Forum elektroda.pl

Regulamin  | Punkty  | Dodaj...  | Ostatnie  | Szukaj | Rejestracja | Zaloguj



Program Adobe Premiere, którego nie można odinstalować


  Strona Główna -> Forum elektroda.pl-> Komputery Serwis -> Komputery Software ->Program Adobe Premiere, którego nie można odinstalować Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu 
AutorSchowaj lewą kolumnę Wiadomość
268966
Usunięty





268966
Usunięty
Post#1 29 Cze 2008 13:22   

Program Adobe Premiere, którego nie można odinstalować


Witam
Formatowałem dysk C żeby zainstalować Windows XP, jednak nie odinstalowałem programu z dysku E...
usunąłem cały program i zacząłem instalować od nowa jednak okienko które wyskoczyło to nie była instalacja lecz repair lub remove zrobiłem repair i zainstalował go sam w tym samym miejscu gdzie wcześniej był nie pytając o serial i nie chce się uruchomić...
Próbowałem oczywiście odinstalować(remove) ten program ale ta funkcja wogole nie działa na niego, odinstalowanie przechodzi, a program nadal zostaje w tym samym miejscu...
Gdy znowu wywaliłem go do kosza, program przy próbie ponownej instalacji,uruchami się znowu okno repair/remove, efekt znowu reinstaluje się w to samo bez serialu...
Prośba jest taka, ponieważ programik gdzieś się zagnieździł, potrzebuję pomocy jak go wywalić, by móc normalnie zainstalować na nowo program!
Bardzo proszę o pomoc

Proszę niezwłocznie poprawić swój post zgodnie z punktem 11 regulaminu, niezastosowanie się do zaleceń moderacyjnych skutkować będzie ostrzeżeniem.

Czy wiadomość jest pomocna? + 0 -
Powrót do góry
Google


Google Adsense


Google


Powrót do góry
prAna
Poziom 2
Poziom 2


Dołączył: 28 Cze 2008
Posty: 4

prAna
Poziom 2
Post#2 29 Cze 2008 14:27   

Re: Program Adobe Premiere, którego nie można odinstalować


Mnie z podobnej opresji uratował program CCleaner - polecany już kilka razy, przez kilku użytkowników elektrody w tym dziale.

Czy wiadomość jest pomocna? + 0 -
Powrót do góry
Google


Google Adsense


Google


Powrót do góry
jaca25-68
Poziom 6
Poziom 6


Dołączył: 20 Gru 2007
Posty: 17
Miasto: bełchatów

jaca25-68
Poziom 6
Post#3 29 Cze 2008 14:36   

Re: Program Adobe Premiere, którego nie można odinstalować


Jest pomocny jv16 PowerTools

Czy wiadomość jest pomocna? + 0 -
Powrót do góry
Google


Google Adsense


Google


Powrót do góry
268966
Usunięty





268966
Usunięty
Post#4 29 Cze 2008 14:46   

Re: Program Adobe Premiere, którego nie można odinstalować


Raczej za rejestr nie ma co się zabierać, przecież okno wyskakiwało po formatowaniu i wgraniu nowego XP, więc rejestr był czyściutki,no chyba że się mylęSmile
CCleaner używałem, znalazł jakieś błędy w rejestrze,naprawił, ale problem nadal występuje
Zaraz sprawdzę program od jacy

Czy wiadomość jest pomocna? + 0 -
Powrót do góry
Google


Google Adsense


Google


Powrót do góry
ja71986
Poziom 9
Poziom 9


Dołączył: 28 Cze 2008
Posty: 40
Miasto: asas

ja71986
Poziom 9
Post#5 29 Cze 2008 16:25   

Re: Program Adobe Premiere, którego nie można odinstalować


jabym to zrobił tak: skoro winda jest wgrana od nowa to wystarczy płytka startowa lub dyskietka, uruchamiasz linię komend ("command promt only" chyba)i przechodzisz na dysk z programikiem (polecenia pewnie znasz ale przypomnę: cd.. - folder wyżej w hierarchii, e: - wejdziesz na partycję e:, wpiszesz dir i widzisz foldery, wpisujesz "cd nazwa folderu" by w niego wejść. Pliki usuwasz poleceniem "erase nazwa pliku". Jeśli masz system plików nieobsługiwany przez dos, to wystarczy ścignąć taki z obsługą ntfs pod dosem (niektóre mają nawet tryb graficzny). raczej musi wywalić wszystko elegancko

