Forum Index

Rules  | Points  | Add...  | Recent posts  | Search  | Register  | Log in

This site uses cookies. Learn more about cookies and changing the settings in your browser.

Jak zainstalować grę, aby chodziła bez płyty?


Post new topic  This topic is locked      Main Page -> Forum Index -> Computer Service -> Computer Software -> Jak zainstalować grę, aby chodziła bez płyty?
Author
Message
draco78
Poziom 9
Poziom 9


Joined: 28 Jan 2008
Posts: 33
Location: Konin

Post#1 Post from the author of the topic 03 Aug 2008 22:45   

Problem z Alcoholem 120%


Witam! Mam po prostu taki problem ze nie potrafie zainstalowac gry zeby chodzila mi bez plyty... czy ktos mi doradzi jak moge to zrobic?

Helpful message? + -

Back to top
   
Google


Google Adsense


Post# 03 Aug 2008 22:45   





Back to top
   
jurasz
Poziom 14
Poziom 14


Joined: 12 Jul 2008
Posts: 168
Location: Hel

Post#2 04 Aug 2008 01:18   

Re: Problem z Alcoholem 120%


Musisz zrobić obraz płyty i zamontować go w programie Daemon Tools,

Helpful message? + -

Back to top
   
draco78
Poziom 9
Poziom 9


Joined: 28 Jan 2008
Posts: 33
Location: Konin

Post#3 Post from the author of the topic 04 Aug 2008 08:40   

Re: Problem z Alcoholem 120%


A jak zrobic ten obraz w Alcoholu? I jak to pozniej zainstalowac w Daemonie?

Helpful message? + -

Back to top
   
Google


Google Adsense


Post# 04 Aug 2008 08:40   





Back to top
   
K!lleR
Poziom 24
Poziom 24


Joined: 02 Jul 2004
Posts: 4867
Location: Chełmża

Post#4 04 Aug 2008 09:09   

Re: Problem z Alcoholem 120%


Czy ta gra jest oryginalna?

Helpful message? + -

Back to top
   
Google


Google Adsense


Post# 04 Aug 2008 09:09   





Back to top
   
as017
Poziom 9
Poziom 9


Joined: 13 Jul 2008
Posts: 40

Post#5 04 Aug 2008 12:20   

Re: Problem z Alcoholem 120%


Witam
Żeby zrobić obraz płyty w Alcoholu wybierz z menu Kreator odczytu, włóż płytę z grą do napędu optycznego i wskaż miejsce, gdzie kreator ma zapisać obraz płyty. Potem kliknij prawym klawiszem na napęd wirtualny i wybierz Zamontuj obraz (tak jak na screenie). Wybierz swój wcześniej zapisany obraz gry i po sprawie.
Jak zainstalować grę, aby chodziła bez płyty?

Helpful message? + -

Back to top
   
DarkDragon
Poziom 11
Poziom 11


Joined: 19 Jan 2008
Posts: 76
Location: Szklarska poręba

Post#6 04 Aug 2008 16:56   

Re: Problem z Alcoholem 120%


nie lepiej jest ściągnąć Cracka do gry i wkleić (podmienić)
i mieć spokój?? >wtedy gra chodzi bez płyty> POMOGłEM DAJ NA POMóGł

Moderated:
W tej chwili kolega powinien otrzymać dwa ostrzeżenia, za piractwo oraz za roszczeniowy charakter wiadomości, w drodze wyjątku przyznaję jedno zbiorcze.

Helpful message? + -

Back to top
   
gsm_virus
Zasłużony dla elektroda
Zasłużony dla elektroda


Joined: 27 Jun 2006
Posts: 2047
Location: Gorzów Wlkp.

Post#7 04 Aug 2008 17:44   

Re: Problem z Alcoholem 120%


Jeżeli kolega draco78 , posiada oryginał gry i tylko go denerwuje to że musi wkładać płytę do napędu, bo gra tego się domaga i chce to ominąć , to nie wiem dlaczego kolega "mod" karze od razu ostrzeżeniem. I chciałbym w tym miejscu poinformować że nawet znana firma UbiSoft, miała incydent z udostępnieniem tzw. crack'a do swojej własnej gry -> tu Link.

