Forum Index

Rules  | Points  | Add...  | Recent posts  | Search | Register | Log in



Jak zainstalować grę, aby chodziła bez płyty?


  Main Page -> Forum Index -> Computer Service -> Computer Software ->Jak zainstalować grę, aby chodziła bez płyty? Post new topic  This topic is locked 
Author
Hide the left column
Show left column Message
draco78
Level 9
Location: Konin
Joined: 28 Jan 2008
Posts: 33
Post rating: 1
draco78
Level 9
Post#1 03 Aug 2008 22:45  Topic author   

Problem z Alcoholem 120%


Witam! Mam po prostu taki problem ze nie potrafie zainstalowac gry zeby chodzila mi bez plyty... czy ktos mi doradzi jak moge to zrobic?

Helpful post? + 0
Back to top

Google Adsense
Google


Back to top
jurasz
Level 15
Location: Hel
Joined: 12 Jul 2008
Posts: 172
Helped: 2
jurasz
Level 15
Post#2 04 Aug 2008 01:18    

Re: Problem z Alcoholem 120%


Musisz zrobić obraz płyty i zamontować go w programie Daemon Tools,

Helpful post? + 0
Back to top

Google Adsense
Google


Back to top
draco78
Level 9
Location: Konin
Joined: 28 Jan 2008
Posts: 33
Post rating: 1
draco78
Level 9
Post#3 04 Aug 2008 08:40  Topic author   

Re: Problem z Alcoholem 120%


A jak zrobic ten obraz w Alcoholu? I jak to pozniej zainstalowac w Daemonie?

Helpful post? + +1
Back to top

Google Adsense
Google


Back to top
K!lleR
Level 39
Location: Chełmża
Joined: 02 Jul 2004
Posts: 4866
Helped: 456
Post rating: 20
K!lleR
Level 39
Post#4 04 Aug 2008 09:09    

Re: Problem z Alcoholem 120%


Czy ta gra jest oryginalna?

Helpful post? + +1
Back to top
as017
Level 11
Joined: 13 Jul 2008
Posts: 40
Helped: 5
Post rating: 1
as017
Level 11
Post#5 04 Aug 2008 12:20    

Re: Problem z Alcoholem 120%


Witam
Żeby zrobić obraz płyty w Alcoholu wybierz z menu Kreator odczytu, włóż płytę z grą do napędu optycznego i wskaż miejsce, gdzie kreator ma zapisać obraz płyty. Potem kliknij prawym klawiszem na napęd wirtualny i wybierz Zamontuj obraz (tak jak na screenie). Wybierz swój wcześniej zapisany obraz gry i po sprawie.
Jak zainstalować grę, aby chodziła bez płyty?

Helpful post? + 0
Back to top
DarkDragon
Level 11
Location: Szklarska poręba
Joined: 19 Jan 2008
Posts: 76
Helped: 6
DarkDragon
Level 11
Post#6 04 Aug 2008 16:56    

Re: Problem z Alcoholem 120%


nie lepiej jest ściągnąć Cracka do gry i wkleić (podmienić)
i mieć spokój?? >wtedy gra chodzi bez płyty> POMOGłEM DAJ NA POMóGł

Moderated:
W tej chwili kolega powinien otrzymać dwa ostrzeżenia, za piractwo oraz za roszczeniowy charakter wiadomości, w drodze wyjątku przyznaję jedno zbiorcze.


Helpful post? + -3
Back to top

Google Adsense
Google


Back to top
gsm_virus
VIP Zasłużony dla elektroda
Location: Gorzów Wielkopolski
Joined: 27 Jun 2006
Posts: 2129
Helped: 223
Post rating: 49
gsm_virus
VIP Zasłużony dla elektroda
Post#7 04 Aug 2008 17:44    

Re: Problem z Alcoholem 120%


Jeżeli kolega draco78 , posiada oryginał gry i tylko go denerwuje to że musi wkładać płytę do napędu, bo gra tego się domaga i chce to ominąć , to nie wiem dlaczego kolega "mod" karze od razu ostrzeżeniem. I chciałbym w tym miejscu poinformować że nawet znana firma UbiSoft, miała incydent z udostępnieniem tzw. crack'a do swojej własnej gry -> tu Link.

Ale ponieważ nie chcę dostać ostrzeżenia od moderatora, nie podam jak i czym można się posłużyć.
Jeżeli "mod" uzna mojego posta jako szkodliwego to proszę usunąć... bo przecież nie nakłaniam i nie namawiam do piractwa.

