Forum Index

Rules  | Points  | Add...  | Recent posts  | Search | Register | Log in



tego kanalu nie ma w twoim abonamecie


  Main Page -> Forum Index -> SAT Service ->tego kanalu nie ma w twoim abonamecie Post new topic  Reply to topic 
Author
Hide the left column
Show left column Message
kikebuu
Level 1
Location: belgium
Joined: 17 Sep 2008
Posts: 1
kikebuu
Level 1
Post#1 17 Sep 2008 19:25  Topic author   

tego kanalu nie ma w twoim abonamecie


witam wszystkich. mam problem nie wiem czy to z moja karta czy tez z dekoderem.posiadam samsung dsb-s305g, nowa karte tez mam zainstalowana i wszystko szlo jak po masle , dopoki kolege poprosilam zeby mi wszystkie kanaly poustawial w kolejnosci ; polskie z polskimi , niemieckie z niemieckimi itd. pogrzebal , pogrzebal no i ustawil jak ? tego nie wiem , ale chyba mi zablokowal kanaly , bo teraz nie mam ani jednego . sygnal jest , nawet pokazuje mi co o danej porze nadawaja na danym kanale , a sekunde po tem pojawia sie napis ; tago kanalu nie ma w twoim abonamencie ; jak to nie ma ? place 79 zl. co miesiac i dopoki kolega nie grzebal to je mialam w moim abonamencie. pomocy nie wiem jak te kanaly odblokowac.

Proszę o korzystanie z przycisku "Pisownia" przed wysłaniem postu. Błędy ortograficzne nie będą tolerowane, regulamin pkt 15.
Zdania zaczynamy z wielkiej litery.
Proszę w swoich wypowiedziach używać polskich znaków diakrytycznych - ą, ę, ś, ł itd.
http://pl.wikipedia.org/wiki/Znaki diakrytyczne
Nie kasować wpisów moderacyjnych!
Proszę to poprawić.
[_P_]


Helpful post? + 0
Back to top

Google Adsense
Google


Back to top
unitral
Użytkownik obserwowany
Location: Wiedeń / Sosnowiec
Joined: 14 Apr 2003
Posts: 1342
Helped: 82
Post rating: 11
unitral
Użytkownik obserwowany
Post#2 17 Sep 2008 19:53    

Re: tego kanalu nie ma w twoim abonamecie


Zacznij od zresetowania ustawień dekodera, jak nie pomoże zadzwoń do polsatu (bo z postu wynika iż masz ich pakiet) i poproś o ponowienie sygnału.

Helpful post? + 0
Back to top

Google Adsense
Google


Back to top
Wiech26
Level 19
Location: Rzeszów
Joined: 18 Apr 2006
Posts: 303
Helped: 31
Wiech26
Level 19
Post#3 17 Sep 2008 22:03    

Re: tego kanalu nie ma w twoim abonamecie


U mnie także, po porządkach w listach kanałów miałem taki sam komunikat. Pomogło przywrócenie dekodera do ustawień fabrycznych i ściągnięcie od nowa listy kanałów. Niestety, ale po tej operacji trzeba od nowa ustawiać sobie listy ulubione.

Helpful post? + 0
Back to top

Google Adsense
Google


Back to top
meloch
Level 29
Joined: 12 Aug 2005
Posts: 1336
Helped: 56
Post rating: 6
meloch
Level 29
Post#4 18 Sep 2008 11:16    

Re: tego kanalu nie ma w twoim abonamecie


kikebuu
Spróbuj przewrócić listę POLSATU - opcją "szukanie programów" w MENU.

Helpful post? + 0
Back to top

Google Adsense
Google


Back to top
dziungwaj
Level 11
Location: Białystok
Joined: 20 Mar 2005
Posts: 54
dziungwaj
Level 11
Post#5 18 Sep 2008 16:24    

Re: tego kanalu nie ma w twoim abonamecie


u mnie tez to samo

Helpful post? + 0
Back to top
Post new topic  Reply to topic     Main Page -> Forum Index -> SAT Service -> tego kanalu nie ma w twoim abonamecie
Page 1 of 1

Similar topics to tego kanalu nie ma w twoim abonamecie

Samsungów DSR-7000 + tego kanału nie ma w twoim abonamencie (3)
Cyfrowy Polsat -`brak tego kanału w Twoim abonamencie` (12)
nie moge zlapac kanalu (2)
nie moge zmienic kanalu na Philipsie (6)
Sluchawki nie odrozniają kanalu prawego od lewego ? (1)
Brak kanalu TVN w tunerze (1)
wyszukiwanie poszczegolnego kanalu w echostar7400 (1)
Radmor 5412 wzbudzanie jednego kanalu (3)
UNITRA PW-7011, brak jednego kanalu. (1)
Zniekształcenia tonów P kanalu wzmacniacza WS304S UNITRA (1)


Switch to mobile version Switch to version for desktops