Forum elektroda.pl

Regulamin  | Punkty  | Dodaj...  | Ostatnie  | Szukaj  | Rejestracja  | Zaloguj

Ta strona używa cookie. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce.
Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.

Jak włączyć moduł wifi w liveboxie tp


Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu      Strona Główna -> Forum elektroda.pl -> Komputery Serwis -> Komputery Hardware -> Jak włączyć moduł wifi w liveboxie tp
Autor
Wiadomość
dnon
Poziom 2
Poziom 2


Dołączył: 17 Lis 2008
Posty: 2

Post#1 Post autora tematu 17 Lis 2008 16:04   

Jak włączyć moduł wifi w liveboxie tp


Jak włączyć moduł wifi w liveboxie tp bo nie wiem. Niech ktos mi to wytłumaczy wielkimi literkami bo jestem sprzętowym ciemniakiem...
Powrót do góry
   
Google


Google Adsense


Post# 17 Lis 2008 16:04   





Powrót do góry
   
matador123
Poziom 16
Poziom 16


Dołączył: 11 Maj 2005
Posty: 324
Miasto: Wrocław

Post#2 17 Lis 2008 16:15   

Re: Jak włączyć moduł wifi w liveboxie tp


Zaparzyć trzeba trochę dobrej herbaty, wygodnie usiąść, zapalić światło i przeczytać załączoną do Livebox'a instrukcję obsługi.

Powodzenia !
Powrót do góry
   
Google


Google Adsense


Post# 17 Lis 2008 16:15   





Powrót do góry
   
apollo_tec
Poziom 10
Poziom 10


Dołączył: 06 Lis 2008
Posty: 48
Miasto: In Front Of My Screen

Post#3 17 Lis 2008 16:21   

Re: Jak włączyć moduł wifi w liveboxie tp


http://www.neostrada.pl/doc/livebox_instrukcja_instalacji.pdf

Mysle ze pomoze
Powrót do góry
   
Google


Google Adsense


Post# 17 Lis 2008 16:21   





Powrót do góry
   
dnon
Poziom 2
Poziom 2


Dołączył: 17 Lis 2008
Posty: 2

Post#4 Post autora tematu 17 Lis 2008 16:42   

Re: Jak włączyć moduł wifi w liveboxie tp


tak ale chodzi mi o to że dioda pod znaczkiem wifi sie nie pali i nie ma połączenia, jak to ustawić żeby sie paliła ta dioda czytałem instrukcje tam tego ni ma
Powrót do góry
   
apollo_tec
Poziom 10
Poziom 10


Dołączył: 06 Lis 2008
Posty: 48
Miasto: In Front Of My Screen

Post#5 17 Lis 2008 17:23   

Re: Jak włączyć moduł wifi w liveboxie tp


Ja bym dzwonil na biuro obslugi i im trul az do...
Duuuuzo ludzi ma z tym problemy. Nigdy z niego nie korzystalem i nie bede, wiem ze ma bardzo duze problemy z Wi-FI a anteny w nich sa bardzo slabe, dwie scianki i nie ma sygnalu. Zobacz, moze jest jakis standardowy wlacznik do linii bezprzewodowej - tak jak w laptopach...

Dodano po 18 [minuty]:

http://supportmicrosoft.blogspot.com/2008/01/konfiguracja-liveboxa-tp-neostrada.html


Moze to???

Dodano po 2 [minuty]:

http://www.elektroda.pl/rtvforum/topic960882.html
Powrót do góry
   
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu      Strona Główna -> Forum elektroda.pl -> Komputery Serwis -> Komputery Hardware -> Jak włączyć moduł wifi w liveboxie tp
Strona 1 z 1
Podobne tematy
Jak włączyć WPA 2 na Liveboxie? (2)
Livebox 2.0 - zabezpieczenie wifi na liveboxie 2.0 (10)
win2000 a wifi, posiada obsługę wifi? Jak włączyć? (1)
Problem z wifi w liveboxie 1.1 - Nie można się połączyć z siecią wi-fi. (13)
Asus k50IP- Jak włączyć WiFi (14)
Jak włączyć WiFi? Proszę o pomoc. (8)
Jak włączyć wifi w Samsung Ch@t 335? (5)
eachines e510 - Jak włączyć wifi (6)
Lenovo G585 - Jak włączyć WiFi ? (3)
HP Compaq nc4000 jak włączyć wifi ? Radio ON (4)


Administrator || Moderatorzy || Regulamin forum || Regulamin ogólny || Informacja o cookies || Reklama || Kontakt

Page generation time: 0.083 seconds

elektroda.pl temat RSS