Helpful post? + 0
Back to top

Google Adsense
Google


Back to top
draco78
Level 9
Location: Konin
Joined: 28 Jan 2008
Posts: 33
Post rating: 1
draco78
Level 9
Post#8 05 Aug 2008 07:53  Topic author   

Re: Problem z Alcoholem 120%


No gra jest oryginalna a chce zrobic ten obraz bo mam ja pozyczona a po przegraniu jej po prostu nie chodzi na tych przegranych plytach. Sprobuje zrobic tak jak mowi as017 i zobaczymy co mi z tego wyjdzie ;)

Helpful post? + 0
Back to top

Google Adsense
Google


Back to top
gsm_virus
VIP Zasłużony dla elektroda
Location: Gorzów Wielkopolski
Joined: 27 Jun 2006
Posts: 2129
Helped: 223
Post rating: 49
gsm_virus
VIP Zasłużony dla elektroda
Post#9 05 Aug 2008 10:45    

Re: Problem z Alcoholem 120%


draco78 wrote:
No gra jest oryginalna a chce zrobic ten obraz bo mam ja pozyczona a po przegraniu jej
Jeżeli pożyczyłeś od kolegi grę (czyli gra nie jest kupiona przez Ciebie lub dla Ciebie (prezent)), i kopiujesz dla siebie to będzie już pirat...
bo kopiować można tylko swoje własne, zakupione legalnie gry (i płyty z muzyką i filmami) i traktować je jako kopie bezpieczeństwa (w razie uszkodzenia oryginalnego nośnika), lub używać kopii a oryginalny nośnik leży sobie bezpiecznie na półce.

Helpful post? + 0
Back to top
draco78
Level 9
Location: Konin
Joined: 28 Jan 2008
Posts: 33
Post rating: 1
draco78
Level 9
Post#10 05 Aug 2008 11:04  Topic author   

Re: Problem z Alcoholem 120%


No ja wiem przeciez:) a mam jeszcze takie pytanie: jak gra jest na dwoch plytach dvd to mam zrobic tak jak napisal as017 z kazda po kolei czy jak to tam??

Helpful post? + 0
Back to top
as017
Level 11
Joined: 13 Jul 2008
Posts: 40
Helped: 5
Post rating: 1
as017
Level 11
Post#11 05 Aug 2008 11:48    

Re: Problem z Alcoholem 120%


Możesz zrobić obrazy dwóch płyt, ale do napędu wirtualnego zamontuj obraz tej, która jest odpowiedzialna za uruchomienie gry.

Helpful post? + 0
Back to top
Mery84
VIP Zasłużony dla elektroda
Location: Chorzów
Joined: 06 Nov 2006
Posts: 7446
Helped: 427
Post rating: 80
Mery84
VIP Zasłużony dla elektroda
Post#12 05 Aug 2008 12:00    

Re: Problem z Alcoholem 120%


Temat bezczelnie wszedł w piractwo i pomoc w kopiowaniu płyty z grą, której autor tematu nie jest właścicielem. Uniemożliwiam dalszą pomoc w tworzeniu pirackiego obrazu płyty zamykając temat.

Helpful post? + -1
Back to top
Post new topic  This topic is locked     Main Page -> Forum Index -> Computer Service -> Computer Software -> Jak zainstalować grę, aby chodziła bez płyty?
Page 1 of 1

Similar topics to jak zainstalować grę, aby chodziła bez płyty?

Jak zainstalować linuxa bez płyty. (19)
Jak zainstalować i uruchomić grę Garfield w opałach w systemie Windows 7? (1)
Quake 3 Arena. Jak uruchomić grę, tak aby znaleźć serwery? (6)
Irda - przerobienie. Chcę, aby chodziła pod nf7. (3)
Jak mogę odzyskać grę z płyty??? (4)
Jak uruchomić grę bez CD?? (2)
Co zmienić w jednostce centralnej,aby gra Battlefield 3 chodziła płynniej ? (9)
Win7Prof-jak uruchomić grę na koncie gość bez podawania hasła admina (2)
Lenovo B590 - Jak włączyć BIOS-a, aby zainstalować system (5)
Konica Bizhub c253 - Jak zainstalować aby drukował w sieci (7)


Switch to mobile version Switch to version for desktops

Administrator || Moderators || Forum Rules || General Rules || Cookies information || Editors || Contact for companies || Contact

Page generation time: 0.211 seconds