FAQ | Points | Add... | Recent posts | Search | Register | Log in

Federal Signal AS-380

Post new topic  Reply to topic      Main Page -> Forum Index -> Radio communication equipment Service -> Federal Signal AS-380
Author
Poziom 2
Poziom 2

Post#1 Post from the author of the topic 13 May 2008 18:37   

Federal Signal AS-380

Witam czy ktoś posiada może zdjęcia tego urządzenia jak powinno ono w środku wyglądać lub posiada jego schemat ? Ponieważ padło nam w straży ( trochę węgla na płytce) a koszty naprawy są zbyt wysokie, może ktoś jest w stanie nam pomóc. Serwis FS firma transmed takiej pomocy udzielić nie chce.Pozdrawiam
Back to top

Google

Google Adsense

Post# Post from the author of the topic 13 May 2008 18:37   

Back to top

zlotypk
Poziom 6
Poziom 6

Post#2 20 Nov 2009 22:33   

Re: Federal Signal AS-380

Witam. Pytanie już chyba zapomniane, ale nie będę nowego wątku zakładał bo chodzi właściwie o to samo, ale o model AS-320. Z tego co się zorientowałem to jest problem z jednym z przekaźników, który "nie łapie". Gdy się mu pomoże i przytrzyma styk to wszystko działa, ale normalnie to "zaskakuje" tylko czasami. Byłbym wdzięczny za jakiś schemat do tego wzmacniacza albo jeszcze lepiej jakby ktoś miał z tym do czynienia, wiedział co może być nie tak i mógł naprowadzić jak to naprawić. Pozdrawiam
Back to top

Google

Google Adsense

Post# 20 Nov 2009 22:33   

Back to top

kevmyst
Poziom 12
Poziom 12

Post#3 02 Dec 2009 21:25   

Re: Federal Signal AS-380

mam w domu urządzenie as-380 jeśli nadal jesteście zainteresowani zdjęciami to je wyśle chętnym ;) ja natomiast potrzebuję do tego amplifera pilot sterowania bądź schemat takiego pilota. Byłbym zainteresowany zakupem takiego pilocika ;)
Back to top

Post new topic  Reply to topic      Main Page -> Forum Index -> Radio communication equipment Service -> Federal Signal AS-380
Page 1 of 1

Page generation time: 0.039 seconds

FAQ || Administrator || Moderators || Widgets and banners || Contact
elektroda.pl topic RSS feed