| Author |
Adrianek10 Poziom 9

|
31 Aug 2008 21:46 Przy uruchamianiu komputera wyłącza się monitor |
|
|
|
Grałem sobie w Assassin's Creed i nagle wszystko spowolniło, po pewnym czasie takiego stanu wyłączył się monitor.
Po ponownym uruchomieniu komputera na ekranie pojawiły się pionowe paski, a w chwili kiedy powinien pojawić się pulpit monitor się wyłączał. Wszedłem w tryb awaryjny i odinstalowałem sterownik karty graficznej. Teraz przy uruchamianiu komputera nadal są te pionowe paski na ekranie, ale monitor już się nie wyłącza tylko pojawia się pulpit.
No ale wiadomo jaka to jest praca na takim kompie bez sterownika karty graficznej.
Czy muszę kupić nową kartę graficzną, czy też może to być jakaś inna przyczyna opisanego stanu? Dziękuję!
Na mój problem otrzymałem odpowiedź od moderatora jankolo - "Całe Forum doskonale widzi na jakim sprzęcie kolega grał. Proszę sobie nie robić żartów!!"
Całkowicie nie rozumiem tej odpowiedzi.
Co takiego złego jest w moim sprzęcie?
Ja sobie nie żartuję, tylko przedstawiam problem jaki mam ze swoim sprzętem i myślałem, że ktoś mi pomoże. Dziękuję!
| Moderated by TONI_2003: |
Przypominam koledze treść regulaminu:
| Quote: |
| 16. Za podstawowe przesłanie w działalności na forum uznaje się bezinteresowność, własną inicjatywę i przedsiębiorczość użytkowników. Nie będą akceptowane wszelkie formy lenistwa, i roszczeniowego charakteru prezentowane przez użytkowników. |
|
Poprawiłem TONI_2003
|
|
| Back to top |
|
 |
Google

|
#
31 Aug 2008 21:46 |
|
|
|
|
|
| Back to top |
|
 |
K!lleR Poziom 24

|
31 Aug 2008 21:52 Re: Przy uruchamianiu kompa wyłącza się monitor |
|
|
|
| Adrianek10 wrote: |
| Na mój problem otrzymałem odpowiedź od moderatora jankolo - "Całe Forum doskonale widzi na jakim sprzęcie kolega grał. Proszę sobie nie robić żartów!!" |
I miał rację, skoro nawet nie podał kolega pełnej konfiguracji swojego komputera.
|
|
| Back to top |
|
 |
Google

|
#
31 Aug 2008 21:52 |
|
|
|
|
|
| Back to top |
|
 |
fajny Poziom 19

|
31 Aug 2008 21:54 Re: Przy uruchamianiu kompa wyłącza się monitor |
|
|
|
Tak objawia się uszkodzenie karty graficznej jeśli masz dostęp do jakiejś innej to sprawdź ją i w miarę możliwości sprawdź również zasilacz.
|
|
| Back to top |
|
 |
Google

|
#
31 Aug 2008 21:54 |
|
|
|
|
|
| Back to top |
|
 |
Adrianek10 Poziom 9

|
31 Aug 2008 22:46 Re: Przy uruchamianiu kompa wyłącza się monitor |
|
|
|
Gdzie znajdę tą konfigurację komputera?
|
|
| Back to top |
|
 |
jankolo Poziom 26

|
31 Aug 2008 22:49 Re: Przy uruchamianiu kompa wyłącza się monitor |
|
|
|
W swoim komputerze. Jeżeli kolega nie rozumie znaczenia słowa konfiguracja, to proszę sięgnąć do słownika wyrazów obcych albo choćby do wikipedii.
|
|
| Back to top |
|
 |
Google

|
#
31 Aug 2008 22:49 |
|
|
|
|
|
| Back to top |
|
 |
Adrianek10 Poziom 9

|
01 Sep 2008 11:42 Re: Przy uruchamianiu komputera wyłącza się monitor |
|
|
|
Proszę o przeczytanie mojego problemu, szczególnie tych fachowców od konfiguracji, że gdy spotkają się z tym problemem, to należy wymienić kartę graficzną i po problemie. Dziękuję!!!
|
|
| Back to top |
|
 |