Forum elektroda.pl

Regulamin  | Punkty  | Dodaj...  | Ostatnie  | Szukaj | Rejestracja | Zaloguj



Polsat - Dekoder zablokowany.


  Strona Główna -> Forum elektroda.pl -> SAT Serwis ->Polsat - Dekoder zablokowany. Napisz nowy temat  Temat zablokowany. 
AutorSchowaj lewą kolumnę Wiadomość
nati191
Poziom 2
Poziom 2
Dołączył: 06 Lip 2008
Posty: 4
nati191
Poziom 2
Post#1 06 Lip 2008 19:07  Autor tematu   

Polsat - Dekoder zablokowany.


Witam serdecznie mam taki malutki problem: do godziny 15 cyfrowy dekoder polastu działał bez zarzutów, po godzinie 15 pojawił się komunikat że DEKODER JEST ZABLOKOWANY. Czy Wiecie co to może być i jak można sobie z tym poradzić ?? Bardzo proszę o odpowiedź.

Oceń post: + -2 -
Powrót do góry
Google

Google Adsense
Google


Powrót do góry
obi997
Poziom 20
Poziom 20
Miasto: Opole
Dołączył: 31 Mar 2003
Posty: 853
Pomógł: 125
Ocena postów: 3
obi997
Poziom 20
Post#2 06 Lip 2008 19:22    

Re: Problem prosze o pomoc!!Dekoder zablokowany.


A czy abonament regularne opłacany? Jeśli tak to proszę dzwonić do biura obsługi klienta.

Można spróbować odłączyć zasilanie i podłączyć dekoder ponownie. Czasami sprzet potrafi się zawiesić.

Oceń post: + 0 -
Powrót do góry
Google

Google Adsense
Google


Powrót do góry
nati191
Poziom 2
Poziom 2
Dołączył: 06 Lip 2008
Posty: 4
nati191
Poziom 2
Post#3 06 Lip 2008 19:28  Autor tematu   

Re: Problem prosze o pomoc!!Dekoder zablokowany.


abonament jest zapłacony... a jeśli chodzi o obsługe klienta to dzwoniłam już pod dwa numery ale niestety nic nie wskórałam może ktoś poda mi numer pod jaki mam zadzwonić bo może ten który ja mam jest niepoprawny... bardzo proszę o rade i oczywiście zaraz spróbuje odłączyć zasilanie.

Oceń post: + 0 -
Powrót do góry
Google

Google Adsense
Google


Powrót do góry
Adam G.
Poziom 17
Poziom 17
Miasto: Dolnoślaskie
Dołączył: 31 Maj 2004
Posty: 444
Pomógł: 24
Ocena postów: 258
Adam G.
Poziom 17
Post#4 06 Lip 2008 19:48    

Re: Problem prosze o pomoc!!Dekoder zablokowany.


Witam

Najlepiej wejdź na strone www.cyfrowypolsat.pl na zakładke ICOK tam możesz się zalogować. Po rejestracji masz dostęp do funkcji np: ponowić sygnał, czy sprawdzić stan swojego konta.

Pozdrawiam

Oceń post: + 0 -
Powrót do góry
Google

Google Adsense
Google


Powrót do góry
grzesiulek5
Poziom 18
Poziom 18
Miasto: Szepietowo
Dołączył: 27 Gru 2003
Posty: 464
Pomógł: 25
grzesiulek5
Poziom 18
Post#5 07 Lip 2008 09:19    

Re: Problem prosze o pomoc!!Dekoder zablokowany.


A czy aby napewno karta została zmieniona na nową??

Oceń post: + 0 -
Powrót do góry
Google

Google Adsense
Google


Powrót do góry
nati191
Poziom 2
Poziom 2
Dołączył: 06 Lip 2008
Posty: 4
nati191
Poziom 2
Post#6 07 Lip 2008 11:15  Autor tematu   

Re: Problem prosze o pomoc!!Dekoder zablokowany.


dzisiaj byłam w sklepie Pani poradziła bym zmieniła karte... ale zobaczymy co z tego będzie ponieważ wczoraj także karta nowa była wsadzana no ale bez efektu... dziękuje za rady :)

Oceń post: + +1 -
Powrót do góry
Adam G.
Poziom 17
Poziom 17
Miasto: Dolnoślaskie
Dołączył: 31 Maj 2004
Posty: 444
Pomógł: 24
Ocena postów: 258
Adam G.
Poziom 17
Post#7 07 Lip 2008 11:36    

Re: Problem prosze o pomoc!!Dekoder zablokowany.


Witam

nati191 napisał:
dzisiaj byłam w sklepie Pani poradziła bym zmieniła karte... ale zobaczymy co z tego będzie ponieważ wczoraj także karta nowa była wsadzana no ale bez efektu... dziękuje za rady :)


Włóż nową kartę do dekodera przełącz na kanał "Dla Abonentów" pozycja 10 lub 36 i ponów sygnał. W ciągu kilku minut powinna się uruchomić.

Pozdrawiam

Oceń post: + 0 -
Powrót do góry
Google

Google Adsense
Google


Powrót do góry
grzesiulek5
Poziom 18
Poziom 18
Miasto: Szepietowo
Dołączył: 27 Gru 2003
Posty: 464
Pomógł: 25
grzesiulek5
Poziom 18
Post#8 07 Lip 2008 16:07    

Re: Problem prosze o pomoc!!Dekoder zablokowany.


program dla abonentów musi być na poz 36.Jeśli tak nie jest to tuner do przeprogramowania:)

Oceń post: + 0 -
Powrót do góry
nati191
Poziom 2
Poziom 2
Dołączył: 06 Lip 2008
Posty: 4
nati191
Poziom 2
Post#9 07 Lip 2008 16:22  Autor tematu   

Re: Problem prosze o pomoc!!Dekoder zablokowany.


udało mi się jakoś po 4 godzinach chodzenia karty (nowej)że zadziałała :) dziękuje wszystkim za pomoc :)

Oceń post: + 0 -
Powrót do góry
Napisz nowy temat  Temat zablokowany.     Strona Główna -> Forum elektroda.pl -> SAT Serwis -> Polsat - Dekoder zablokowany.
Strona 1 z 1
Podobne tematy
Dekoder Polsat - samsung zablokowany. (5)
Polsat - Echostar DSB606 - dekoder zablokowany (5)
Cyfra+ a polsat. Czy dekoder Cyfry+ odbierze Polsat? (5)
Cyfrowy Polsat i 2 TV. Dekoder Echostar dsb 606. Jaki dekoder kupić? Soft. (3)
Polsat - Echostar DSB717 - zablokowany (7)
Echostar DSB-606 zablokowany przez Polsat (8)
SAMSUNG DSR-7000 Polsat - bład04 Tuner zablokowany (4)
Dekoder polsat (14)
Zablokowany Dekoder Strong :/ (1)
Dekoder polsat cyfrowy UK (15)



Administrator || Moderatorzy || Regulamin forum || Regulamin ogólny || Informacja o cookies || Kontakt

Page generation time: 0.058 seconds

elektroda.pl temat RSS