Ale ponieważ nie chcę dostać ostrzeżenia od moderatora, nie podam jak i czym można się posłużyć.
Jeżeli "mod" uzna mojego posta jako szkodliwego to proszę usunąć... bo przecież nie nakłaniam i nie namawiam do piractwa.

Helpful message? + -

Back to top
   
draco78
Poziom 9
Poziom 9


Joined: 28 Jan 2008
Posts: 33
Location: Konin

Post#8 Post from the author of the topic 05 Aug 2008 07:53   

Re: Problem z Alcoholem 120%


No gra jest oryginalna a chce zrobic ten obraz bo mam ja pozyczona a po przegraniu jej po prostu nie chodzi na tych przegranych plytach. Sprobuje zrobic tak jak mowi as017 i zobaczymy co mi z tego wyjdzie Wink

Helpful message? + -

Back to top
   
gsm_virus
Zasłużony dla elektroda
Zasłużony dla elektroda


Joined: 27 Jun 2006
Posts: 2047
Location: Gorzów Wlkp.

Post#9 05 Aug 2008 10:45   

Re: Problem z Alcoholem 120%


draco78 wrote:
No gra jest oryginalna a chce zrobic ten obraz bo mam ja pozyczona a po przegraniu jej
Jeżeli pożyczyłeś od kolegi grę (czyli gra nie jest kupiona przez Ciebie lub dla Ciebie (prezent)), i kopiujesz dla siebie to będzie już pirat...
bo kopiować można tylko swoje własne, zakupione legalnie gry (i płyty z muzyką i filmami) i traktować je jako kopie bezpieczeństwa (w razie uszkodzenia oryginalnego nośnika), lub używać kopii a oryginalny nośnik leży sobie bezpiecznie na półce.

Helpful message? + -

Back to top
   
draco78
Poziom 9
Poziom 9


Joined: 28 Jan 2008
Posts: 33
Location: Konin

Post#10 Post from the author of the topic 05 Aug 2008 11:04   

Re: Problem z Alcoholem 120%


No ja wiem przeciez:) a mam jeszcze takie pytanie: jak gra jest na dwoch plytach dvd to mam zrobic tak jak napisal as017 z kazda po kolei czy jak to tam??

Helpful message? + -

Back to top
   
Google


Google Adsense


Post# 05 Aug 2008 11:04   





Back to top
   
as017
Poziom 9
Poziom 9


Joined: 13 Jul 2008
Posts: 40

Post#11 05 Aug 2008 11:48   

Re: Problem z Alcoholem 120%


Możesz zrobić obrazy dwóch płyt, ale do napędu wirtualnego zamontuj obraz tej, która jest odpowiedzialna za uruchomienie gry.

Helpful message? + -

Back to top
   
Mery84
Zasłużony dla elektroda
Zasłużony dla elektroda


Joined: 06 Nov 2006
Posts: 7449
Location: Chorzów

Post#12 05 Aug 2008 12:00   

Re: Problem z Alcoholem 120%


Temat bezczelnie wszedł w piractwo i pomoc w kopiowaniu płyty z grą, której autor tematu nie jest właścicielem. Uniemożliwiam dalszą pomoc w tworzeniu pirackiego obrazu płyty zamykając temat.

Helpful message? + -

Back to top
   
Post new topic  This topic is locked      Main Page -> Forum Index -> Computer Service -> Computer Software -> Jak zainstalować grę, aby chodziła bez płyty?
Page 1 of 1
Similar topics
Jak zainstalować linuxa bez płyty. (19)
Jak zainstalować i uruchomić grę Garfield w opałach w systemie Windows 7? (1)
Quake 3 Arena. Jak uruchomić grę, tak aby znaleźć serwery? (6)
Irda - przerobienie. Chcę, aby chodziła pod nf7. (3)
Jak mogę odzyskać grę z płyty??? (4)
Jak uruchomić grę bez CD?? (2)
Co zmienić w jednostce centralnej,aby gra Battlefield 3 chodziła płynniej ? (9)
Win7Prof-jak uruchomić grę na koncie gość bez podawania hasła admina (2)
Lenovo B590 - Jak włączyć BIOS-a, aby zainstalować system (5)
Konica Bizhub c253 - Jak zainstalować aby drukował w sieci (7)


Administrator || Moderators || Forum Rules || General Rules || Cookies information || Contact

Page generation time: 0.058 seconds

elektroda.pl topic RSS feed