Forum elektroda.pl

Regulamin | Punkty | Dodaj... | Ostatnie | Szukaj | Rejestracja | Zaloguj

Ta strona używa cookie. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce.
Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.

Plus - jak usunać pakiet?


Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu      Strona Główna -> Forum elektroda.pl -> GSM -> GSM Użytkowy -> Plus - jak usunać pakiet?
Autor
Wiadomość
JOJOSS
Poziom 13
Poziom 13


Dołączył: 29 Lis 2006
Posty: 148
Miasto: Rzeszów/Tarnobrzeg

Post#1 Post autora tematu 15 Lis 2008 20:01   

Plus - jak usunać pakiet?


Witam

Przeszedłem ostatni do Mixa w Plusie i Doradca który mi to sprzedawał powiedział że będę mógł wsiąść tylko 1 pakiet na rozmowy !

Przez pomyłkę wziąłem pakiet Darmowe wieczory i weekendy(100minut)
zamiast darmowego numeru do 1 osoby. A stało sie to w taki sposób że kod na sms w Simplusie był taki sam jak na Darmowe wieczory i weekendy w Mixie, A ja sie za pomniałem że teraz mam inny kod na te smsy!
I chcę teraz wziąć Darmowy numer , gdy sprawdzam minuty w pakiecie mam 0:00 więc pakiet się skończył ale mam go ważnego do 11-12-08 .
Musze mieć ten Darmowy numer
Proszę o pomoc czy można usunąć ten pusty pakiet ? czy coś
Jak mogę teraz aktywować Darmowy numer

PS Jeżeli ktoś wizą umowę pół roku temu może mieć wszystkie pakiety na raz nawet 10 !

Dam punkty jak ktoś mi to zrobi !!
Powrót do góry
   
Google


Google Adsense


Post# 15 Lis 2008 20:01   





Powrót do góry
   
jarewa
Poziom 22
Poziom 22


Dołączył: 26 Cze 2006
Posty: 2078

Post#2 16 Lis 2008 21:53   

Re: Plus - jak usunać pakiet?


A nie można poprostu aktywować nastepnej uslugi? darmowy numer? *104*11*48xxxxxxxxx# wykup ten pakiet gdzie xxxx-to numer telefonu darmowego. 10zł na miesiąc.

Ja mimo że miałem wykupiony pakiet na 500 sms za 1gr dla pewnego numeru bez problemów mogłem też wykupić pakiet darmowe rozmowy i sms. Po wykupieniu darmowe rozmowy pakiet sms mi przepadł.
Powrót do góry
   
Google


Google Adsense


Post# 16 Lis 2008 21:53   





Powrót do góry
   
JOJOSS
Poziom 13
Poziom 13


Dołączył: 29 Lis 2006
Posty: 148
Miasto: Rzeszów/Tarnobrzeg

Post#3 Post autora tematu 16 Lis 2008 22:02   

Re: Plus - jak usunać pakiet?


Wiem probowałem tak właśnie zrobić i mi pisze że usługa jest nie dostępna więc muszę ją usunąć i wsiąść następną zawsze można było wziąć nową i usunąć starą tylko teraz coś nie mogę ;d
Powrót do góry
   
Google


Google Adsense


Post# 16 Lis 2008 22:02   





Powrót do góry
   
poochone
Poziom 25
Poziom 25


Dołączył: 28 Maj 2005
Posty: 7789
Miasto: Będzin / Doncaster

Post#4 16 Lis 2008 22:50   

Re: Plus - jak usunać pakiet?


Zadzwon do BOK i powiedz jaka sytuacja tak bedzie najprosciej
Powrót do góry
   
JOJOSS
Poziom 13
Poziom 13


Dołączył: 29 Lis 2006
Posty: 148
Miasto: Rzeszów/Tarnobrzeg

Post#5 Post autora tematu 16 Lis 2008 22:58   

Re: Plus - jak usunać pakiet?


poochone napisał:
Zadzwon do BOK i powiedz jaka sytuacja tak bedzie najprosciej


CO TO JEST BOK ???
Powrót do góry
   
Google


Google Adsense


Post# 16 Lis 2008 22:58   





Powrót do góry
   
Lawarov
Poziom 18
Poziom 18


Dołączył: 28 Wrz 2007
Posty: 526
Miasto: Shenzhen

Post#6 16 Lis 2008 23:00   

Re: Plus - jak usunać pakiet?


JOJOSS napisał:
poochone napisał:
Zadzwon do BOK i powiedz jaka sytuacja tak bedzie najprosciej


CO TO JEST BOK ???


BOK - Biuro Obsługi Klienta
Powrót do góry
   
poochone
Poziom 25
Poziom 25


Dołączył: 28 Maj 2005
Posty: 7789
Miasto: Będzin / Doncaster

Post#7 16 Lis 2008 23:00   

Re: Plus - jak usunać pakiet?


Biuro obslugi klienta
Powrót do góry
   
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu      Strona Główna -> Forum elektroda.pl -> GSM -> GSM Użytkowy -> Plus - jak usunać pakiet?
Strona 1 z 1
Podobne tematy
Pakiet 500 smsów w orange jak z tego korzystać? (6)
Pakiet językowy w LG 3G. Jak się nazywa? (10)
Jak odinstalować pakiet językowy? (1)
motoroa V3R jak usunać standardowe pliki ?? (10)
Nowy Mix Plus pakiet darmowych minut i SMS z jednym numerem (5)
V600 jak ją postawić? Źle wgrany pakiet. Biały ekran. (2)


Administrator || Moderatorzy || Regulamin forum || Regulamin ogólny || Informacja o cookies || Reklama || Kontakt

Page generation time: 0.044 seconds

elektroda.pl temat RSS