Kod instalacyjny windows


michalek199214 napisał:
urzytkownik

Na pewno tak jest napisane?
michalek199214 napisał:
mam oryginalny windows

To proszę go po prostu ponownie aktywować.
Powrót do góry
   
Google


Google Adsense


Post# 30 Kwi 2008 22:47   





Powrót do góry
   
michalek199214
Poziom 8
Poziom 8


Dołączył: 17 Mar 2007
Posty: 30
Miasto: lublin

Post#5 Post autora tematu 30 Kwi 2008 22:56   

Re: Kod instalacyjny windows


no tak jest napisane. no ok ale jak mam go ponownie aktywowac??
Powrót do góry
   
jankolo
Poziom 26
Poziom 26


Dołączył: 10 Sty 2005
Posty: 33254
Miasto: Łódź

Post#6 30 Kwi 2008 23:03   

Re: Kod instalacyjny windows


W taki sam sposób jak kolega robił to po raz pierwszy.
Powrót do góry
   
Mariopi
Poziom 21
Poziom 21


Dołączył: 17 Mar 2004
Posty: 1222
Miasto: Gdynia

Post#7 30 Kwi 2008 23:05   

Re: Kod instalacyjny windows


Kolega jankolo "zapomniał" dodać, iż ponowna aktywacja systemu operacyjnego nie obejdzie się bez bezpośredniego kontaktu (telefonicznego) z serwisem Microsoft, jeżeli użytkownik zmodernizował swoją platformę systemową powyżej akceptowalnego poziomu zmian. Jeżeli natomiast jesteś kolego "urzytkownikiem" - to szkoda czasu i przysłowiowej nafty palić.
Powrót do góry
   
michalek199214
Poziom 8
Poziom 8


Dołączył: 17 Mar 2007
Posty: 30
Miasto: lublin

Post#8 Post autora tematu 30 Kwi 2008 23:05   

Re: Kod instalacyjny windows


no tak ale jak czytalem to moze mi usunac sterowniki dysku twardego.
Powrót do góry
   
jankolo
Poziom 26
Poziom 26


Dołączył: 10 Sty 2005
Posty: 33254
Miasto: Łódź

Post#9 30 Kwi 2008 23:13   

Re: Kod instalacyjny windows


Mariopi napisał:
Kolega jankolo "zapomniał" dodać, iż ponowna aktywacja systemu operacyjnego nie obejdzie się bez bezpośredniego kontaktu (telefonicznego) z serwisem Microsoft

Niekoniecznie. Wszystko zależy od tego, ile czasu upłynęło od poprzedniej aktywacji. A jeśli nawet byłby taki kontakt potrzebny, to zaręczam, że obsługa klienta w firmie Microsoft nie gryzie - bardzo często mam konieczność telefonicznej aktywacji.
michalek199214 napisał:
no tak ale jak czytalem to moze mi usunac sterowniki dysku twardego.

Gdzie kolega taką bzdurę bezdenną wyczytał? Proszę wskazać źródło.
Powrót do góry
   
Google


Google Adsense


Post# 30 Kwi 2008 23:13   





Powrót do góry
   
serweryn
Poziom 4
Poziom 4


Dołączył: 30 Kwi 2008
Posty: 9

Post#10 30 Kwi 2008 23:21   

Re: Kod instalacyjny windows


Jesli 'winda' jest 'oryginalna' telefon do Microsoftu rozwiąże sprawę na 100 %. Nawet jeśli nastąpiła wymiana jakiego 'sprzętu' aktywacja przy umiejetnym odpowiadaniu na pytania zadawane przez 'system aktywacyjny' powiedzie sie i otrzymasz kod.
Powrót do góry
   
Gość
Poziom 26
Poziom 26





Post#11 30 Kwi 2008 23:38   

Re: Kod instalacyjny windows


Podsumowując, jeśli masz oryginał to koledzy już Ci wytłumaczyli co należy zrobić.
Jeśli masz wersję piracką to na tym forum porady nie otrzymasz.

W jednym i drugim przypadku temat jest wyczerpany, więc go zamykam.
Powrót do góry
   
Napisz nowy temat  Temat zablokowany      Strona Główna -> Forum elektroda.pl -> Komputery Serwis -> Komputery Software -> Kod instalacyjny windows
Strona 1 z 1
Podobne tematy
Jak odzyskać klucz instalacyjny windows xp.. (10)
Jak usunąć stary folder instalacyjny Windows ? (20)
Jak stworzyć własny obraz instalacyjny systemu Windows XP? (23)
Jaki pendrive polecacie jako instalacyjny pod Windows 8? (16)
Program instalacyjny do Webbkamery (13)
System instalacyjny do uruchomienia (3)
dziwny dysk instalacyjny winXP? (15)
hp deskjet 3325- dysk instalacyjny (1)
kamerka SUMVISION - program instalacyjny (15)


Administrator || Moderatorzy || Regulamin forum || Regulamin ogólny || Informacja o cookies || Reklama || Kontakt

Page generation time: 0.097 seconds

elektroda.pl temat RSS