Forum elektroda.pl

Regulamin  | Punkty  | Dodaj...  | Ostatnie  | Szukaj | Rejestracja | Zaloguj



silnik rowereowy,sachs,301-a


  Strona Główna -> Forum elektroda.pl-> Samochody Serwis -> Motocykle, Motorowery ->silnik rowereowy,sachs,301-a Napisz nowy temat  Temat zablokowany. 
AutorSchowaj lewą kolumnę Wiadomość
hiciu133
Poziom 1
Poziom 1
Miasto: wrocław
Dołączył: 08 Paź 2008
Posty: 1
hiciu133
Poziom 1
Post#1 08 Paź 2008 13:38  Autor tematu   

silnik rowereowy,sachs,301-a


witam,
mam pytanko kupiłem rower z silnikiem sachs 301 i nie wiem jak go wyregulować pali normalnie tylko jak się gazu doda to jest buu i gaśnie czy mógłby mi ktoś pomóc??

Oceń post: + 0 -
Powrót do góry
Google

Google Adsense
Google


Powrót do góry
bruns
Poziom 22
Poziom 22
Miasto: Whitestock
Dołączył: 24 Wrz 2006
Posty: 1505
Pomógł: 96
Ocena postów: 18
bruns
Poziom 22
Post#2 08 Paź 2008 13:52    

Re: silnik rowereowy,sachs,301-a


Jeżeli przy dodawaniu gazu robi buuu to oznacza ze jest niedobór paliwa czyli zatkana główna dysza paliwa lub za mały poziom paliwa w gażniku . Przeczyszczenie gaźnika wraz z przewodami paliwowymi powinno rozwiązać problem . Jak nic nie było dłubane w gaźniku to poziom paliwa sam się nie przestawi a więc stawiam na czyszczenie dysz paliwa .

Oceń post: + +3 -
Powrót do góry
Google

Google Adsense
Google


Powrót do góry
eugen 63
Poziom 1
Poziom 1
Miasto: gierałtowice
Dołączył: 09 Paź 2008
Posty: 1
Ocena postów: 1
eugen 63
Poziom 1
Post#3 09 Paź 2008 19:29    

Re: silnik rowereowy,sachs,301-a


To niekoniecznie misi być wina gaźnika w gre wchodzi jeszcze moduł zapłonowy sachs 301a

Dodano po 5 [minuty]:

zamieniłem moduł z podobnego egzemplarza i wszystko ustąpiło. mogę Ci podać adres z częściami lub dojście do schematu dzięki któremu za dużo mniejsze pieniądze możesz go zbudować a z częściami nie ma problemu cze.

Oceń post: + +1 -
Powrót do góry
Google

Google Adsense
Google


Powrót do góry
Maja693
Poziom 2
Poziom 2
Miasto: Toruń
Dołączył: 13 Sty 2009
Posty: 2
Ocena postów: 1
Maja693
Poziom 2
Post#4 13 Sty 2009 16:55    

Re: silnik rowereowy,sachs,301-a


Witam mam pytanko gdzie mogę dostać częsci do tego modelu a konkretnie tłok z pierścieniami?
W razie czego podaję numer gg 10705642.
czekam na odpowiedź.

Oceń post: + +1 -
Powrót do góry
Google

Google Adsense
Google


Powrót do góry
hacker_ice
Poziom 19
Poziom 19
Miasto: Częstochowa
Dołączył: 06 Lis 2005
Posty: 645
Pomógł: 9
Ocena postów: 4
hacker_ice
Poziom 19
Post#5 18 Kwi 2009 23:31    

Re: silnik rowereowy,sachs,301-a


Witam rowniez prosilbym o podanie jakiegos sklepu z częsciami do tego modelu silnika potrzebna mi sprezynka od kola zębatego z rozrusznika... prosilbym o podanie info na damian_zet(malpa)o2.pl

Oto link do sklepu w niemczech http://www.zweiradnesplak.de

Oceń post: + 0 -
Powrót do góry
Napisz nowy temat  Temat zablokowany.     Strona Główna -> Forum elektroda.pl-> Samochody Serwis -> Motocykle, Motorowery -> silnik rowereowy,sachs,301-a
Strona 1 z 1
Podobne tematy
Silnik rowereowy Sachs 301-a, moduł zapłonowy. (4)
Silnik Sachs 301/A przeróbka zapłonu. (3)
Problem z silnikiem sachs 301 a (1)
Sachs 301/A - padnięty zapłon, moduł CDI, pomoc w znalezieni (1)
silnik sachs KX50 jak podpiąć zapłon (1)
Silnik Sachs 2T - regulator obrotów, jaki olej. (5)
Kosiarka Sabo dwusuw Sachs (5)
SACHS - Rower <z pomocniczym silnikiem> (4)
Sachs Dolmar 100 - Cewkomoduł (10)
Cewka do kosiarki Sabo dwusuwa Sachs (1)



Administrator || Moderatorzy || Regulamin forum || Regulamin ogólny || Informacja o cookies || Kontakt

Page generation time: 0.048 seconds

elektroda.pl temat RSS