Forum Index

Rules  | Points  | Add...  | Recent posts  | Search | Register | Log in



hp f380 wyskakuje błąd kaset z tuszem


  Main Page -> Forum Index -> Printer, photocopier service -> Printer, copier Regeneration ->hp f380 wyskakuje błąd kaset z tuszem Post new topic  This topic is locked 
Author
Hide the left column
Show left column Message
mchrupek
Level 9
Location: wrocław
Joined: 26 Apr 2008
Posts: 32
mchrupek
Level 9
Post#1 07 Nov 2008 22:28  Topic author   

hp f380 wyskakuje błąd kaset z tuszem


Witam!
kupilem nowe kartidzę do hp f380 (zamienniki) po zamontowaniu drukarka działała ok przez jakieś 3 tygodnie. teraz wyskakuje błąd kaset z tuszem i drukarka nie chce drukowac. Odinstalowanie i ponowne zainstalowanie drukarki nie pomogło, odłaczenie zasilania też nie. Pomocy!

Helpful post? + 0
Back to top

Google Adsense
Google


Back to top
endriuf
Spec od drukarek
Location: Tomaszów Mazowiecki
Joined: 30 Aug 2007
Posts: 5328
Helped: 476
Post rating: 119
endriuf
Spec od drukarek
Post#2 08 Nov 2008 16:01    

Re: hp f380 problem z kartidżami


Prawdopodobnie uszkodzone kartridże. Spróbuj jeszcze przeczyścić styki na kartridżach i w drukarce.

Helpful post? + 0
Back to top

Google Adsense
Google


Back to top
jkkk3
Level 13
Joined: 15 May 2007
Posts: 142
jkkk3
Level 13
Post#3 27 Jan 2009 13:53    

Nie drukuje HP F380


Witam
skończył mi się tusz w HP F380 i uzupełniłem tym otworkiem pod naklejką do oporu.Mimo to pokazuje że brak tuszu i nie drukuje na czarno -kolor działa
W czym problem

Helpful post? + 0
Back to top

Google Adsense
Google


Back to top
Stan-S11
Level 30
Location: Milejów
Joined: 17 Nov 2008
Posts: 1279
Helped: 133
Post rating: 36
Stan-S11
Level 30
Post#4 27 Jan 2009 15:38    

Re: Niedrukuje HP F380


Pomimo ze napełniłeś wkład drukujący to urzadzenie czyta go jako pusty ponieważ te wkłady są zabezpieczone elektronicznie i nie poddaja sie resetowaniu. To ze nie drukuje - mogą być dwie przyczyny: 1. dysze sa zaschnięte ( zbyt długo wkład nie był używany ) : 2. zapowietrzone dysze drukujące ( należy odciągnąć nieco atramentu przez dysze ).

Helpful post? + 0
Back to top

Google Adsense
Google


Back to top
rys57
Moderator
Location: Warszawa
Joined: 26 Mar 2004
Posts: 5204
Helped: 184
Post rating: 31
rys57
Moderator
Post#5 27 Jan 2009 15:44    

Re: hp f380 problem z kartidżami


Użyj przycisku "Szukaj" znajdziesz TO i wiele innych

Helpful post? + 0
Back to top

Google Adsense
Google


Back to top
jkkk3
Level 13
Joined: 15 May 2007
Posts: 142
jkkk3
Level 13
Post#6 27 Jan 2009 17:05    

Re: hp f380 problem z kartidżami


zrobiłem to tak jak w opisie
http://www.101k.info/resetHP2.html
i teraz już drukuje ale nadal pokazuje że jest pusty kardridż

Helpful post? + 0
Back to top
Post new topic  This topic is locked     Main Page -> Forum Index -> Printer, photocopier service -> Printer, copier Regeneration -> hp f380 wyskakuje błąd kaset z tuszem
Page 1 of 1

Similar topics to hp f380 wyskakuje błąd kaset z tuszem

Błąd kartridża z czarnym tuszem w urządzeniu HP F380 (2)
Problem z tuszem w HP DestJet F380 (3)
Problem z HP Deskjet F380-pojemnik z tuszem trójkolorowym (3)
HP F380 - Błąd papieru i tuszu. (2)
HP DeskJet F380 - błąd Zakleszczenie papieru (6)
Drukarka HP F380 po wydrukowaniu jednej linii wyskajuje błąd E (4)
HP 1315 Błąd Pojemnika z tuszem (7)
Hp Dj 4210 - błąd kaset drukujących (1)
cnon mp190 błąd e5 problem z tuszem (2)
HP Officejet 5610 - błąd pojemnika z tuszem (6)


Switch to mobile version Switch to version for desktops

Administrator || Moderators || Forum Rules || General Rules || Cookies information || Editors || Contact for companies || Contact

Page generation time: 0.045 seconds