FAQ | Points | Add... | Recent posts | Search | Register | Log in

Dwa komunikatory włączone jednocześnie

Post new topic  This topic is locked      Main Page -> Forum Index -> Computer Service -> Computer Software -> Dwa komunikatory włączone jednocześnie
Author
Poziom 12
Poziom 12

Post#1 Post from the author of the topic 25 Jul 2008 15:03   

Pytanie o komunikator

Witam. Mam takie pytanie, czy jest mozliwosc posiadania dwoch wlaczonych na raz komunikatorow? Aktualnie mam gg 7.6 ale potrzebny jest mi jeszcze jedno konto i do tego bede potrzebowal innego komunikatatora. Czy jest taka mozliwosc aby zainstalowac np. Tlen albo Aqq i korzystac roznoczesnie z niego raz gg 7.6? Czy to mi nie spowolni mocno systemu? Wogole ktos tak ma/mial? Moze ktos poleci jakis komunikator ;>
Back to top

michube
Poziom 16
Poziom 16

Post#2 25 Jul 2008 15:24   

Re: Pytanie o komunikator

Sprecyzuj proszę czy chcesz korzystać jednocześnie z konta na GG za pośrednictwem komunikatora Gadu-Gadu i z konta w jakimś innym systemie komunikacji na innym komunikatorze czy z dwóch kont na GG - z jednego korzystając z Gadu-Gadu i drugiego korzystając z jakiegoś innego komunikatora potrafiącego "emulować" Gadu-Gadu.
Back to top

Google

Google Adsense

Post# 25 Jul 2008 15:24   

Back to top

szujoza99
Poziom 12
Poziom 12

Post#3 Post from the author of the topic 25 Jul 2008 15:31   

michube wrote:
Sprecyzuj proszę czy chcesz korzystać jednocześnie z konta na GG za pośrednictwem komunikatora Gadu-Gadu i z konta w jakimś innym systemie komunikacji na innym komunikatorze czy z dwóch kont na GG - z jednego korzystając z Gadu-Gadu i drugiego korzystając z jakiegoś innego komunikatora potrafiącego "emulować" Gadu-Gadu.

Poprostu chce korzystac jednoczesnie z dwoch kont gadu-gadu ;) Tylko chcialbym sie dowiedziec czy to wogole mozliwe i jaki komunikator mi do tego polecicie ;) Tak aby nie "gryzl" sie z moim gadu-gadu 7.6 i nie spowalnial systemu...
Back to top

Google

Google Adsense

Post# Post from the author of the topic 25 Jul 2008 15:31   

Back to top

michube
Poziom 16
Poziom 16

Post#4 25 Jul 2008 15:37   

Najprostsze rozwiązanie swojego problemu masz na poniższym obrazku przedstawiającym ustawienia komunikatora Gadu-Gadu. Po prostu będziesz mógł uruchomić komunikator wielokrotnie - za każdym razem na inne konto. Proces gg.exe korzysta z ok. 6 MB pamięci, więc szczególnie nie odczujesz spowolnienia komputera.

Back to top

Google

Google Adsense

Post# 25 Jul 2008 15:37   

Back to top

szujoza99
Poziom 12
Poziom 12

Post#5 Post from the author of the topic 25 Jul 2008 16:32   

michube wrote:
Najprostsze rozwiązanie swojego problemu masz na poniższym obrazku przedstawiającym ustawienia komunikatora Gadu-Gadu. Po prostu będziesz mógł uruchomić komunikator wielokrotnie - za każdym razem na inne konto. Proces gg.exe korzysta z ok. 6 MB pamięci, więc szczególnie nie odczujesz spowolnienia komputera.

Czyli poprostu bede mogl uruchomic 2 razy gadu-gadu na dwoch roznych kontach? :> A jak jest w takiej sytuacji z uruchamianem? Za kazdym razem musze sie logowac czy cos?
Back to top

Przetwornik
Poziom 20
Poziom 20

Post#6 25 Jul 2008 16:41   

Da sie uruchomić naraz AQQ i GG, ja już tak robiłem i działało z powodzeniem. :)
Back to top

michube
Poziom 16
Poziom 16

Post#7 25 Jul 2008 17:03helpful post - solution   

Po zezwoleniu na wielokrotne uruchomienie i uruchomieniu drugi raz Gadu-Gadu pojawi Ci się znane z pewnością okienko logowania,
z którego możesz się albo zalagować na któreś z istniejących kont albo utworzyć nowe. Zaznaczam, że nie da się zalogować jednocześnie dwa razy na to samo konto.

Nie wiem czy jest sens kombinować z AQQ i innymi komunikatorami skoro chodzi jedynie o równoczesne korzystanie z dwóch kont na Gadu-Gadu.
Back to top

szujoza99
Poziom 12
Poziom 12

Post#8 Post from the author of the topic 25 Jul 2008 19:07   

:arrow:michube
Dzieki za pomoc jest tak jak chcialem :) Pozdrawiam.
Back to top

Google

Google Adsense

Post# Post from the author of the topic 25 Jul 2008 19:07   

Back to top

michube
Poziom 16
Poziom 16

Post#9 25 Jul 2008 19:14   

Nie ma sprawy. Cieszę się, że okazałem się pomocy. Polecam się w razie czego na przyszłość ;)
Back to top

Post new topic  This topic is locked      Main Page -> Forum Index -> Computer Service -> Computer Software -> Dwa komunikatory włączone jednocześnie
Page 1 of 1
Similar topics
Komunikatory (5)
Gadu-Gadu - jak otworzyć dwa profile jednocześnie? (4)
Jak zrobić w HTMLu dwa linki jednocześnie aktywne ?? (6)
Głośniki komp. jednocześnie pod dwa urządzenia (12)
Dwa monitory i brak możliwości pracowania jednocześnie (7)
Dwa monitory i brak możliwości pracowania jednocześnie (29)
Dwa urządzenia grające jednocześnie na głośnikach (5)
Dwa jednocześnie aktywne numery gg? (4)
komunikatory internetowe (8)
Węgierskie komunikatory. (3)

Page generation time: 1.261 seconds

FAQ || Administrator || Moderators || Widgets and banners || Contact
elektroda.pl topic RSS feed