FAQ | Points | Add... | Recent posts | Search | Register | Log in

Oprogramowanie do warsztatu

Post new topic  Reply to topic      Main Page -> Forum Index -> Electronics Workshop -> Oprogramowanie do warsztatu
Author
Poziom 14
Poziom 14

Post#1 Post from the author of the topic 31 Oct 2008 10:24   

Oprogramowanie do warsztatu

Witam. Chcial bym sie dowiedziec jakie oprogramowanie do warsztatu ELEKTRONIKA byscie polecali. Najlepiej zeby programy byly darmowe. Chcialem sie dowiedziec poniewaz planuje powiekszenie swojego warsztatu. Potrzebuje pomocy co do wyboru :

- oprogramowania (programy typu kakulatory rezystanicji, rysowanie schematow ideowych i montazowych)

- sprzet do warsztatu. Posiadam lutownice HotAir PT803 - moze nie jest za specjalna ale bardzo dobrze mi sie pracuje na niej i jej nie zamierzam zmieniac narazie - chodzi mi o reszte wyposazenia. Mierniki, programatory itp. (oczywiscie nie jakies super drogie i nie komplet z 50 urzadzen tylko tak na poczatek)
Back to top

Google

Google Adsense

Post# Post from the author of the topic 31 Oct 2008 10:24   

Back to top

korrus666
Poziom 22
Poziom 22

Post#2 31 Oct 2008 10:40   

Re: Oprogramowanie do warsztatu

Co do programów to do rysowania schematów i projektowania płytek polecam TARGET3001 jest darmowy do jakieś tam ilości pinów. Dość szybko można zaprojektować płytkę.
Back to top

Google

Google Adsense

Post# 31 Oct 2008 10:40   

Back to top

reasum
Poziom 14
Poziom 14

Post#3 Post from the author of the topic 31 Oct 2008 10:43   

Re: Oprogramowanie do warsztatu

Aha. Nie sprecyzowalem jeszcze co do programow - mam w warsztacie starego slabiego laptopa i programu musza dzialac pod WIN98SE i same nie miec duzych wymagan systemowych.
Back to top

Post new topic  Reply to topic      Main Page -> Forum Index -> Electronics Workshop -> Oprogramowanie do warsztatu
Page 1 of 1

Page generation time: 0.054 seconds

FAQ || Administrator || Moderators || Widgets and banners || Contact
elektroda.pl topic RSS feed