Elektroda.pl
Elektroda.pl
X

Wyszukiwarki naszych partnerów

Wyszukaj w ofercie 200 tys. produktów TME
Kategoria: Kamery IP / Alarmy / Automatyka Bram
Montersi
Proszę, dodaj wyjątek elektroda.pl do Adblock.
Dzięki temu, że oglądasz reklamy, wspierasz portal i użytkowników.

Zniknęły ikony z pulpitu.

grepyras 19 Lip 2008 06:48 15738 7
  • #1 19 Lip 2008 06:48
    grepyras
    Poziom 12  

    Witam poginęły mi wszystkie ikony na komputerze w windows łącznie z paskiem na dole nie wiem jak to odzyskać dzięki

  • #2 19 Lip 2008 08:13
    sasz
    Poziom 10  

    zobacz w menedzer zadan czy w procesach masz explorer.exe jesli nie to w menu start - uruchom - explorer.exe powinny sie wyswietlic ikony jednak jesli jest duze zasmiecenie systemu moga po kilku sekundach zniknac u mnie pomogla reinstalacja systemu. Jesli jednak by Ci zostaly to zadanie explorer.exe dodaj sobie do autostartu.

  • #3 19 Lip 2008 11:54
    Kolobos
    Spec od komputerów

    Daj w zalaczniku log z combofix. Napisz tez czy po uruchomieniu w menadzerze zadan explorer.exe dziala czy tez nie.

  • #4 19 Lip 2008 12:10
    penar
    Poziom 11  

    a może włączyłeś drugi ekran, i jako pomocniczy masz akurat ten na monitorze, a główny to np. telewizor i tam jest cały pulpit.

  • #5 20 Lip 2008 08:35
    grepyras
    Poziom 12  

    sasz napisał:
    zobacz w menedzer zadan czy w procesach masz explorer.exe jesli nie to w menu start - uruchom - explorer.exe powinny sie wyswietlic ikony jednak jesli jest duze zasmiecenie systemu moga po kilku sekundach zniknac u mnie pomogla reinstalacja systemu. Jesli jednak by Ci zostaly to zadanie explorer.exe dodaj sobie do autostartu.


    nie mam explorer.exe a do autostartu nie mogę wejść bo nie mam na dole paska z programami.

  • #6 20 Lip 2008 10:03
    jankolo
    VIP Zasłużony dla elektroda

    Gdzie jest log z Combofix?

  • #7 20 Lip 2008 11:54
    sasz
    Poziom 10  

    w meneddzerze zadan dodaj nowe zadanie wpisz explorer.exe

  • #8 20 Lip 2008 12:32
    cinek2107
    Poziom 18  

    Hm a próbowałeś samo explorer bo ja zawsze tak wpisywałem bez exe. A i daj logi z combofixA i przeskanuj kompa bo ja ostatnio miałem taki problem z pulpitem przez robaki;/

Szybka odpowiedź lub zadaj pytanie
Dziękuję Ci. Ta wiadomość oczekuje na moderatora.
 Szukaj w ofercie
Zamknij 
Wyszukaj w ofercie 200 tys. produktów TME