FAQ | Points | Add... | Recent posts | Search | Register | Log in

Wyprzedaż Kolumny Głośniki Akcesoria Części głównie audio

Post new topic  This topic is locked      Main Page -> Forum Index -> Advertisements and Business Electronics -> Wyprzedaż Kolumny Głośniki Akcesoria Części głównie audio
Author
Poziom 18
Poziom 18

Post#1 Post from the author of the topic 14 Aug 2008 00:21   

Wyprzedaż Kolumny Głośniki Akcesoria Części głównie audio

Witam, żeby nie mnożyć bezsensownie postów, postanowiłem zebrać tu wszystko to co generalnie mi tylko zawadza a chętnie mogę się pozbyć. Wzmianki o konkretnych przedmiotach będą miały charakter ogólny, o więcej szczegółów proszę pytać drogą telefoniczna/smsową/priv-em. Ze względu na różny dostęp do internetu nie zawsze szybko będę mógł odpisać. Ceny do małych negocjacji. Oto co mam do zaoferowania:

(Powykreślałem już to co sprzedane, stad dziwna numeracja)

6. Centralny w obudowie Magnat Vector, wnętrze całe z Tonsil Focus, zadbane i pięknie gra, 150zł

10. Kolce Audiofilskie, duże, toczone na zamówienie z dobrego materiału, 10 szt, cena ok 60zł

15. Przetwornica napięcia 12 -> 230v 300W, użyta raz, dalej leży w szyfladzie bo niepotrzebny zakup za 150zł ;/ oddam za 70zł

18. Kolumny podłogowe ATL (W.germany), dwudrożne, średnio/nisko marki Vifa 165mm (w jednym wymieniona cewka), góra to kopułkowy calowy przetwornik tekstylny. Grają bardzo ładnie, miejsca na kolce, oddam za 350zł

20. Słuchawki Nokia HS-23, zadbane, ładne c. 10zł

21. TV zabytkowy Agat, chyba działa, 100zł

22. Magnetofon szpulowy ZK-120, działa, taśmy, 60zł

24. Oświetlenie dyskotekowe Eurolite, puszcza jakies wzorki na sciane Razz nie interesowało mnie to. Nigdy nie użyty, zarówka powinna byc 100W ale zamontowana jest 50W. Oddam za 120zł

25. Obudowa do subwoofera na głośnik 30cm, potężna (moja konstrukcja, jest tu na elektrodzie, można zobaczyć), oddam za 40zł

26. Głośnik ARN 312 004 4ohm, jak nowy, 70zł

28. Transformator 12v 40w, Indel chyba, 15zł

30. Zestaw jakichś głośników, różny stan, zwykle mechanicznie sfatygowane, są np 2 westry, jakis tonsil, jakies isophony wysokotonowe, jakies rosyjskie tweetery sprawne

31. Głośnik GDN 20/40 4 ohm, nowe oryginalne zawieszenie, poza cewka wszystko w oryginale, zalozona cewka 60W -> 25zł

32. Pierścienie na głośniki 20cm, plastik, szare, ładne -> 10zł

33. Pierscienie Alu Tonsila na 165mm głośniki (takie jak w Sonatach, Denonach made by Tonsil itp) -> 10zł

34. Pierścienie plastik srebrne na głosnik 10cm JVC - > 5zł

36. solidne kable napięciowe do wzmacniacza car audio, plus 5m, minus - kawałek żeby połączyć z karoserią, na oko coś ok pol metra. Gratis obudowa bezpiecznika. 15zł

37. Obudowa ATX z zasilaczem, duża, idealna pod serwer, wysuwane nóżki, niezniszczona, solidna blacha, 15zł

38. Drukarka atramentowa HPO 959c, bardzo ładna, mało używana, oryginalne cardridge, w zestawie CD ze sterownikiem, kabel zasilający i nowy kabel USB. Drukarka oprócz USB ma też zwykły LPT, 60zł

Jak coś mi się jeszcze przypomni to dorzucę Smile Pozdrawiam
Back to top

Google

Google Adsense

Post# Post from the author of the topic 14 Aug 2008 00:21   

Back to top

djaero
Poziom 8
Poziom 8

Post#2 22 Jun 2010 14:17   

Re: Wyprzedaż Kolumny Głośniki Akcesoria Części głównie audi

Witam
Kupie Oświetlenie Eurolite
Proszę o kontakt gg4329411
Pilne
Pozdrawiam
Dj.Aero
Back to top

Google

Google Adsense

Post# 22 Jun 2010 14:17   

Back to top

_PREDATOR_
Poziom 26
Poziom 26

Post#3 22 Jun 2010 17:09   

Re: Wyprzedaż Kolumny Głośniki Akcesoria Części głównie audi

Wykopaliska zamykam zalecając zapoznanie się z regulaminem forum.
Back to top

Post new topic  This topic is locked      Main Page -> Forum Index -> Advertisements and Business Electronics -> Wyprzedaż Kolumny Głośniki Akcesoria Części głównie audio
Page 1 of 1
Similar topics
Oryginalne części do AUDIO,DVD,VCR - Sony,Philips,Panasonic (67)
Oryginalne części do AUDIO,DVD,VCR - Sony,Philips,Panasonic (27)
Sprzedam kolumny Tonsil, stan perfekcyjny, nowe części (2)
Sprzedam części do kolumny Unitra Tonsil ZG30c114. (7)
Elementy Audio - sprzedam kilka części. (2)
[Sprzedam] Mała wyprzedaż(głosniki, kolumny itp.) (2)
Sprzedam kolumny 10 zł zestaw L+P Wyprzedaż!! (1)
Wyprzedaż części elektronicznych - nowych (1)
Oryginalne części do AUDIO,DVD,VCR - Sony,Philips,Panasonic (22)
Oddam w dobre ręce karton części po serwisie car-audio ! (2)

Page generation time: 0.07 seconds

FAQ || Administrator || Moderators || Widgets and banners || Contact
elektroda.pl topic RSS feed