Forum elektroda.pl

Regulamin | Punkty | Dodaj... | Ostatnie | Szukaj | Rejestracja | Zaloguj

Ta strona używa cookie. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce.
Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.

tego kanalu nie ma w twoim abonamecie


Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu      Strona Główna -> Forum elektroda.pl -> SAT Serwis -> tego kanalu nie ma w twoim abonamecie
Autor
Wiadomość
kikebuu
Poziom 1
Poziom 1


Dołączył: 17 Wrz 2008
Posty: 1
Miasto: belgium

Post#1 Post autora tematu 17 Wrz 2008 19:25   

tego kanalu nie ma w twoim abonamecie


witam wszystkich. mam problem nie wiem czy to z moja karta czy tez z dekoderem.posiadam samsung dsb-s305g, nowa karte tez mam zainstalowana i wszystko szlo jak po masle , dopoki kolege poprosilam zeby mi wszystkie kanaly poustawial w kolejnosci ; polskie z polskimi , niemieckie z niemieckimi itd. pogrzebal , pogrzebal no i ustawil jak ? tego nie wiem , ale chyba mi zablokowal kanaly , bo teraz nie mam ani jednego . sygnal jest , nawet pokazuje mi co o danej porze nadawaja na danym kanale , a sekunde po tem pojawia sie napis ; tago kanalu nie ma w twoim abonamencie ; jak to nie ma ? place 79 zl. co miesiac i dopoki kolega nie grzebal to je mialam w moim abonamencie. pomocy nie wiem jak te kanaly odblokowac.

Proszę o korzystanie z przycisku "Pisownia" przed wysłaniem postu. Błędy ortograficzne nie będą tolerowane, regulamin pkt 15.
Zdania zaczynamy z wielkiej litery.
Proszę w swoich wypowiedziach używać polskich znaków diakrytycznych - ą, ę, ś, ł itd.
http://pl.wikipedia.org/wiki/Znaki_diakrytyczne
Nie kasować wpisów moderacyjnych!
Proszę to poprawić.
[_P_]

Powrót do góry
   
Google


Google Adsense


Post# 17 Wrz 2008 19:25   





Powrót do góry
   
unitral
Poziom 21
Poziom 21


Dołączył: 14 Kwi 2003
Posty: 1281
Miasto: Wiedeń / Sosnowiec

Post#2 17 Wrz 2008 19:53   

Re: tego kanalu nie ma w twoim abonamecie


Zacznij od zresetowania ustawień dekodera, jak nie pomoże zadzwoń do polsatu (bo z postu wynika iż masz ich pakiet) i poproś o ponowienie sygnału.
Powrót do góry
   
Google


Google Adsense


Post# 17 Wrz 2008 19:53   





Powrót do góry
   
Wiech26
Poziom 16
Poziom 16


Dołączył: 18 Kwi 2006
Posty: 298
Miasto: Rzeszów

Post#3 17 Wrz 2008 22:03   

Re: tego kanalu nie ma w twoim abonamecie


U mnie także, po porządkach w listach kanałów miałem taki sam komunikat. Pomogło przywrócenie dekodera do ustawień fabrycznych i ściągnięcie od nowa listy kanałów. Niestety, ale po tej operacji trzeba od nowa ustawiać sobie listy ulubione.
Powrót do góry
   
Google


Google Adsense


Post# 17 Wrz 2008 22:03   





Powrót do góry
   
meloch
Poziom 21
Poziom 21


Dołączył: 12 Sie 2005
Posty: 1336

Post#4 18 Wrz 2008 11:16   

Re: tego kanalu nie ma w twoim abonamecie


kikebuu
Spróbuj przewrócić listę POLSATU - opcją "szukanie programów" w MENU.
Powrót do góry
   
dziungwaj
Poziom 9
Poziom 9


Dołączył: 20 Mar 2005
Posty: 44
Miasto: Białystok

Post#5 18 Wrz 2008 16:24   

Re: tego kanalu nie ma w twoim abonamecie


u mnie tez to samo
Powrót do góry
   
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu      Strona Główna -> Forum elektroda.pl -> SAT Serwis -> tego kanalu nie ma w twoim abonamecie
Strona 1 z 1
Podobne tematy
Radmor 5412 wzbudzanie jednego kanalu (3)
wyszukiwanie poszczegolnego kanalu w echostar7400 (1)
Brak kanalu TVN w tunerze (1)
Sluchawki nie odrozniają kanalu prawego od lewego ? (1)
nie moge zmienic kanalu na Philipsie (6)
nie moge zlapac kanalu (2)
Cyfrowy Polsat -`brak tego kanału w Twoim abonamencie` (12)
Samsungów DSR-7000 + tego kanału nie ma w twoim abonamencie (3)
UNITRA PW-7011, brak jednego kanalu. (1)
Zniekształcenia tonów P kanalu wzmacniacza WS304S UNITRA (1)


Administrator || Moderatorzy || Regulamin forum || Regulamin ogólny || Informacja o cookies || Reklama || Kontakt

Page generation time: 0.043 seconds

elektroda.pl temat RSS