Czy wiadomość jest pomocna? + 0 -
Powrót do góry
jankolo
Zasłużony dla elektroda
Zasłużony dla elektroda


Dołączył: 10 Sty 2005
Posty: 32831
Miasto: Łódź

jankolo
Zasłużony dla elektroda
Post#6 29 Cze 2008 17:01   

Re: Program Adobe Premiere, którego nie można odinstalować


Beruś napisał:
uruchami się znowu okno repair/remove, efekt znowu reinstaluje się w to samo bez serialu...

Proszę wkleić na Forum log z hijackthis ale w załączniku.

Czy wiadomość jest pomocna? + 0 -
Powrót do góry
Google


Google Adsense


Google


Powrót do góry
268966
Usunięty





268966
Usunięty
Post#7 29 Cze 2008 17:40   

Re: Program Adobe Premiere, którego nie można odinstalować


Proszę bardzo...

Załączniki:

Czy wiadomość jest pomocna? + 0 -
Powrót do góry
268966
Usunięty





268966
Usunięty
Post#8 30 Cze 2008 12:03   

Re: Program Adobe Premiere, którego nie można odinstalować


Jesteś ktoś w stanie pomóc?
Bardzo mi zależy...

Czy wiadomość jest pomocna? + 0 -
Powrót do góry
marek003
Poziom 24
Poziom 24


Dołączył: 10 Wrz 2002
Posty: 4050
Miasto: Lublin

marek003
Poziom 24
Post#9 30 Cze 2008 13:59   

Re: Program Adobe Premiere, którego nie można odinstalować


Chcesz żeby ktoś ci pomógł a ustawiasz opłatę za pobranie pliku.

Dziwne zachowanie jak na "po formacie xp".

Płyta z Adobe uruchamia się automatycznie? czy sam wywołujesz setup? Może przejrzyj pliki instalacyjne na płycie i/lub poprzez jakąś opcję przy setup można pominąć sprawdzanie czy na kompie jest już Adobe

Czy wiadomość jest pomocna? + 0 -
Powrót do góry
Google


Google Adsense


Google


Powrót do góry
268966
Usunięty





268966
Usunięty
Post#10 30 Cze 2008 14:39   

Re: Program Adobe Premiere, którego nie można odinstalować


już nie ma opłaty,mój błąd, przepraszam...
Automatycznie czy setup, efekt jest ten sam, nie ma możliwości pominięcia sprawdzania czy program już był zainstalowany

Czy wiadomość jest pomocna? + 0 -
Powrót do góry
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu     Strona Główna -> Forum elektroda.pl-> Komputery Serwis -> Komputery Software -> Program Adobe Premiere, którego nie można odinstalować
Strona 1 z 1
Podobne tematy
Adobe - Program adobe air - nie może się odinstalować (3)
[Adobe Premiere] Export do DVD - nie można? (2)
Adobe Premiere PL. Szukam spolszczenia do którejkolwiek wersji A.Premiere. (3)
Adobe Premiere Pro. Procesor Duron 850. Czy da się uruchomić program? (5)
Jaki laptop do renderowania (adobe after effects i adobe premiere)? (1)
Adobe Premiere 5.5 nie importuje MTS (3)
Adobe Premiere Pro. Wersja 7 nie chce wczytać projektu. (1)
SP3, nie działa adobe premiere 1.5 pro, podpięcie myszki usb (2)
Adobe Premiere (3)
Adobe premiere 6.0 (3)



Administrator || Moderatorzy || Regulamin forum || Regulamin ogólny || Informacja o cookies || Kontakt

Page generation time: 0.077 seconds

elektroda.pl temat RSS