Forum elektroda.pl

Regulamin  | Punkty  | Dodaj...  | Ostatnie  | Szukaj | Rejestracja | Zaloguj



Tv LG rz-29fb55rx jak zaprogramować ?


  Strona Główna -> Forum elektroda.pl-> TV Serwis -> TV Początkujący ->Tv LG rz-29fb55rx jak zaprogramować ? Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu 
AutorSchowaj lewą kolumnę Wiadomość
jadula1
Poziom 15
Poziom 15
Dołączył: 21 Sie 2007
Posty: 258
Pomógł: 2
jadula1
Poziom 15
Post#1 06 Sie 2008 18:29  Autor tematu   

Tv LG rz-29fb55rx jak zaprogramować ?


Witam. Mam problem z ustawieniem kanałów. W trybie auto program znajduje kanały jednak fonia jest w innym standarcie i szumi. Chciałem zaprogramowac w manual program ale nie wiem jak to uruchomić. Proszę o krótki opis programowania tegoż tv. Dziękuje.

Oceń post: + 0 -
Powrót do góry
Google

Google Adsense
Google


Powrót do góry
radekrpisz
Moderator
Moderator
Miasto: Jansbork
Dołączył: 30 Wrz 2005
Posty: 6290
Pomógł: 470
Ocena postów: 18
radekrpisz
Moderator
Post#2 06 Sie 2008 19:45    

Re: Tv LG rz-29fb55rx jak zaprogramować ?


Instrukcji obsługi brak?. W menu strojenie wybierz D/K, chyba że nie ma tej opcji...

Oceń post: + 0 -
Powrót do góry
Google

Google Adsense
Google


Powrót do góry
jadula1
Poziom 15
Poziom 15
Dołączył: 21 Sie 2007
Posty: 258
Pomógł: 2
jadula1
Poziom 15
Post#3 06 Sie 2008 20:13  Autor tematu   

Re: Tv LG rz-29fb55rx jak zaprogramować ?


Nie ma tej opcji temu pisze bo nie mogę w nią wejść. W menu jest " auto program " jest " to start " i przy wybraniu tej opcji szuka i programuje kanały. Tam nie ma ustawień foni. W " manual program " jest " to set " i po wybraniu tej opcji jest chanel memory i ch.name i nie moge wpaść na ustawienia fonii. Może ktoś ma taki tv i podpowie jak to u niego wygłąda. Dziękuje.

Oceń post: + 0 -
Powrót do góry
Google

Google Adsense
Google


Powrót do góry
DiZMar
Spec od TV
Spec od TV
Miasto: Międzyrzec Podlaski
Dołączył: 14 Lut 2004
Posty: 7914
Pomógł: 948
Ocena postów: 27
DiZMar
Spec od TV
Post#4 07 Sie 2008 08:16    

Re: Tv LG rz-29fb55rx jak zaprogramować ?


Poską instrukcję obsługi masz na PW. Powinna pasować.

Oceń post: + 0 -
Powrót do góry
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu     Strona Główna -> Forum elektroda.pl-> TV Serwis -> TV Początkujący -> Tv LG rz-29fb55rx jak zaprogramować ?
Strona 1 z 1
Podobne tematy
TV lg RZ-29FB55Rx odbiornik podczerwieni (4)
LG RZ-29FB55RX - Buczenie w głośnikach (7)
OTV LG 29FB55RX - brak systemu DK (5)
TV LG RZ-29FB55RX- pływająca szerokość obrazu (10)
LG RZ-29FB55RX chassis MC049A - jaki procesor? (3)
LG RZ-29FB55RX pojawia się biały obraz (5)
LG 29" RZ-29FB55RX chassis MC-049A zasilanie (5)
LG RZ-29FB55RX ch. MC-049A - brak tresci wizji (10)
TV LG RZ-29FB55RX - zablokowane podmenu regulacji obrazu (1)
LG RZ-29FB55RX - białe smugi na calej wysokosci ekranu (5)



Administrator || Moderatorzy || Regulamin forum || Regulamin ogólny || Informacja o cookies || Kontakt

Page generation time: 0.057 seconds

elektroda.pl temat RSS