Forum elektroda.pl

Regulamin | Punkty | Dodaj... | Ostatnie | Szukaj | Rejestracja | Zaloguj

Ta strona używa cookie. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce.
Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.

CC 900 - problemy z odpalaniem przy rozgrzanym silniku


Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu      Strona Główna -> Forum elektroda.pl -> Samochody Serwis -> Samochody Elektryka i elektronika -> CC 900 - problemy z odpalaniem przy rozgrzanym silniku
Autor
Wiadomość
Gilik
Poziom 1
Poziom 1


Dołączył: 19 Sie 2008
Posty: 1
Miasto: Warszawa

Post#1 Post autora tematu 19 Sie 2008 19:46   

CC 900 - problemy z odpalaniem przy rozgrzanym silniku


Od niedawna jestem posiadazcem CC 900.
Po nocy nie ma problemu z odpaleniem, lecz gdy silnik się zagrzeje w najmniej oczekiwanym momencie silnik gaśnie i są kłopoty z jego odpalaniem.

Kręcenie rozrusznikiem nic nie daje. Dopiero po kilku minutach udaje się go odpalić. I znowu po krótkiej jeździe problem sie powtarza.
Może ktoś miał podobny problem i zna przyczynę takiej sytuacji.
Pozdrawiam
gilik
Powrót do góry
   
Google


Google Adsense


Post# 19 Sie 2008 19:46   





Powrót do góry
   
Jozef199
Poziom 17
Poziom 17


Dołączył: 11 Cze 2005
Posty: 411
Miasto: Strzelin

Post#2 19 Sie 2008 21:23   

Re: CC 900 - problemy z odpalaniem przy rozgrzanym silniku


Sprawdz czy w tym czasie jest iskra Mqze to byc moduł czujnik lub cewka
Powrót do góry
   
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu      Strona Główna -> Forum elektroda.pl -> Samochody Serwis -> Samochody Elektryka i elektronika -> CC 900 - problemy z odpalaniem przy rozgrzanym silniku
Strona 1 z 1
Podobne tematy
ursus c-360 - słabe smarowanie przy rozgrzanym silniku (20)
opel astra 1.7 td, spadek mocy przy rozgrzanym silniku (3)
punto 1 1.6 kontrolka oleju przy rozgrzanym silniku (11)
Corsa B ciężko odpala przy rozgrzanym silniku (2)
Szarpanie przy ruszaniu na rozgrzanym silniku. (6)
Cinquecento 900 - na rozgrzanym silniku traci moc na wyższych obrotach... (16)
Audi A4 2.5 TDi kłopot z odpalaniem na rozgrzanym silniku (8)
cc900 problemy z odpalaniem przy zimnym silniku (5)
Chrysler Neon 2l 16v - skoki obrotow przy rozgrzanym silniku (3)
efi1.6 escort - rozrusznik nie kręci przy rozgrzanym silniku (9)


Administrator || Moderatorzy || Regulamin forum || Regulamin ogólny || Informacja o cookies || Reklama || Kontakt

Page generation time: 0.048 seconds

elektroda.pl temat RSS 

opony