Forum elektroda.pl

Regulamin  | Punkty  | Dodaj...  | Ostatnie  | Szukaj  | Rejestracja  | Zaloguj

Ta strona używa cookie. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce.
Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.

Mądrości na temat Radmorów - wymiana informacji


Napisz nowy temat  Temat zablokowany      Strona Główna -> Forum elektroda.pl -> Audio Serwis -> Mądrości na temat Radmorów - wymiana informacji
Autor
Wiadomość
Trabi
Poziom 24
Poziom 24


Dołączył: 14 Lut 2003
Posty: 4068

Post#391 08 Gru 2004 19:37   

madrosci na temat RADMORów - wymiana informacji


>> Polakk - no no.... efektownie się prezentuje. Faktycznie, taki zestawik może nieźle wygiąć dechy w regale. Ale jak wygląda!
Powrót do góry
   
Google


Google Adsense


Post# 08 Gru 2004 19:37   





Powrót do góry
   
BuBos18
Warunkowo odblokowany
Warunkowo odblokowany


Dołączył: 02 Lis 2003
Posty: 569

Post#392 08 Gru 2004 19:42   

Re: madrosci na temat RADMORów - wymiana informacji


A tak wogóle co to jest pod Deckiem :?: Bo na odtwarzacz płyt nie wygląda, bo ma za wąską szufladę.
Powrót do góry
   
polakk
Poziom 17
Poziom 17


Dołączył: 03 Lis 2004
Posty: 362
Miasto: Gdańsk

Post#393 08 Gru 2004 20:06   

Re: madrosci na temat RADMORów - wymiana informacji


O tym jak poszczególne części zestawu(zwłaszcza amplituner) "grają" zostało napisane na tym forum już chyba prawie wszystko-wystarczy poszukać, także nie będę się powtarzał bo będzie to off-topic. Dla mnie brzmienie sprzętu jest w zupełności wystarczające, i raczej kolumny nie pozwalają mi w pełni delektować się jakością dźwięku. Ja tylko będę miał zamiar wprowadzić 2 modyfikacje do amplitunera- zastosować zmodyfikowane przez excray'a sterowanie końcówkami mocy, oraz zamienić analogowy blok programatora 4 częstotliwości FM na cyfrową syntezę z pamięcią 10 stacji- poza zlikwidowaniem diodowej skali częstotliwości i wstawieniu w jej miejsce wyświetlacza żadnych zmian zewnętrznych nie będzie, bo synteza sterowana jest za pomocą 4 przycisków.

Co do „cegiełki” pod deckiem to jest to faktycznie „Odtwarzacz płyt kompaktowych 5450”. Szuflada wcale nie jest za waska tylko odtwarzacz ma niebagatelną szerokość 50 cm i stąd takie wrażenie! CD wyprodukowany 1992 roku(kosztował wtedy około 2,7 miliona złotych, i niewiele się zdewaluował bo dałem za niego w zeszłym roku równe 2 miliony :D ) w ilości bodajże ok. 8000 egzemplaży. Oparty jest całkowicie na częściach Philips’a, ma 24-bitowy przetwornik i doskonałą jakość optyki- czyta płyty CDR o długości nawet 99 minut, nagrane z prędkością x52, a także CD-RW. Poza tym płyta naprawdę musi być gęsto porysowana żeby zaczęły się pojawiać przerwy w dźwięku! Taką jakością odczytu nie może pochwalić się bardzo wiele współczesnych odtwarzaczy, nawet renomowanych firm. Jak na porządny odtwarzacz przystalo sterowany może być za pomocą pilota, który niestety ma tylko kilka podstawowych funkcji- mi brakuje przewijania danego utworu.

