Forum Index

Rules  | Points  | Add...  | Recent posts  | Search | Register | Log in



Jak włączyć moduł wifi w liveboxie tp


  Main Page -> Forum Index -> Computer Service -> Computer Hardware ->Jak włączyć moduł wifi w liveboxie tp Post new topic  Reply to topic 
Author
Hide the left column
Show left column Message
dnon
Level 2
Joined: 17 Nov 2008
Posts: 2
dnon
Level 2
Post#1 17 Nov 2008 15:04  Topic author   

Jak włączyć moduł wifi w liveboxie tp


Jak włączyć moduł wifi w liveboxie tp bo nie wiem. Niech ktos mi to wytłumaczy wielkimi literkami bo jestem sprzętowym ciemniakiem...

Helpful post? + 0
Back to top

Google Adsense
Google


Back to top
matador123
Level 19
Location: Wrocław
Joined: 11 May 2005
Posts: 321
Helped: 23
Post rating: 5
matador123
Level 19
Post#2 17 Nov 2008 15:15    

Re: Jak włączyć moduł wifi w liveboxie tp


Zaparzyć trzeba trochę dobrej herbaty, wygodnie usiąść, zapalić światło i przeczytać załączoną do Livebox'a instrukcję obsługi.

Powodzenia !

Helpful post? + +1
Back to top

Google Adsense
Google


Back to top
apollo_tec
Level 11
Location: In Front Of My Screen
Joined: 06 Nov 2008
Posts: 48
Helped: 6
apollo_tec
Level 11
Post#3 17 Nov 2008 15:21    

Re: Jak włączyć moduł wifi w liveboxie tp


http://www.neostrada.pl/doc/livebox instrukcja instalacji.pdf

Mysle ze pomoze

Helpful post? + 0
Back to top

Google Adsense
Google


Back to top
dnon
Level 2
Joined: 17 Nov 2008
Posts: 2
dnon
Level 2
Post#4 17 Nov 2008 15:42  Topic author   

Re: Jak włączyć moduł wifi w liveboxie tp


tak ale chodzi mi o to że dioda pod znaczkiem wifi sie nie pali i nie ma połączenia, jak to ustawić żeby sie paliła ta dioda czytałem instrukcje tam tego ni ma

Helpful post? + 0
Back to top

Google Adsense
Google


Back to top
apollo_tec
Level 11
Location: In Front Of My Screen
Joined: 06 Nov 2008
Posts: 48
Helped: 6
apollo_tec
Level 11
Post#5 17 Nov 2008 16:23    

Re: Jak włączyć moduł wifi w liveboxie tp


Ja bym dzwonil na biuro obslugi i im trul az do...
Duuuuzo ludzi ma z tym problemy. Nigdy z niego nie korzystalem i nie bede, wiem ze ma bardzo duze problemy z Wi-FI a anteny w nich sa bardzo slabe, dwie scianki i nie ma sygnalu. Zobacz, moze jest jakis standardowy wlacznik do linii bezprzewodowej - tak jak w laptopach...

Dodano po 18 [minuty]:

http://supportmicrosoft.blogspot.com/2008/01/konfiguracja-liveboxa-tp-neostrada.html


Moze to???

Dodano po 2 [minuty]:

http://www.elektroda.pl/rtvforum/topic960882.html

Helpful post? + 0
Back to top
Post new topic  Reply to topic     Main Page -> Forum Index -> Computer Service -> Computer Hardware -> Jak włączyć moduł wifi w liveboxie tp
Page 1 of 1

Similar topics to jak włączyć moduł wifi w liveboxie tp

Jak włączyć WPA 2 na Liveboxie? (2)
Livebox 2.0 - zabezpieczenie wifi na liveboxie 2.0 (10)
win2000 a wifi, posiada obsługę wifi? Jak włączyć? (1)
Problem z wifi w liveboxie 1.1 - Nie można się połączyć z siecią wi-fi. (13)
Asus k50IP- Jak włączyć WiFi (14)
Jak włączyć WiFi? Proszę o pomoc. (8)
Jak włączyć wifi w Samsung Ch@t 335? (5)
eachines e510 - Jak włączyć wifi (6)
Lenovo G585 - Jak włączyć WiFi ? (3)
Jak włączyć wifi w laptopie HP 655 (1)


Switch to mobile version Switch to version for desktops

Administrator || Moderators || Forum Rules || General Rules || Cookies information || Editors || Contact for companies || Contact

Page generation time: 0.083 seconds