Forum elektroda.pl

Regulamin  | Punkty  | Dodaj...  | Ostatnie  | Szukaj | Rejestracja | Zaloguj



Kod instalacyjny windows


  Strona Główna -> Forum elektroda.pl-> Komputery Serwis -> Komputery Software ->Kod instalacyjny windows Napisz nowy temat  Temat zablokowany. 
AutorSchowaj lewą kolumnę Wiadomość
michalek199214
Poziom 8
Poziom 8


Dołączył: 17 Mar 2007
Posty: 30
Miasto: lublin

michalek199214
Poziom 8
Post#1 30 Kwi 2008 22:06  Autor tematu   

Kod instalacyjny windows


Mam problem wyskakuje mi informacja ze mam pirackiego windowsa i jak mam wpisac kod instalacyjny do niego nie reinstalujac go.

Czy wiadomość jest pomocna? + +1 -
Powrót do góry
Google


Google Adsense


Google


Powrót do góry
jankolo
Zasłużony dla elektroda
Zasłużony dla elektroda


Dołączył: 10 Sty 2005
Posty: 32830
Miasto: Łódź

jankolo
Zasłużony dla elektroda
Post#2 30 Kwi 2008 22:29    

Re: Kod instalacyjny windows


1. Proszę DOKŁADNIE przeczytać komunikat o błędzie;
2. A ma kolega?

Czy wiadomość jest pomocna? + 0 -
Powrót do góry
Google


Google Adsense


Google


Powrót do góry
michalek199214
Poziom 8
Poziom 8


Dołączył: 17 Mar 2007
Posty: 30
Miasto: lublin

michalek199214
Poziom 8
Post#3 30 Kwi 2008 22:34  Autor tematu   

Re: Kod instalacyjny windows


no to tak jest napisane ze "urzytkownik mogl pasc ofiara falszowania oprogramowania" mam oryginalny windows

Czy wiadomość jest pomocna? + 0 -
Powrót do góry
jankolo
Zasłużony dla elektroda
Zasłużony dla elektroda


Dołączył: 10 Sty 2005
Posty: 32830
Miasto: Łódź

jankolo
Zasłużony dla elektroda
Post#4 30 Kwi 2008 22:47    

Re: Kod instalacyjny windows


michalek199214 napisał:
urzytkownik

Na pewno tak jest napisane?
michalek199214 napisał:
mam oryginalny windows

To proszę go po prostu ponownie aktywować.

Czy wiadomość jest pomocna? + 0 -
Powrót do góry
Google


Google Adsense


Google


Powrót do góry
michalek199214
Poziom 8
Poziom 8


Dołączył: 17 Mar 2007
Posty: 30
Miasto: lublin

michalek199214
Poziom 8
Post#5 30 Kwi 2008 22:56  Autor tematu   

Re: Kod instalacyjny windows


no tak jest napisane. no ok ale jak mam go ponownie aktywowac??

Czy wiadomość jest pomocna? + 0 -
Powrót do góry
Google


Google Adsense


Google


Powrót do góry
jankolo
Zasłużony dla elektroda
Zasłużony dla elektroda


Dołączył: 10 Sty 2005
Posty: 32830
Miasto: Łódź

jankolo
Zasłużony dla elektroda
Post#6 30 Kwi 2008 23:03    

Re: Kod instalacyjny windows


W taki sam sposób jak kolega robił to po raz pierwszy.

Czy wiadomość jest pomocna? + 0 -
Powrót do góry
Google


Google Adsense


Google


Powrót do góry
Mariopi
Poziom 21
Poziom 21


Dołączył: 17 Mar 2004
Posty: 1340
Miasto: Gdynia

Mariopi
Poziom 21
Post#7 30 Kwi 2008 23:05    

Re: Kod instalacyjny windows


Kolega jankolo "zapomniał" dodać, iż ponowna aktywacja systemu operacyjnego nie obejdzie się bez bezpośredniego kontaktu (telefonicznego) z serwisem Microsoft, jeżeli użytkownik zmodernizował swoją platformę systemową powyżej akceptowalnego poziomu zmian. Jeżeli natomiast jesteś kolego "urzytkownikiem" - to szkoda czasu i przysłowiowej nafty palić.