No i jeszcze troche na deck, powybrzydzam. Brakuje mi w nim bardzo auto-rewersu, no i przyciski mimo iż mają wspomaganie to chodzą nadzwyczaj ciężko. Za to na plus mozna mu zaliczyć za to układ Dolby B i C, filtr MPX i bardzo dobrą jakość dzwięku zwłaszcza nagrywanego

PS. Jakby ktoś był zainteresowanu to wrzucę fotkę pokazującą wnętrze tej przepaśnej obudowy ogromnego napędu CD, sam się zdziwiłem jak zajrzałem
Powrót do góry
   
Rocky Horror
Poziom 22
Poziom 22


Dołączył: 04 Sty 2003
Posty: 1513
Miasto: Gliwice

Post#394 08 Gru 2004 22:58   

Re: madrosci na temat RADMORów - wymiana informacji


polakk napisał:
PS. Jakby ktoś był zainteresowanu to wrzucę fotkę pokazującą wnętrze tej przepaśnej obudowy ogromnego napędu CD, sam się zdziwiłem jak zajrzałem



Osobiście jestem jak najbardziej zainteresowany i prawdopodobnie nie tylko ja :D . Zwłaszcza że zdjęcia które byś zamieścił, byłyby prawdopodobnie jedynymi opublikowanymi w internecie zdjęciami wnętrza tego odtwarzacza na świecie...
Tymbardziej w miarę możliwści prosimy o możliwie szczegółowe fotki :-)
Powrót do góry
   
polakk
Poziom 17
Poziom 17


Dołączył: 03 Lis 2004
Posty: 362
Miasto: Gdańsk

Post#395 08 Gru 2004 23:30   

Re: madrosci na temat RADMORów - wymiana informacji


Proszę bardzo, fotki jakie są, takie są, bo niestety warunki oświetlenia nie pozwoliły mi na wiele, ale co nieco widać. Środek CD-ka pstryknięty przy okazji odkużania i wymiany lampek podświetlających, a ze względu na relatywne kłopoty z wyjęciem odtwarzacza dokładniejsze zrobie raczej za jakiś czas. Oczywiście chętnie postaram się odpowiedzieć na szczegółowe pytania dotyczące tego sprzętu.
Jak widać w środku pustki panują! Pomijając ilość wolnego miejsca to znając inne odtwarzacze z tamtych czasów spodziewałem się masy "scalaków" napchanych po obu stronach płytki, a tu tylko 2 specjalizowane układy(Motorola i Philips o ile pamiętam) i kilka wzmacniaczy operacyjnych na jednostronnym laminacie. Niestety obudowa poza panelem nie wykonana delikatnie mówiąc tak starannie jak w innych częściach zestawu- z takiej blachy robi się pokrycia dachów a nie sprzęt audio. Na szczęście tego na pierwszy rzut oka nie widać.

Wnetrze...
Mądrości na temat Radmorów - wymiana informacji

Mądrości na temat Radmorów - wymiana informacji

Mądrości na temat Radmorów - wymiana informacji

Strona lewa...
Mądrości na temat Radmorów - wymiana informacji

Strona prawa...
Mądrości na temat Radmorów - wymiana informacji

Pilot...
Mądrości na temat Radmorów - wymiana informacji
Powrót do góry
   
kazik_j
Poziom 19
Poziom 19


Dołączył: 15 Gru 2003
Posty: 718
Miasto: Łomża

Post#396 08 Gru 2004 23:37   

Re: madrosci na temat RADMORów - wymiana informacji


Jakby ktoś chciał to mogę podrzucić schemat i opis z radioelektronika dotyczący właśnie tego CD
Powrót do góry
   
Placek
Poziom 13
Poziom 13


Dołączył: 27 Paź 2004
Posty: 135

Post#397 09 Gru 2004 07:54   

Re: madrosci na temat RADMORów - wymiana informacji


[quote="kazik_j"]Placek => możesz przesłać fotkę, chętnie zobaczę stylistycznie dopasowany gramofon do wieży radmora.

