Forum elektroda.pl

Regulamin | Punkty | Dodaj... | Ostatnie | Szukaj | Rejestracja | Zaloguj

Ta strona używa cookie. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce.
Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.

..polskie IP za granicą. JAK??


Napisz nowy temat  Temat zablokowany      Strona Główna -> Forum elektroda.pl -> Sieci, Internet -> ..polskie IP za granicą. JAK??
Autor
Wiadomość
spaceone
Poziom 10
Poziom 10


Dołączył: 09 Kwi 2003
Posty: 47
Miasto: Irl

Post#1 Post autora tematu 06 Cze 2008 22:30   

..polskie IP za granicą. JAK??


Witam.

Mam pewien problem.
Chcialbym kozystac z programu "Ipla" za pomoca ktorego mozna bedzie ogladac EURO2008 w interniecie i to zupelnie za darmo.
Niestety przebywam poza granicami Polski, a przy rejestracju do w/w programu, wyskakuje komunikat, ze adres IP rozpoznano jako zagraniczny, a transmisja jest dostepna jedynie na terenie Polski.

W zwiazku z tym, pytam, czy jest mozliwosc obejscia tego..??

Pozdrawiam.
Powrót do góry
   
Google


Google Adsense


Post# 06 Cze 2008 22:30   





Powrót do góry
   
Alana
Poziom 23
Poziom 23


Dołączył: 28 Lip 2002
Posty: 2723
Miasto: Gdańsk

Post#2 06 Cze 2008 22:46   

Re: ..polskie IP za granicą. JAK??


HTTP proxy, albo jedno z publicznie dostepnych albo na serwerze u zaprzyjazionego admina.
Adresow szukaj np tu: http://proxy.net.pl/polskie.html
Powrót do góry
   
Google


Google Adsense


Post# 06 Cze 2008 22:46   





Powrót do góry
   
spaceone
Poziom 10
Poziom 10


Dołączył: 09 Kwi 2003
Posty: 47
Miasto: Irl

Post#3 Post autora tematu 07 Cze 2008 15:19   

Re: ..polskie IP za granicą. JAK??


..tak, wszystko pieknie i ladnie, ale zeby jeszcze ktorys z podanych serwerow dzialal, to by moze bylo ok.

Moze ktos zapoda dzialajace adresy polskich serwerow?
Powrót do góry
   
Google


Google Adsense


Post# 07 Cze 2008 15:19   





Powrót do góry
   
Gość
Poziom 26
Poziom 26





Post#4 08 Cze 2008 16:35   

Re: ..polskie IP za granicą. JAK??


Zainstaluj tvuplayer. Włącz program cctv-5 sports. Tam będzie transmisja meczu (meczów). Niestety chiński komentarz :D

Jeszcze tutaj sprawdź:

http://forum.dobreprogramy.pl/viewtopic.php?f=6&p=1641876
Powrót do góry
   
Napisz nowy temat  Temat zablokowany      Strona Główna -> Forum elektroda.pl -> Sieci, Internet -> ..polskie IP za granicą. JAK??
Strona 1 z 1
Podobne tematy
tvn player za granicą - jak oglądać tvnplayer za granicą (3)
Jak wygląda sprawa z internetem za granicą (6)
Backtrack-Polskie menu - Jak zmienić na polskie menu? (2)


Administrator || Moderatorzy || Regulamin forum || Regulamin ogólny || Informacja o cookies || Reklama || Kontakt

Page generation time: 0.04 seconds

elektroda.pl temat RSS