Regulamin | Punkty | Dodaj... | Ostatnie | Szukaj | Rejestracja | Zaloguj

Federal Signal AS-380

Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu      Strona Główna -> Forum elektroda -> Radiotechnika Serwis -> Federal Signal AS-380
Angielska wersja
Autor Wiadomość
grd-sound
Poziom 2
Poziom 2

Miasto: Bydgoszcz

Post 13 Maj 2008 18:37   

Federal Signal AS-380

Witam czy ktoś posiada może zdjęcia tego urządzenia jak powinno ono w środku wyglądać lub posiada jego schemat ? Ponieważ padło nam w straży ( trochę węgla na płytce) a koszty naprawy są zbyt wysokie, może ktoś jest w stanie nam pomóc. Serwis FS firma transmed takiej pomocy udzielić nie chce.Pozdrawiam
Powrót do góry

Google
AdSense
Google Adsense

Post 13 Maj 2008 18:37   

Powrót do góry

zlotypk
Poziom 5
Poziom 5

Post 20 Lis 2009 22:33   

Re: Federal Signal AS-380

Witam. Pytanie już chyba zapomniane, ale nie będę nowego wątku zakładał bo chodzi właściwie o to samo, ale o model AS-320. Z tego co się zorientowałem to jest problem z jednym z przekaźników, który "nie łapie". Gdy się mu pomoże i przytrzyma styk to wszystko działa, ale normalnie to "zaskakuje" tylko czasami. Byłbym wdzięczny za jakiś schemat do tego wzmacniacza albo jeszcze lepiej jakby ktoś miał z tym do czynienia, wiedział co może być nie tak i mógł naprowadzić jak to naprawić. Pozdrawiam
Powrót do góry

kevmyst
Poziom 12
Poziom 12

Miasto: Radomsko

Post 02 Gru 2009 21:25   

Re: Federal Signal AS-380

mam w domu urządzenie as-380 jeśli nadal jesteście zainteresowani zdjęciami to je wyśle chętnym ;) ja natomiast potrzebuję do tego amplifera pilot sterowania bądź schemat takiego pilota. Byłbym zainteresowany zakupem takiego pilocika ;)
Powrót do góry

Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu      Strona Główna -> Forum elektroda -> Radiotechnika Serwis -> Federal Signal AS-380
Strona 1 z 1

[ Page generation time: 0.098 seconds ]

Regulamin || Administrator || Moderatorzy || Nasze bannery || Kontakt
elektroda.pl temat RSS