Forum elektroda.pl

Regulamin  | Punkty  | Dodaj...  | Ostatnie  | Szukaj | Rejestracja | Zaloguj



tego kanalu nie ma w twoim abonamecie


  Strona Główna -> Forum elektroda.pl -> SAT Serwis ->tego kanalu nie ma w twoim abonamecie Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu 
AutorSchowaj lewą kolumnę Wiadomość
kikebuu
Poziom 1
Poziom 1


Dołączył: 17 Wrz 2008
Posty: 1
Miasto: belgium

kikebuu
Poziom 1
Post#1 17 Wrz 2008 19:25  Autor tematu   

tego kanalu nie ma w twoim abonamecie


witam wszystkich. mam problem nie wiem czy to z moja karta czy tez z dekoderem.posiadam samsung dsb-s305g, nowa karte tez mam zainstalowana i wszystko szlo jak po masle , dopoki kolege poprosilam zeby mi wszystkie kanaly poustawial w kolejnosci ; polskie z polskimi , niemieckie z niemieckimi itd. pogrzebal , pogrzebal no i ustawil jak ? tego nie wiem , ale chyba mi zablokowal kanaly , bo teraz nie mam ani jednego . sygnal jest , nawet pokazuje mi co o danej porze nadawaja na danym kanale , a sekunde po tem pojawia sie napis ; tago kanalu nie ma w twoim abonamencie ; jak to nie ma ? place 79 zl. co miesiac i dopoki kolega nie grzebal to je mialam w moim abonamencie. pomocy nie wiem jak te kanaly odblokowac.

Proszę o korzystanie z przycisku "Pisownia" przed wysłaniem postu. Błędy ortograficzne nie będą tolerowane, regulamin pkt 15.
Zdania zaczynamy z wielkiej litery.
Proszę w swoich wypowiedziach używać polskich znaków diakrytycznych - ą, ę, ś, ł itd.
http://pl.wikipedia.org/wiki/Znaki_diakrytyczne
Nie kasować wpisów moderacyjnych!
Proszę to poprawić.
[_P_]


Oceń post: + 0 -
Powrót do góry
Google


Google Adsense


Google


Powrót do góry
unitral
Użytkownik obserwowany
Użytkownik obserwowany


Dołączył: 14 Kwi 2003
Posty: 1346
Miasto: Wiedeń / Sosnowiec

unitral
Użytkownik obserwowany
Post#2 17 Wrz 2008 19:53    

Re: tego kanalu nie ma w twoim abonamecie


Zacznij od zresetowania ustawień dekodera, jak nie pomoże zadzwoń do polsatu (bo z postu wynika iż masz ich pakiet) i poproś o ponowienie sygnału.

Oceń post: + 0 -
Powrót do góry
Google


Google Adsense


Google


Powrót do góry
Wiech26
Poziom 16
Poziom 16


Dołączył: 18 Kwi 2006
Posty: 303
Miasto: Rzeszów

Wiech26
Poziom 16
Post#3 17 Wrz 2008 22:03    

Re: tego kanalu nie ma w twoim abonamecie


U mnie także, po porządkach w listach kanałów miałem taki sam komunikat. Pomogło przywrócenie dekodera do ustawień fabrycznych i ściągnięcie od nowa listy kanałów. Niestety, ale po tej operacji trzeba od nowa ustawiać sobie listy ulubione.

Oceń post: + 0 -
Powrót do góry
Google


Google Adsense


Google


Powrót do góry
meloch
Poziom 21
Poziom 21


Dołączył: 12 Sie 2005
Posty: 1336

meloch
Poziom 21
Post#4 18 Wrz 2008 11:16    

Re: tego kanalu nie ma w twoim abonamecie


kikebuu
Spróbuj przewrócić listę POLSATU - opcją "szukanie programów" w MENU.

Oceń post: + 0 -
Powrót do góry
Google


Google Adsense


Google


Powrót do góry
dziungwaj
Poziom 10
Poziom 10


Dołączył: 20 Mar 2005
Posty: 50
Miasto: Białystok

dziungwaj
Poziom 10
Post#5 18 Wrz 2008 16:24    

Re: tego kanalu nie ma w twoim abonamecie


u mnie tez to samo

Oceń post: + 0 -
Powrót do góry
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu     Strona Główna -> Forum elektroda.pl -> SAT Serwis -> tego kanalu nie ma w twoim abonamecie
Strona 1 z 1
Podobne tematy
Samsungów DSR-7000 + tego kanału nie ma w twoim abonamencie (3)
Cyfrowy Polsat -`brak tego kanału w Twoim abonamencie` (12)
nie moge zlapac kanalu (2)
nie moge zmienic kanalu na Philipsie (6)
Sluchawki nie odrozniają kanalu prawego od lewego ? (1)
Brak kanalu TVN w tunerze (1)
wyszukiwanie poszczegolnego kanalu w echostar7400 (1)
Radmor 5412 wzbudzanie jednego kanalu (3)
UNITRA PW-7011, brak jednego kanalu. (1)
Zniekształcenia tonów P kanalu wzmacniacza WS304S UNITRA (1)



Administrator || Moderatorzy || Regulamin forum || Regulamin ogólny || Informacja o cookies || Kontakt

Page generation time: 0.048 seconds

elektroda.pl temat RSS