Forum Index

Rules  | Points  | Add...  | Recent posts  | Search | Register | Log in



Fabryczny soft do tunera SKYMASTER DX 15_1.


  Main Page -> Forum Index -> SAT Service ->Fabryczny soft do tunera SKYMASTER DX 15_1. Post new topic  Reply to topic 
Author
Hide the left column
Show left column Message
avj
Level 23
Joined: 24 Mar 2005
Posts: 728
Helped: 53
Post rating: 8
avj
Level 23
Post#1 07 Aug 2008 18:08  Topic author   

Fabryczny soft do tunera SKYMASTER DX 15_1.


Szukam fabrycznego softu do tunera SKYMASTER DX 15_1. Podobno to klon któregoś z COMSATÓW. Proszę o pomoc.

Helpful post? + 0
Back to top

Google Adsense
Google


Back to top
biber40
Level 21
Joined: 18 Jun 2007
Posts: 388
Helped: 41
biber40
Level 21
Post#2 08 Aug 2008 01:27    

Re: Fabryczny soft do tunera SKYMASTER DX 15_1.


zalezy jaka ma głowice,...194 to bedzie klon Comsata,...184 lub żar8 nie stety nie,ale mozesz zobaczyć tu
http://www.np-ulc.net/index.ph...d&directory=Receiver/Skymaster

Helpful post? + 0
Back to top

Google Adsense
Google


Back to top
avj
Level 23
Joined: 24 Mar 2005
Posts: 728
Helped: 53
Post rating: 8
avj
Level 23
Post#3 08 Aug 2008 08:02  Topic author   

Re: Fabryczny soft do tunera SKYMASTER DX 15_1.


Oznaczenie głowicy to F7VZ0194A.

Helpful post? + 0
Back to top

Google Adsense
Google


Back to top
biber40
Level 21
Joined: 18 Jun 2007
Posts: 388
Helped: 41
biber40
Level 21
Post#4 08 Aug 2008 09:53    

Re: Fabryczny soft do tunera SKYMASTER DX 15_1.


zobacz tu
http://www.comsat.fe.pl/

Helpful post? + 0
Back to top

Google Adsense
Google


Back to top
avj
Level 23
Joined: 24 Mar 2005
Posts: 728
Helped: 53
Post rating: 8
avj
Level 23
Post#5 08 Aug 2008 10:45  Topic author   

Re: Fabryczny soft do tunera SKYMASTER DX 15_1.


Rzecz w tym, że nie wiem którego COMSATA jest to klon. Przejrzałem wszystkie linki z Elektrody i niczego nie znalazłem. Na niemieckiej stronie producenta (SKYMASTER) są softy do innych modeli. Do DX15 jest tylko instrukcja obsługi w wielu językach.

Helpful post? + 0
Back to top

Google Adsense
Google


Back to top
biber40
Level 21
Joined: 18 Jun 2007
Posts: 388
Helped: 41
biber40
Level 21
Post#6 09 Aug 2008 02:41    

Re: Fabryczny soft do tunera SKYMASTER DX 15_1.


jeśli jest na procesorze STI 5518 to w zasadzie nie ma problemu który wsad załadujesz do niego,ważne aby był pod głowice 194.
Mozesz sprawdzic czy tuner dziala z pilotem echostar DSB616,jeśli tak to do dzieła

Helpful post? + 0
Back to top

Google Adsense
Google


Back to top
avj
Level 23
Joined: 24 Mar 2005
Posts: 728
Helped: 53
Post rating: 8
avj
Level 23
Post#7 11 Aug 2008 14:08  Topic author   

Re: Fabryczny soft do tunera SKYMASTER DX 15_1.


Tuner oparty jest na procesorze ZORAN ZR39140HQC.

Helpful post? + 0
Back to top
Post new topic  Reply to topic     Main Page -> Forum Index -> SAT Service -> Fabryczny soft do tunera SKYMASTER DX 15_1.
Page 1 of 1

Similar topics to fabryczny soft do tunera SKYMASTER DX 15_1.

Antena Do Tunera Skymaster dx 7 Proszę o pomoc (2)
Jaki pilot pasuje do tunera Skymaster DX 22 FTA ? (6)
Szukam kodu 4 cyfrowego do tunera SKYMASTER DX22FTA. (2)
Czy do tunera skymaster DX23 można wgrać jtagiem flasha od DX22 (2)
soft do skymaster ds 55 (1)
Skymaster DX 22 FTA ma ktoś orginalny soft ??? (8)
Opticum 1200 Ci - fabryczny soft (2)
Skymaster DLX9400. Czy można wgrać jakiś soft i oglądać kodowane kanały? (2)
Soft do pamieci tunera Zehnder BX 300 (3)
Oryginalny soft do tunera Kenwood DTF-1 (2)


Switch to mobile version Switch to version for desktops

Administrator || Moderators || Forum Rules || General Rules || Cookies information || Editors || Contact for companies || Contact

Page generation time: 0.665 seconds