Forum Index

Rules  | Points  | Add...  | Recent posts  | Search  | Register  | Log in

This site uses cookies. Learn more about cookies and changing the settings in your browser.

Fabryczny soft do tunera SKYMASTER DX 15_1.


Post new topic  Reply to topic      Main Page -> Forum Index -> SAT Service -> Fabryczny soft do tunera SKYMASTER DX 15_1.
Author
Message
avj
Poziom 19
Poziom 19


Joined: 24 Mar 2005
Posts: 728

Post#1 Post from the author of the topic 07 Aug 2008 18:08   

Fabryczny soft do tunera SKYMASTER DX 15_1.


Szukam fabrycznego softu do tunera SKYMASTER DX 15_1. Podobno to klon któregoś z COMSATÓW. Proszę o pomoc.

Helpful message? + -

Back to top
   
Google


Google Adsense


Post# 07 Aug 2008 18:08   





Back to top
   
biber40
Poziom 17
Poziom 17


Joined: 18 Jun 2007
Posts: 388

Post#2 08 Aug 2008 01:27   

Re: Fabryczny soft do tunera SKYMASTER DX 15_1.


zalezy jaka ma głowice,...194 to bedzie klon Comsata,...184 lub żar8 nie stety nie,ale mozesz zobaczyć tu
http://www.np-ulc.net/index.php?PHPSESSID=51413e85cd8c7631b6ac91f14b4e63eb&direction=0&order=mod&directory=Receiver/Skymaster

Helpful message? + -

Back to top
   
avj
Poziom 19
Poziom 19


Joined: 24 Mar 2005
Posts: 728

Post#3 Post from the author of the topic 08 Aug 2008 08:02   

Re: Fabryczny soft do tunera SKYMASTER DX 15_1.


Oznaczenie głowicy to F7VZ0194A.

Helpful message? + -

Back to top
   
Google


Google Adsense


Post# 08 Aug 2008 08:02   





Back to top
   
biber40
Poziom 17
Poziom 17


Joined: 18 Jun 2007
Posts: 388

Post#4 08 Aug 2008 09:53   

Re: Fabryczny soft do tunera SKYMASTER DX 15_1.


zobacz tu
http://www.comsat.fe.pl/

Helpful message? + -

Back to top
   
avj
Poziom 19
Poziom 19


Joined: 24 Mar 2005
Posts: 728

Post#5 Post from the author of the topic 08 Aug 2008 10:45   

Re: Fabryczny soft do tunera SKYMASTER DX 15_1.


Rzecz w tym, że nie wiem którego COMSATA jest to klon. Przejrzałem wszystkie linki z Elektrody i niczego nie znalazłem. Na niemieckiej stronie producenta (SKYMASTER) są softy do innych modeli. Do DX15 jest tylko instrukcja obsługi w wielu językach.

Helpful message? + -

Back to top
   
biber40
Poziom 17
Poziom 17


Joined: 18 Jun 2007
Posts: 388

Post#6 09 Aug 2008 02:41   

Re: Fabryczny soft do tunera SKYMASTER DX 15_1.


jeśli jest na procesorze STI 5518 to w zasadzie nie ma problemu który wsad załadujesz do niego,ważne aby był pod głowice 194.
Mozesz sprawdzic czy tuner dziala z pilotem echostar DSB616,jeśli tak to do dzieła

Helpful message? + -

Back to top
   
Google


Google Adsense


Post# 09 Aug 2008 02:41   





Back to top
   
avj
Poziom 19
Poziom 19


Joined: 24 Mar 2005
Posts: 728

Post#7 Post from the author of the topic 11 Aug 2008 14:08   

Re: Fabryczny soft do tunera SKYMASTER DX 15_1.


Tuner oparty jest na procesorze ZORAN ZR39140HQC.

Helpful message? + -

Back to top
   
Post new topic  Reply to topic      Main Page -> Forum Index -> SAT Service -> Fabryczny soft do tunera SKYMASTER DX 15_1.
Page 1 of 1
Similar topics
Antena Do Tunera Skymaster dx 7 Proszę o pomoc (2)
Jaki pilot pasuje do tunera Skymaster DX 22 FTA ? (6)
Szukam kodu 4 cyfrowego do tunera SKYMASTER DX22FTA. (2)
Czy do tunera skymaster DX23 można wgrać jtagiem flasha od DX22 (2)
soft do skymaster ds 55 (1)
Skymaster DX 22 FTA ma ktoś orginalny soft ??? (8)
Opticum 1200 Ci - fabryczny soft (2)
Skymaster DLX9400. Czy można wgrać jakiś soft i oglądać kodowane kanały? (2)
Soft do pamieci tunera Zehnder BX 300 (3)
Oryginalny soft do tunera Kenwood DTF-1 (2)


Administrator || Moderators || Forum Rules || General Rules || Cookies information || Contact

Page generation time: 0.051 seconds

elektroda.pl topic RSS feed