Forum Index

Rules  | Points  | Add...  | Recent posts  | Search | Register | Log in



Plus - jak usunać pakiet?


  Main Page -> Forum Index -> GSM -> GSM Utility ->Plus - jak usunać pakiet? Post new topic  Reply to topic 
Author
Hide the left column
Show left column Message
JOJOSS
Level 14
Location: Rzeszów/Tarnobrzeg
Joined: 29 Nov 2006
Posts: 148
Helped: 1
JOJOSS
Level 14
Post#1 15 Nov 2008 19:01  Topic author   

Plus - jak usunać pakiet?


Witam

Przeszedłem ostatni do Mixa w Plusie i Doradca który mi to sprzedawał powiedział że będę mógł wsi±¶ć tylko 1 pakiet na rozmowy !

Przez pomyłkę wzi±łem pakiet Darmowe wieczory i weekendy(100minut)
zamiast darmowego numeru do 1 osoby. A stało sie to w taki sposób że kod na sms w Simplusie był taki sam jak na Darmowe wieczory i weekendy w Mixie, A ja sie za pomniałem że teraz mam inny kod na te smsy!
I chcę teraz wzi±ć Darmowy numer , gdy sprawdzam minuty w pakiecie mam 0:00 więc pakiet się skończył ale mam go ważnego do 11-12-08 .
Musze mieć ten Darmowy numer
Proszę o pomoc czy można usun±ć ten pusty pakiet ? czy co¶
Jak mogę teraz aktywować Darmowy numer

PS Jeżeli kto¶ wiz± umowę pół roku temu może mieć wszystkie pakiety na raz nawet 10 !

Dam punkty jak kto¶ mi to zrobi !!

Helpful post? + 0
Back to top

Google Adsense
Google


Back to top
jarewa
Level 31
Joined: 26 Jun 2006
Posts: 2190
Helped: 118
Post rating: 36
jarewa
Level 31
Post#2 16 Nov 2008 20:53    

Re: Plus - jak usunać pakiet?


A nie można poprostu aktywować nastepnej uslugi? darmowy numer? *104*11*48xxxxxxxxx# wykup ten pakiet gdzie xxxx-to numer telefonu darmowego. 10zł na miesi±c.

Ja mimo że miałem wykupiony pakiet na 500 sms za 1gr dla pewnego numeru bez problemów mogłem też wykupić pakiet darmowe rozmowy i sms. Po wykupieniu darmowe rozmowy pakiet sms mi przepadł.

Helpful post? + 0
Back to top

Google Adsense
Google


Back to top
JOJOSS
Level 14
Location: Rzeszów/Tarnobrzeg
Joined: 29 Nov 2006
Posts: 148
Helped: 1
JOJOSS
Level 14
Post#3 16 Nov 2008 21:02  Topic author   

Re: Plus - jak usunać pakiet?


Wiem probowałem tak wła¶nie zrobić i mi pisze że usługa jest nie dostępna więc muszę j± usun±ć i wsi±¶ć następn± zawsze można było wzi±ć now± i usun±ć star± tylko teraz co¶ nie mogę ;d

Helpful post? + 0
Back to top

Google Adsense
Google


Back to top
poochone
VIP Zasłużony dla elektroda
Location: Będzin / Doncaster
Joined: 28 May 2005
Posts: 7403
Helped: 565
Post rating: 10
poochone
VIP Zasłużony dla elektroda
Post#4 16 Nov 2008 21:50    

Re: Plus - jak usunać pakiet?


Zadzwon do BOK i powiedz jaka sytuacja tak bedzie najprosciej

Helpful post? + -1
Back to top

Google Adsense
Google


Back to top
JOJOSS
Level 14
Location: Rzeszów/Tarnobrzeg
Joined: 29 Nov 2006
Posts: 148
Helped: 1
JOJOSS
Level 14
Post#5 16 Nov 2008 21:58  Topic author   

Re: Plus - jak usunać pakiet?


poochone wrote:
Zadzwon do BOK i powiedz jaka sytuacja tak bedzie najprosciej


CO TO JEST BOK ???

Helpful post? + 0
Back to top

Google Adsense
Google


Back to top
Lawarov
GSM Product Supporter
Location: Shenzhen
Joined: 28 Sep 2007
Posts: 523
Helped: 23
Post rating: 4
Lawarov
GSM Product Supporter
Post#6 16 Nov 2008 22:00    

Re: Plus - jak usunać pakiet?


JOJOSS wrote:
poochone wrote:
Zadzwon do BOK i powiedz jaka sytuacja tak bedzie najprosciej


CO TO JEST BOK ???


BOK - Biuro Obsługi Klienta

Helpful post? + 0
Back to top

Google Adsense
Google


Back to top
poochone
VIP Zasłużony dla elektroda
Location: Będzin / Doncaster
Joined: 28 May 2005
Posts: 7403
Helped: 565
Post rating: 10
poochone
VIP Zasłużony dla elektroda
Post#7 16 Nov 2008 22:00    

Re: Plus - jak usunać pakiet?


Biuro obslugi klienta

Helpful post? + 0
Back to top
Post new topic  Reply to topic     Main Page -> Forum Index -> GSM -> GSM Utility -> Plus - jak usunać pakiet?
Page 1 of 1

Similar topics to plus - jak usunać pakiet?

Nowy Mix Plus pakiet darmowych minut i SMS z jednym numerem (5)
motoroa V3R jak usunać standardowe pliki ?? (10)
Jak odinstalować pakiet językowy? (1)
Pakiet językowy w LG 3G. Jak się nazywa? (10)
Pakiet 500 smsów w orange jak z tego korzystać? (6)
V600 jak j± postawić? ¬le wgrany pakiet. Biały ekran. (2)


Switch to mobile version Switch to version for desktops

Administrator || Moderators || Forum Rules || General Rules || Cookies information || Editors || Contact for companies || Contact

Page generation time: 0.06 seconds