Forum elektroda.pl

Regulamin  | Punkty  | Dodaj...  | Ostatnie  | Szukaj  | Rejestracja  | Zaloguj

Ta strona używa cookie. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce.
Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.

opiekacz selfa 58.303


Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu      Strona Główna -> Forum elektroda.pl -> AGD Użytkowy -> AGD Początkujący -> opiekacz selfa 58.303
Autor
Wiadomość
zaqui
Poziom 7
Poziom 7


Dołączył: 26 Gru 2005
Posty: 23
Miasto: Wrocław

Post#1 Post autora tematu 27 Maj 2008 22:22   

opiekacz selfa 58.303


Witam!
Posiadam opiekacz (rożen) Selfa model 58.303
Opiekacz działa lecz gdy się już rozgrzeje to nie można przekręcić nastawy czasu grzejnika(zew.)
Pokrętło wewnętrzne(do nastawy grzejnika wew.) jest ok i można zawsze tą nastawę skorygować.
Z zamieszczonej na elektrodzie/instrukcji dowiedziałem się że można skasować nastawienie czasu obracając pokrętło w prawo.
Ja mogę to uczynić tylko na zimno.
Czy ktoś wie jaka może być przyczyna?
Powrót do góry
   
Google


Google Adsense


Post# 27 Maj 2008 22:22   





Powrót do góry
   
schnauzerman
Specjalista AGD
Specjalista AGD


Dołączył: 22 Paź 2003
Posty: 2174
Miasto: Zachodnie Pomorze

Post#2 28 Maj 2008 07:49   

Re: opiekacz selfa 58.303


może być zanieczyszczona oś pokretła, spróbuj przeczyścić jakimś środkiem penetrująco-smarującym na przykład W-40
Powrót do góry
   
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu      Strona Główna -> Forum elektroda.pl -> AGD Użytkowy -> AGD Początkujący -> opiekacz selfa 58.303
Strona 1 z 1
Podobne tematy
Opiekacz PREDOM Selfa - wyrzuca bezpiecznik w mieszkaniu (6)
SELFA KUCHENKA - Możliwość wygięcia grzałki. (2)
Opiekacz-problem z grzalka (7)
Opiekacz Predom - opis instrukcji (2)
Soft-start opiekacz 1500W (6)
Opiekacz Predom , uszkodzony silnik rożna (5)
Opiekacz Clatronic KG3159 awaria termostatu (3)
Opiekacz Gabotex HC-808 - Uszkodzony termostat (5)
Opiekacz Clatronic TA 2543 DS - nie załącza się (1)
Opiekacz philips hd 2430 korki wysiadaja po podlaczeniu (2)


Administrator || Moderatorzy || Regulamin forum || Regulamin ogólny || Informacja o cookies || Reklama || Kontakt

Page generation time: 0.059 seconds

elektroda.pl temat RSS