Forum Index

Rules  | Points  | Add...  | Recent posts  | Search  | Register  | Log in

This site uses cookies. Learn more about cookies and changing the settings in your browser.

tego kanalu nie ma w twoim abonamecie


Post new topic  Reply to topic      Main Page -> Forum Index -> SAT Service -> tego kanalu nie ma w twoim abonamecie
Author
Message
kikebuu
Poziom 1
Poziom 1


Joined: 17 Sep 2008
Posts: 1
Location: belgium

Post#1 Post from the author of the topic 17 Sep 2008 19:25   

tego kanalu nie ma w twoim abonamecie


witam wszystkich. mam problem nie wiem czy to z moja karta czy tez z dekoderem.posiadam samsung dsb-s305g, nowa karte tez mam zainstalowana i wszystko szlo jak po masle , dopoki kolege poprosilam zeby mi wszystkie kanaly poustawial w kolejnosci ; polskie z polskimi , niemieckie z niemieckimi itd. pogrzebal , pogrzebal no i ustawil jak ? tego nie wiem , ale chyba mi zablokowal kanaly , bo teraz nie mam ani jednego . sygnal jest , nawet pokazuje mi co o danej porze nadawaja na danym kanale , a sekunde po tem pojawia sie napis ; tago kanalu nie ma w twoim abonamencie ; jak to nie ma ? place 79 zl. co miesiac i dopoki kolega nie grzebal to je mialam w moim abonamencie. pomocy nie wiem jak te kanaly odblokowac.

Proszę o korzystanie z przycisku "Pisownia" przed wysłaniem postu. Błędy ortograficzne nie będą tolerowane, regulamin pkt 15.
Zdania zaczynamy z wielkiej litery.
Proszę w swoich wypowiedziach używać polskich znaków diakrytycznych - ą, ę, ś, ł itd.
http://pl.wikipedia.org/wiki/Znaki_diakrytyczne
Nie kasować wpisów moderacyjnych!
Proszę to poprawić.
[_P_]

Helpful message? + -

Back to top
   
Google


Google Adsense


Post# 17 Sep 2008 19:25   





Back to top
   
unitral
Użytkownik obserwowany
Użytkownik obserwowany


Joined: 14 Apr 2003
Posts: 1357
Location: Wiedeń / Sosnowiec

Post#2 17 Sep 2008 19:53   

Re: tego kanalu nie ma w twoim abonamecie


Zacznij od zresetowania ustawień dekodera, jak nie pomoże zadzwoń do polsatu (bo z postu wynika iż masz ich pakiet) i poproś o ponowienie sygnału.

Helpful message? + -

Back to top
   
Google


Google Adsense


Post# 17 Sep 2008 19:53   





Back to top
   
Wiech26
Poziom 16
Poziom 16


Joined: 18 Apr 2006
Posts: 302
Location: Rzeszów

Post#3 17 Sep 2008 22:03   

Re: tego kanalu nie ma w twoim abonamecie


U mnie także, po porządkach w listach kanałów miałem taki sam komunikat. Pomogło przywrócenie dekodera do ustawień fabrycznych i ściągnięcie od nowa listy kanałów. Niestety, ale po tej operacji trzeba od nowa ustawiać sobie listy ulubione.

Helpful message? + -

Back to top
   
Google


Google Adsense


Post# 17 Sep 2008 22:03   





Back to top
   
meloch
Poziom 21
Poziom 21


Joined: 12 Aug 2005
Posts: 1336

Post#4 18 Sep 2008 11:16   

Re: tego kanalu nie ma w twoim abonamecie


kikebuu
Spróbuj przewrócić listę POLSATU - opcją "szukanie programów" w MENU.

Helpful message? + -

Back to top
   
dziungwaj
Poziom 9
Poziom 9


Joined: 20 Mar 2005
Posts: 44
Location: Białystok

Post#5 18 Sep 2008 16:24   

Re: tego kanalu nie ma w twoim abonamecie


u mnie tez to samo

Helpful message? + -

Back to top
   
Post new topic  Reply to topic      Main Page -> Forum Index -> SAT Service -> tego kanalu nie ma w twoim abonamecie
Page 1 of 1
Similar topics
Samsungów DSR-7000 + tego kanału nie ma w twoim abonamencie (3)
Cyfrowy Polsat -`brak tego kanału w Twoim abonamencie` (12)
nie moge zlapac kanalu (2)
nie moge zmienic kanalu na Philipsie (6)
Sluchawki nie odrozniają kanalu prawego od lewego ? (1)
Brak kanalu TVN w tunerze (1)
wyszukiwanie poszczegolnego kanalu w echostar7400 (1)
Radmor 5412 wzbudzanie jednego kanalu (3)
UNITRA PW-7011, brak jednego kanalu. (1)
Zniekształcenia tonów P kanalu wzmacniacza WS304S UNITRA (1)


Administrator || Moderators || Forum Rules || General Rules || Cookies information || Contact

Page generation time: 0.047 seconds

elektroda.pl topic RSS feed