Forum elektroda.pl

Regulamin  | Punkty  | Dodaj...  | Ostatnie  | Szukaj | Rejestracja | Zaloguj



Programowanie centralnego Clio II


  Strona Główna -> Forum elektroda.pl -> Samochody Serwis -> Samochody Elektryka i elektronika ->Programowanie centralnego Clio II Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu 
Zobacz najtańsze produkty w kategorii Samochody
Autor
Schowaj lewą kolumnę
Pokaż lewą kolumnę Wiadomość
anusek
Poziom 16
Miasto: Piła
Dołączył: 14 Sie 2006
Posty: 271
Pomógł: 5
Ocena postów: 5
anusek
Poziom 16
Post#1 02 Lip 2008 22:56  Autor tematu   

Programowanie centralnego Clio II


Witam!! Przypadkowo programując pilota do centralnego włączyłem sobie taka rzecz ze centralny zamyka mi sie po przekroczeniu pewnej niewielkiej predkosci czy mogłby mi ktos powiedziec jak to usunac??

Pomocny post? + 0
Powrót do góry

Google Adsense
Google


Powrót do góry
milejow
Poziom 41
Miasto: Lublin
Dołączył: 18 Sty 2007
Posty: 6687
Pomógł: 687
Ocena postów: 172
milejow
Poziom 41
Post#2 03 Lip 2008 19:51    

Re: Programowanie centralnego Clio II


Przy wlaczonym zaplonie nacisnac przycisk do centrala na srodkowej konsoli w pozycje OTWORZ i przytrzymac az do uslyszenia sygnalu.Po sygnale funkcja bedzie wylaczona

Pomocny post? + -1
Powrót do góry

Google Adsense
Google


Powrót do góry
Kusy
Poziom 12
Miasto: Pabianice
Dołączył: 07 Cze 2004
Posty: 84
Pomógł: 1
Ocena postów: 2
Kusy
Poziom 12
Post#3 17 Lis 2008 22:46    

Re: Programowanie centralnego Clio II


milejow
czy jesteś w stanie jakoś opisać mi jakie są możliwości programowania centrali z pilotem ?? jestem od niedawna posiadaczem clio i ciekawi mnie jakie możliwość daje ten pilot. bardzo ciekawa funkcja jak opisał kolega anusek lecz nie wiem jak to programować...

auto clio II sport po "lifcie" z 2002r
mam 2 oryginalne kluczyki które działają i nie ma problemu. staram się jakoś wydobyć kod kluczyka. nie wiem jak mam się do tego zabrać. w książce serwisowej mam karteczkę i na niej jest narysowany kluczyk i jest podany jakiś kod lecz jest on 10cio cyfrowy i tester immo nie przyjmuje go. z tabliczki w drzwiach tez kody nie chcą do testera immo wchodzić.

jeżeli możesz to proszę kilka informacji na temat programowania i jakie są możliwości (jakie ustawienia)

pzodr Kusy...

Pomocny post? + 0
Powrót do góry

Google Adsense
Google


Powrót do góry
milejow
Poziom 41
Miasto: Lublin
Dołączył: 18 Sty 2007
Posty: 6687
Pomógł: 687
Ocena postów: 172
milejow
Poziom 41
Post#4 18 Lis 2008 17:12    

Re: Programowanie centralnego Clio II


Nie ma zadnego programowania,jedynie wylaczalna funkcja zamkniecia drzwi po osiagnieciu 7km/h

Pomocny post? + 0
Powrót do góry

Google Adsense
Google


Powrót do góry
belriso
Poziom 9
Dołączył: 19 Sie 2008
Posty: 31
Ocena postów: 1
belriso
Poziom 9
Post#5 22 Cze 2009 19:53    

Re: Programowanie centralnego Clio II


A jak tą funkcję zamykania drzwi po przekroczeniu 7 km/h włączyć? Mam Clio II ph I 1,4 z 1999 roku.

Pomocny post? + 0
Powrót do góry

Google Adsense
Google


Powrót do góry
Kusy
Poziom 12
Miasto: Pabianice
Dołączył: 07 Cze 2004
Posty: 84
Pomógł: 1
Ocena postów: 2
Kusy
Poziom 12
Post#6 22 Cze 2009 19:55    

Re: Programowanie centralnego Clio II


przy odpalonym zapłonie przytrzymaj przycisk zamykania aż usłyszysz sygnał (tak jest w C2ph2)

pozdr Kusy...

Pomocny post? + 0
Powrót do góry
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu     Strona Główna -> Forum elektroda.pl -> Samochody Serwis -> Samochody Elektryka i elektronika -> Programowanie centralnego Clio II
Strona 1 z 1
Podobne tematy
Clio II 99\' Sterownik centralnego zamka - montaż (5)
Renault Clio II 1998 1.2 - pilot do centralnego w kluczu ??? (3)
Renault Clio 1,2 2000 r. Moduł centralnego zamka. (4)
Renault Clio II 99r. - otwieranie centralnego zamka pilotem (3)
renault clio II rocznik 1999 - Pilot zamka centralnego. (2)
Clio I - kluczyk programowanie (21)
xsara programowanie centralnego?? (9)
Programowanie centralnego e39 . (3)
Clio 98r - nie działa przycisk centralnego zamka w kabinie (3)
Alarm Renault Clio 1 jak wpiąć się do centralnego zamka (2)


Przełącz wygląd na komórki Przełącz wygląd na komputery desktop

Administrator || Moderatorzy || Regulamin forum || Regulamin ogólny || Informacja o cookies || Redaktorzy || Reklama || Kontakt

Page generation time: 0.13 seconds

elektroda.pl temat RSS