Czy wiadomość jest pomocna? + 0 -
Powrót do góry
michalek199214
Poziom 8
Poziom 8


Dołączył: 17 Mar 2007
Posty: 30
Miasto: lublin

michalek199214
Poziom 8
Post#8 30 Kwi 2008 23:05  Autor tematu   

Re: Kod instalacyjny windows


no tak ale jak czytalem to moze mi usunac sterowniki dysku twardego.

Czy wiadomość jest pomocna? + 0 -
Powrót do góry
jankolo
Zasłużony dla elektroda
Zasłużony dla elektroda


Dołączył: 10 Sty 2005
Posty: 32830
Miasto: Łódź

jankolo
Zasłużony dla elektroda
Post#9 30 Kwi 2008 23:13    

Re: Kod instalacyjny windows


Mariopi napisał:
Kolega jankolo "zapomniał" dodać, iż ponowna aktywacja systemu operacyjnego nie obejdzie się bez bezpośredniego kontaktu (telefonicznego) z serwisem Microsoft

Niekoniecznie. Wszystko zależy od tego, ile czasu upłynęło od poprzedniej aktywacji. A jeśli nawet byłby taki kontakt potrzebny, to zaręczam, że obsługa klienta w firmie Microsoft nie gryzie - bardzo często mam konieczność telefonicznej aktywacji.
michalek199214 napisał:
no tak ale jak czytalem to moze mi usunac sterowniki dysku twardego.

Gdzie kolega taką bzdurę bezdenną wyczytał? Proszę wskazać źródło.

Czy wiadomość jest pomocna? + 0 -
Powrót do góry
serweryn
Poziom 4
Poziom 4


Dołączył: 30 Kwi 2008
Posty: 9

serweryn
Poziom 4
Post#10 30 Kwi 2008 23:21    

Re: Kod instalacyjny windows


Jesli 'winda' jest 'oryginalna' telefon do Microsoftu rozwiąże sprawę na 100 %. Nawet jeśli nastąpiła wymiana jakiego 'sprzętu' aktywacja przy umiejetnym odpowiadaniu na pytania zadawane przez 'system aktywacyjny' powiedzie sie i otrzymasz kod.

Czy wiadomość jest pomocna? + 0 -
Powrót do góry
Usunięty






Usunięty
Post#11 30 Kwi 2008 23:38    

Re: Kod instalacyjny windows


Podsumowując, jeśli masz oryginał to koledzy już Ci wytłumaczyli co należy zrobić.
Jeśli masz wersję piracką to na tym forum porady nie otrzymasz.

W jednym i drugim przypadku temat jest wyczerpany, więc go zamykam.

Czy wiadomość jest pomocna? + 0 -
Powrót do góry
Google


Google Adsense


Google


Powrót do góry
Napisz nowy temat  Temat zablokowany.     Strona Główna -> Forum elektroda.pl-> Komputery Serwis -> Komputery Software -> Kod instalacyjny windows
Strona 1 z 1
Podobne tematy
Jak odzyskać klucz instalacyjny windows xp.. (10)
Jak usunąć stary folder instalacyjny Windows ? (20)
Jak stworzyć własny obraz instalacyjny systemu Windows XP? (23)
Jaki pendrive polecacie jako instalacyjny pod Windows 8? (16)
Program instalacyjny do Webbkamery (13)
System instalacyjny do uruchomienia (3)
dziwny dysk instalacyjny winXP? (15)
hp deskjet 3325- dysk instalacyjny (1)
kamerka SUMVISION - program instalacyjny (15)



Administrator || Moderatorzy || Regulamin forum || Regulamin ogólny || Informacja o cookies || Kontakt

Page generation time: 0.049 seconds

elektroda.pl temat RSS