A proszę bardzo!
Nazywa się to Turandot HiFi GM 7606, po prostu eksportowa wersja Foniki serii 46x - srebrny panel, klawisze jak w Radku, tylko szerokość 44 cm

Załączniki:
Powrót do góry
   
Placek
Poziom 13
Poziom 13


Dołączył: 27 Paź 2004
Posty: 135

Post#398 09 Gru 2004 08:18   

Re: madrosci na temat RADMORów - wymiana informacji


Rocky Horror napisał:
polakk napisał:
PS. Jakby ktoś był zainteresowanu to wrzucę fotkę pokazującą wnętrze tej przepaśnej obudowy ogromnego napędu CD, sam się zdziwiłem jak zajrzałem



Osobiście jestem jak najbardziej zainteresowany i prawdopodobnie nie tylko ja . Zwłaszcza że zdjęcia które byś zamieścił, byłyby prawdopodobnie jedynymi opublikowanymi w internecie zdjęciami wnętrza tego odtwarzacza na świecie...
Tymbardziej w miarę możliwści prosimy o możliwie szczegółowe fotki


Mam odtwarzacz Radmora serii 5550 ( nie mylić z kompektem 5512) - i oma on w środku DOKŁADNIE TO SAMO!, była to krótka seria. A do 5450 szukam kompletnego Chasis bez elektroniki i napędu - ale do tej pory to mi się nie udało. Ale 5550 z 1992 roku to jest dokładnie to samo, ten sam schemat, monoblok, itp, tylko ma jedna wadę - ina obudowa
------------

polakk napisał:
Skoro tak to ja też pochwale się swoją wieżą 5400. Kompletowałem ją mniej więcej 7 lat i od niedawna całość ważąca prawie 50 kg zajmuje strasznie dużo miejsca i poważnie obciąża szafkę...Swojego czasu myślałem żeby ją sprzedać i przesiąść się na serie 5500, ale w sumie rozmyśliłem się.

Mądrości na temat Radmorów - wymiana informacji


Woww! Super cacuszko. napisz jeszcze gdzie to stoi i ile kosztuja bilety wstępu żeby to obejrzeć na żywo - (sporo byś zarobił :D


____
Scalilem...
tom

Powrót do góry
   
timon125
Poziom 20
Poziom 20


Dołączył: 20 Paź 2004
Posty: 810
Miasto: Kraków

Post#399 09 Gru 2004 09:19   

Re: madrosci na temat RADMORów - wymiana informacji


mam pewien problem ze wzmakiem 5412.W sumie jest sprawny ALE... wystepują szumy na głośniku zwłaszcza przy cichym graniu.
Ponadto zwiekszają sie przy podkręceniu basu i włączaniu filtrów
Jak ktoś wie co to może byc niech napisze Z GÓRY DZIĘKI!
ps:napiecie z zasilania przedwzmacniacza wynosi 52V a na schemacie pisze 42V.
Powrót do góry
   
Placek
Poziom 13
Poziom 13


Dołączył: 27 Paź 2004
Posty: 135

Post#400 09 Gru 2004 09:38   

Re: madrosci na temat RADMORów - wymiana informacji


Okazało sie że mam zdjęcie wnętrza 5550 - zamieszczam do porównania z wnętrzem 5450 - różnica jedynie w układzie klawiatury. A propos, zgodnie z opisem producenta ma to 16 Bit przetwornik DAC, a nie 24 Bit. Może się myle, ale czy takie przetworniki (24) były w ogóle w tym czasie produkowane?

Załączniki:
Powrót do góry
   
Trabi
Poziom 24
Poziom 24


Dołączył: 14 Lut 2003
Posty: 4068

Post#401 09 Gru 2004 18:03   

Re: madrosci na temat RADMORów - wymiana informacji


polakk napisał:
...sterowany może być za pomocą pilota, który niestety ma tylko kilka podstawowych funkcji- mi brakuje przewijania danego utworu...

