Forum elektroda.pl

Regulamin  | Punkty  | Dodaj...  | Ostatnie  | Szukaj | Rejestracja | Zaloguj



Fabryczny soft do tunera SKYMASTER DX 15_1.


  Strona Główna -> Forum elektroda.pl -> SAT Serwis ->Fabryczny soft do tunera SKYMASTER DX 15_1. Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu 
AutorSchowaj lewą kolumnę Wiadomość
avj
Poziom 19
Poziom 19
Dołączył: 24 Mar 2005
Posty: 728
Pomógł: 53
Ocena postów: 5
avj
Poziom 19
Post#1 07 Sie 2008 18:08  Autor tematu   

Fabryczny soft do tunera SKYMASTER DX 15_1.


Szukam fabrycznego softu do tunera SKYMASTER DX 15_1. Podobno to klon któregoś z COMSATÓW. Proszę o pomoc.

Oceń post: + 0 -
Powrót do góry
Google

Google Adsense
Google


Powrót do góry
biber40
Poziom 17
Poziom 17
Dołączył: 18 Cze 2007
Posty: 388
Pomógł: 41
biber40
Poziom 17
Post#2 08 Sie 2008 01:27    

Re: Fabryczny soft do tunera SKYMASTER DX 15_1.


zalezy jaka ma głowice,...194 to bedzie klon Comsata,...184 lub żar8 nie stety nie,ale mozesz zobaczyć tu
http://www.np-ulc.net/index.php?PHPSESSID=51413e85cd8c7631b6ac91f14b4e63eb&direction=0&order=mod&directory=Receiver/Skymaster

Oceń post: + 0 -
Powrót do góry
Google

Google Adsense
Google


Powrót do góry
avj
Poziom 19
Poziom 19
Dołączył: 24 Mar 2005
Posty: 728
Pomógł: 53
Ocena postów: 5
avj
Poziom 19
Post#3 08 Sie 2008 08:02  Autor tematu   

Re: Fabryczny soft do tunera SKYMASTER DX 15_1.


Oznaczenie głowicy to F7VZ0194A.

Oceń post: + 0 -
Powrót do góry
Google

Google Adsense
Google


Powrót do góry
biber40
Poziom 17
Poziom 17
Dołączył: 18 Cze 2007
Posty: 388
Pomógł: 41
biber40
Poziom 17
Post#4 08 Sie 2008 09:53    

Re: Fabryczny soft do tunera SKYMASTER DX 15_1.


zobacz tu
http://www.comsat.fe.pl/

Oceń post: + 0 -
Powrót do góry
Google

Google Adsense
Google


Powrót do góry
avj
Poziom 19
Poziom 19
Dołączył: 24 Mar 2005
Posty: 728
Pomógł: 53
Ocena postów: 5
avj
Poziom 19
Post#5 08 Sie 2008 10:45  Autor tematu   

Re: Fabryczny soft do tunera SKYMASTER DX 15_1.


Rzecz w tym, że nie wiem którego COMSATA jest to klon. Przejrzałem wszystkie linki z Elektrody i niczego nie znalazłem. Na niemieckiej stronie producenta (SKYMASTER) są softy do innych modeli. Do DX15 jest tylko instrukcja obsługi w wielu językach.

Oceń post: + 0 -
Powrót do góry
Google

Google Adsense
Google


Powrót do góry
biber40
Poziom 17
Poziom 17
Dołączył: 18 Cze 2007
Posty: 388
Pomógł: 41
biber40
Poziom 17
Post#6 09 Sie 2008 02:41    

Re: Fabryczny soft do tunera SKYMASTER DX 15_1.


jeśli jest na procesorze STI 5518 to w zasadzie nie ma problemu który wsad załadujesz do niego,ważne aby był pod głowice 194.
Mozesz sprawdzic czy tuner dziala z pilotem echostar DSB616,jeśli tak to do dzieła

Oceń post: + 0 -
Powrót do góry
Google

Google Adsense
Google


Powrót do góry
avj
Poziom 19
Poziom 19
Dołączył: 24 Mar 2005
Posty: 728
Pomógł: 53
Ocena postów: 5
avj
Poziom 19
Post#7 11 Sie 2008 14:08  Autor tematu   

Re: Fabryczny soft do tunera SKYMASTER DX 15_1.


Tuner oparty jest na procesorze ZORAN ZR39140HQC.

Oceń post: + 0 -
Powrót do góry
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu     Strona Główna -> Forum elektroda.pl -> SAT Serwis -> Fabryczny soft do tunera SKYMASTER DX 15_1.
Strona 1 z 1
Podobne tematy
Antena Do Tunera Skymaster dx 7 Proszę o pomoc (2)
Jaki pilot pasuje do tunera Skymaster DX 22 FTA ? (6)
Szukam kodu 4 cyfrowego do tunera SKYMASTER DX22FTA. (2)
Czy do tunera skymaster DX23 można wgrać jtagiem flasha od DX22 (2)
soft do skymaster ds 55 (1)
Skymaster DX 22 FTA ma ktoś orginalny soft ??? (8)
Opticum 1200 Ci - fabryczny soft (2)
Skymaster DLX9400. Czy można wgrać jakiś soft i oglądać kodowane kanały? (2)
Soft do pamieci tunera Zehnder BX 300 (3)
Oryginalny soft do tunera Kenwood DTF-1 (2)



Administrator || Moderatorzy || Regulamin forum || Regulamin ogólny || Informacja o cookies || Kontakt

Page generation time: 0.058 seconds

elektroda.pl temat RSS