Forum elektroda.pl

Regulamin  | Punkty  | Dodaj...  | Ostatnie  | Szukaj | Rejestracja | Zaloguj



seat toledo 2 radio brisa


  Strona Główna -> Forum elektroda.pl -> Radia Samochodowe Serwis ->seat toledo 2 radio brisa Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu 
Autor
Schowaj lewą kolumnę
Pokaż lewą kolumnę Wiadomość
bertek71
Poziom 1
Miasto: łodz
Dołączył: 15 Lip 2008
Posty: 1
bertek71
Poziom 1
Post#1 16 Lip 2008 13:39  Autor tematu   

seat toledo 2 radio brisa


witaj ponownie tak jak muwiłes miałem radio właczone pojawiło sie 2000 tysiace wbiłem jeszcze raz kod 1111 jedynki pojawił sie problem ze niewłasciwy kod niewiem co mam dalej robic czy są jakies inne opcjie prosze o rade pozdro bertek71

Pomocny post? + 0
Powrót do góry

Google Adsense
Google


Powrót do góry
SlaweK
Poziom 43
Miasto: Oborniki Śląskie
Dołączył: 19 Lut 2002
Posty: 11906
Pomógł: 903
SlaweK
Poziom 43
Post#2 17 Lip 2008 07:15    

Re: seat toledo 2 radio brisa


Tak jak zapewne piszą w instrukcji obsługi, udać się do serwisu autoryzowanego z dokumentami i tam pomogą.

SławeK

Pomocny post? + 0
Powrót do góry
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu     Strona Główna -> Forum elektroda.pl -> Radia Samochodowe Serwis -> seat toledo 2 radio brisa
Strona 1 z 1
Podobne tematy
Radio Brisa Seat leon/toledo (1)
seat toledo II, fabryczne brisa - jak wymontować (2)
Safe - fabryczne radio Seat Brisa (6)
Radio Seat Brisa - dziwne zachowanie po rozkodowaniu (1)
Radio Seat Brisa nie przyjmuje kodu (9)
Radio Brisa Seat 2000. Wyświetla napis Safe2. (2)
Safe - Radio Seat Brisa ( zdjęcie kodu na stałę). (4)
Radio Brisa Grundig do SEAT\'a - jak podłaczyć na stole (5)
Pilne !! Radio Seat Toledo (6)
Seat Toledo radio Grundig Aura na wyświatlaczu Safe 2 (1)


Przełącz wygląd na komórki Przełącz wygląd na komputery desktop

Administrator || Moderatorzy || Regulamin forum || Regulamin ogólny || Informacja o cookies || Redaktorzy || Reklama || Kontakt

Page generation time: 0.067 seconds

elektroda.pl temat RSS