Hmm.... spytam, ale pewnie już to próbowałeś:
czy przewijanie utworu z pilota nie zadziała jak dłużej przytrzymasz NEXT albo PREV ?
Kiedyś miałem polski CD-Fonica do średniej wieży (konstrukcja podobna, elementy te same - Philips) i właśnie pilotem można było tak przewijać utwory. Ciekawe, że w instrukcji nic o tym nie było wspomniane :) Przypadkowo to trafiłem.
Powrót do góry
   
Google


Google Adsense


Post# 09 Gru 2004 18:03   





Powrót do góry
   
polakk
Poziom 17
Poziom 17


Dołączył: 03 Lis 2004
Posty: 362
Miasto: Gdańsk

Post#402 09 Gru 2004 19:12   

Re: madrosci na temat RADMORów - wymiana informacji


Prawdopodobnie odtwarzacze CD 5550 zostały wyprodukowane w celu wykorzystania starej elektroniki, po tym jak wprowadzono do produkcji nowe wieże, albo właśnie seria 5450 była wynikiem ubocznej produkcji 5550. W każdym bądź razie dosyć szybko Radmor wprowadził do produkcji odtwarzacz 5552 mający już elektronikę tajwańską i przetwarzanie 1-bitowe. Co do przetwornika to możliwe że mi się pomyliło i faktycznie był 16-bitowy. Może to dlatego że miałem przez długi czas odtwarzacz Sony z początku lat 90'-tych i on miał właśnie przetwarzanie 24 bity.
Placek wnętrza chyba nie ma po co dublować, skoro jest takie samo, ale fajnie było by gdybyś zamieścił zdjęcia klawiatury i wyświetlacza- ciekawi mnie czy są różnice w realizowanych i wyświetlanych funkcjach. I czy pilot do 5550 jest taki sam jak mój? Jako ciekawostkę podam, że spotkałem się kiedyś z opowieścią sprzedawcy z komisu, który mówił właśnie o 5550, że próbował na nim kiedyś pilota od innego odtwarzacza Philips i udało mu się uruchamiać jakieś funkcje, które nawet nie były dostępne z klawiatury w odtwarzaczu. A wybór utworu za pomocą klawiszy numerycznych, przesuwanie utworu, oraz programowanie sekwencji utworów działało bez zarzutu.

PS. W wypadku magnetofonów też występuje podobna zbieżność numeracji- 5430 i 5530! Ciekawe czy elektronika tych urządzeń również jest podobna, bo z tego co wiem poza auto-rewersem funkcjonalnie praktycznie się nie różnią.

BTW, swój zestaw udostępnię szerszej rzeszy osób, kiedy dorobię się do niego godnego zestawu kolumn, Myślałem nad radmorowskimi LS20, słyszałem swojego czasu jak grały z moim amplitunerem w serwisie firmowym radmora(przestroili mi go za 20 zł i wstawili nawet szybkę z naniesioną nową skalą częstotliwości)- urzekła mnie wprawdzie czystość średnich tonów, ale nie podoba mi się bas, który jest wprawdzie dosyć ciepły, ale jak dla mnie za bardzo wydłużony- ja chyba nigdy nie przekonam się do bass-reflexu. Obecnie poluje na kolumny Tonsil-Perfekt

Placek, żeby za takie zdjęcie punkty kasować?!? Ej, coś kolega pazerny jest trochę, mi szkoda ich żeby zobaczyć to samo w innej obudowie...

Trabi, dawno już sprawdzałem czy tak nie mozna przewijać, ale niestety utwory przeskakują przy dłuższym przytrzymaniu jeden po drógim.
Powrót do góry
   
sidewinder3
Poziom 13
Poziom 13


Dołączył: 07 Maj 2004
Posty: 130
Miasto: Gdynia/Dziwnów

Post#403 09 Gru 2004 19:43   

Re: madrosci na temat RADMORów - wymiana informacji


Witam
Czy to prawda, że omawiane wyżej cacuszko może obsługiwać 4 kanały dźwięku? Kiedyś widziałem u znajomego podobne urządzenie i coś o tym wspominał... Myślę, że osoba która posiada takie urzadzenie wie najlepiej...
Pozdrawiam
Powrót do góry
   
Google


Google Adsense


Post# 09 Gru 2004 19:43   





Powrót do góry
   
polakk
Poziom 17
Poziom 17


Dołączył: 03 Lis 2004
Posty: 362
Miasto: Gdańsk

Post#404 09 Gru 2004 20:01   

Re: madrosci na temat RADMORów - wymiana informacji


Niee Radmor ma tylko 2 kanały, chyba był tylko jeden Polski amplituner kwadrofoniczny Diory- "CEZAR QUADRO", i nawet on nie miał 4 wejść sygnałowych, sygnał był w nim dekodowany na 4 osobne kanały z nagrań 2-kanałowych dokonanych w systemie QS. Amplituner 5412 może po prostu obsługiwać 2 pary kolumn, ale nie są one niezależne, a podłączane równolegle do wyjścia poprzez wyłączniki, stąd to nieporozumienie.
Powrót do góry
   
tomektoon
Poziom 14
Poziom 14


Dołączył: 12 Kwi 2004
Posty: 177

Post#405 10 Gru 2004 01:31   

Re: madrosci na temat RADMORów - wymiana informacji


polakk napisał:
Jako ciekawostkę podam, że spotkałem się kiedyś z opowieścią sprzedawcy z komisu, który mówił właśnie o 5550, że próbował na nim kiedyś pilota od innego odtwarzacza Philips i udało mu się uruchamiać jakieś funkcje, które nawet nie były dostępne z klawiatury w odtwarzaczu. A wybór utworu za pomocą klawiszy numerycznych, przesuwanie utworu, oraz programowanie sekwencji utworów działało bez zarzutu.


Dokładnie :-) Mam 5450 oraz pilota od wieży 5502. Doskonale ze sobą współpracują - pilot umożliwia przewijanie, zmiane wyświetlania czasu/ścieżki, schuffle, scan (niedostępne z panelu) a także wybór utworu z klawiatury numerycznej..

Dodano po 3 [godziny] 43 [minuty]:

Trabi napisał:
Kiedyś miałem polski CD-Fonica do średniej wieży (konstrukcja podobna, elementy te same - Philips).


I tu się mylisz :-P Konstrukcja zupełnie inna, elementy zupełnie nie Philipsowskie :-)
Powrót do góry
   
Placek
Poziom 13
Poziom 13


Dołączył: 27 Paź 2004
Posty: 135

Post#406 10 Gru 2004 11:09   

Re: madrosci na temat RADMORów - wymiana informacji


Placek, żeby za takie zdjęcie punkty kasować?!? Ej, coś kolega pazerny jest trochę, mi szkoda ich żeby zobaczyć to samo w innej obudowie...

Sorki, źle mi się umieściło nie chciałem kasować punktów. Co do cd5550 pilot- jest taki sam co 5450, funkcje te same, panl przedni umieszczę zdjęcie jak je zrobię - oczywiście darmowe. Jest troche inny układ klawiatury i płytki od klawiatury- funkcje sa takie same, choć umieszczone w innych miejscach.

Dodano po 2 [minuty]:

I jeszcze jedno, jak ktos chce to prześlę zdjęcie 5550 na maila, proszę się nie obrażać że mi coś w umieszczeniu zdjęcia nie wyszło:)

Załączniki:
Powrót do góry
   
tomektoon
Poziom 14
Poziom 14


Dołączył: 12 Kwi 2004
Posty: 177

Post#407 10 Gru 2004 12:23   

Re: madrosci na temat RADMORów - wymiana informacji


To ja też się pochwalę..

Załączniki:
Powrót do góry
   
Placek
Poziom 13
Poziom 13


Dołączył: 27 Paź 2004
Posty: 135

Post#408 10 Gru 2004 12:59   

Re: madrosci na temat RADMORów - wymiana informacji


Mam Pytanie, czy może mi ktoś podać parametry wzmacniacza 5510?
I ewentualnie opinię czy warto w ogóle nim się zajmować :?:
Powrót do góry
   
olaf x
Poziom 22
Poziom 22


Dołączył: 02 Lut 2003
Posty: 1534
Miasto: ciechanow

Post#409 10 Gru 2004 16:46   

Re: madrosci na temat RADMORów - wymiana informacji


A-5512B
wdzieczna zabawka, we wspolpracy z reszta wiezy bardzo sobie chwale :)

[img=http://img75.exs.cx/img75/8860/Pict0123.th.jpg]
Powrót do góry
   
tomektoon
Poziom 14
Poziom 14


Dołączył: 12 Kwi 2004
Posty: 177

Post#410 10 Gru 2004 22:07   

Re: madrosci na temat RADMORów - wymiana informacji


olaf x -> Masz może zeskanowaną resztę instrukcji? Chętnie bym ją wrzucił na stronę http://www.radmory.prv.pl
Powrót do góry
   
olaf x
Poziom 22
Poziom 22


Dołączył: 02 Lut 2003
Posty: 1534
Miasto: ciechanow

Post#411 10 Gru 2004 22:29   

Re: madrosci na temat RADMORów - wymiana informacji


mam od wszystkich pieciu segmentow :) bo mam taka wieze:)
jutro lub w niedziele poskanuje, bo troche tego jest. podaj mi maila najlepiej z wieksza pojemnoscia, bo to 5.ksiazeczek,kazda po ok.16 stron:)
Powrót do góry
   
Wojtek(KeFir)
Poziom 24
Poziom 24


Dołączył: 28 Maj 2004
Posty: 5982
Miasto: Gdańsk

Post#412 11 Gru 2004 13:34   

madrosci na temat RADMORów - wymiana informacji


siemanko...

widziałem gdzieś tutaj topić o kolesi co zmodyfikował doszczętnie końcówki mocy w radmorze... 5412.. wsumie zrobił całosc od początku... no i ni emoge tego topicu znaleść .. dodaje ze szukąłem juz po strionach około 40min i bez rezulatatów.. ktoś moze dać linka do tego tematu?
Powrót do góry
   
polakk
Poziom 17
Poziom 17


Dołączył: 03 Lis 2004
Posty: 362
Miasto: Gdańsk

Post#413 11 Gru 2004 15:06   

Re: madrosci na temat RADMORów - wymiana informacji


No nie samą końcówkę mocy, ale właściwie sterowanie nią, temat jest tu, sam niedługo zamierzam się za to zabrać:
http://www.elektroda.pl/rtvforum/topic169963.html

PS. tomektoon, to żeczywiście masz się czym pochwalić, amplituuner 5411 to prawdziwa żadkość, gratulacje!
Powrót do góry
   
Wojtek(KeFir)
Poziom 24
Poziom 24


Dołączył: 28 Maj 2004
Posty: 5982
Miasto: Gdańsk

Post#414 11 Gru 2004 16:03   

madrosci na temat RADMORów - wymiana informacji


dzięi ja wlasnie znalazłem w domu kawałem płytki i będzie trawionko:):)
Powrót do góry
   
Google


Google Adsense


Post# 11 Gru 2004 16:03   





Powrót do góry
   
tomektoon
Poziom 14
Poziom 14


Dołączył: 12 Kwi 2004
Posty: 177

Post#415 11 Gru 2004 22:48   

Re: madrosci na temat RADMORów - wymiana informacji


polakk napisał:
PS. tomektoon, to żeczywiście masz się czym pochwalić, amplituuner 5411 to prawdziwa żadkość, gratulacje!


Dzięki :-) Trochę na niego polowałem, w końcu trafiłem zupełnym przypadkiem. Tak wygląda w ciemności, deck nie zmieścił się w szafce..

Załączniki:
Powrót do góry
   
RoBeRt03
Poziom 6
Poziom 6


Dołączył: 17 Cze 2004
Posty: 15
Miasto: Świecie

Post#416 12 Gru 2004 22:21   

Re: madrosci na temat RADMORów - wymiana informacji


To i ja się pochwalę....

Załączniki:
Powrót do góry
   
Wojtek(KeFir)
Poziom 24
Poziom 24


Dołączył: 28 Maj 2004
Posty: 5982
Miasto: Gdańsk

Post#417 13 Gru 2004 00:07   

Re: madrosci na temat RADMORów - wymiana informacji


witam wszystkich!!!:)

mam następujący dylemat we wzmacniaczy radmor 5412 na płtykach steronika wzmacniaczy mocy.

są tam tranzystory T608 i T607...
i teraz na jednej z płytek są to:

T608 =BC307A
T607 =BC237B

a na drugiej

T608 =BC307B
T607 =BC237C

teraz problem jest w tym czy napewno klasy wzmocnienia się zgdają jezeli nie to jakie wstawić, ewentualnie na jakie wymieni aby uzyskać poprawe parametrów???
Powrót do góry
   
tomektoon
Poziom 14
Poziom 14


Dołączył: 12 Kwi 2004
Posty: 177

Post#418 13 Gru 2004 01:53   

Re: madrosci na temat RADMORów - wymiana informacji


RoBeRt03 napisał:
To i ja się pochwalę....


Heh, widzę, że też posiadasz 5450. Prawie tak ładny jak mój ;-P
Coś ostatnio się te kompakty mnożą..
Powrót do góry
   
RoBeRt03
Poziom 6
Poziom 6


Dołączył: 17 Cze 2004
Posty: 15
Miasto: Świecie

Post#419 13 Gru 2004 18:09   

Re: madrosci na temat RADMORów - wymiana informacji


tomektoon napisał:

Heh, widzę, że też posiadasz 5450. Prawie tak ładny jak mój ;-P
Coś ostatnio się te kompakty mnożą..



Albo się mnozą albo ktos je klonuje :) To rzadki sprzęt a tu w ciągu kilku dni tyle fotek :)
Powrót do góry
   
Wojtek(KeFir)
Poziom 24
Poziom 24


Dołączył: 28 Maj 2004
Posty: 5982
Miasto: Gdańsk

Post#420 13 Gru 2004 23:08   

madrosci na temat RADMORów - wymiana informacji


to jak????? ktoś wie???
Powrót do góry
   
Napisz nowy temat  Temat zablokowany      Strona Główna -> Forum elektroda.pl -> Audio Serwis -> Mądrości na temat Radmorów - wymiana informacji
Strona 14 z 63 Idź do strony Poprzedni  123 ... 131415 ... 616263  Następny

Skok:
Podobne tematy
Mądrości na temat wzmacniaczy WS i PW (223)
Wymiana informacji na temat Radia REMA toccata 940/2 Hi-FI (3)
potrzebuje informacji na temat mA (1)
Poszukuje informacji na temat czujnikow halotronowych!!!! (1)
Szukam informacji na temat kolumn ALTON 80 (7)
Kto udzieli informacji na temat Pixmanii?? (3)
SZUKAM informacji na temat Pager DSP-86 (3)
Szukam informacji na temat Motoroli MT 2100 (13)
szukam informacji na temat skanerów radiowych (9)
Poszukuję informacji na temat ALCATEL MX9226 (3)


Administrator || Moderatorzy || Regulamin forum || Regulamin ogólny || Informacja o cookies || Kontakt

Page generation time: 0.091 seconds

elektroda.pl temat RSS