Forum elektroda.pl

Regulamin  | Punkty  | Dodaj...  | Ostatnie  | Szukaj | Rejestracja | Zaloguj



Jak włączyć moduł wifi w liveboxie tp


  Strona Główna -> Forum elektroda.pl-> Komputery Serwis -> Komputery Hardware ->Jak włączyć moduł wifi w liveboxie tp Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu 
AutorSchowaj lewą kolumnę Wiadomość
dnon
Poziom 2
Poziom 2


Dołączył: 17 Lis 2008
Posty: 2

dnon
Poziom 2
Post#1 Post autora tematu 17 Lis 2008 15:04   

Jak włączyć moduł wifi w liveboxie tp


Jak włączyć moduł wifi w liveboxie tp bo nie wiem. Niech ktos mi to wytłumaczy wielkimi literkami bo jestem sprzętowym ciemniakiem...

Czy wiadomość jest pomocna? + 0 -
Powrót do góry



Google Adsense



Post# 17 Lis 2008 15:04   



Powrót do góry
matador123
Poziom 16
Poziom 16


Dołączył: 11 Maj 2005
Posty: 321
Miasto: Wrocław

matador123
Poziom 16
Post#2 17 Lis 2008 15:15   

Re: Jak włączyć moduł wifi w liveboxie tp


Zaparzyć trzeba trochę dobrej herbaty, wygodnie usiąść, zapalić światło i przeczytać załączoną do Livebox'a instrukcję obsługi.

Powodzenia !

Czy wiadomość jest pomocna? + +1 -
Powrót do góry



Google Adsense



Post# 17 Lis 2008 15:15   



Powrót do góry
apollo_tec
Poziom 10
Poziom 10


Dołączył: 06 Lis 2008
Posty: 48
Miasto: In Front Of My Screen

apollo_tec
Poziom 10
Post#3 17 Lis 2008 15:21   

Re: Jak włączyć moduł wifi w liveboxie tp


http://www.neostrada.pl/doc/livebox_instrukcja_instalacji.pdf

Mysle ze pomoze

Czy wiadomość jest pomocna? + 0 -
Powrót do góry



Google Adsense



Post# 17 Lis 2008 15:21   



Powrót do góry
dnon
Poziom 2
Poziom 2


Dołączył: 17 Lis 2008
Posty: 2

dnon
Poziom 2
Post#4 Post autora tematu 17 Lis 2008 15:42   

Re: Jak włączyć moduł wifi w liveboxie tp


tak ale chodzi mi o to że dioda pod znaczkiem wifi sie nie pali i nie ma połączenia, jak to ustawić żeby sie paliła ta dioda czytałem instrukcje tam tego ni ma

Czy wiadomość jest pomocna? + 0 -
Powrót do góry



Google Adsense



Post# 17 Lis 2008 15:42   



Powrót do góry
apollo_tec
Poziom 10
Poziom 10


Dołączył: 06 Lis 2008
Posty: 48
Miasto: In Front Of My Screen

apollo_tec
Poziom 10
Post#5 17 Lis 2008 16:23   

Re: Jak włączyć moduł wifi w liveboxie tp


Ja bym dzwonil na biuro obslugi i im trul az do...
Duuuuzo ludzi ma z tym problemy. Nigdy z niego nie korzystalem i nie bede, wiem ze ma bardzo duze problemy z Wi-FI a anteny w nich sa bardzo slabe, dwie scianki i nie ma sygnalu. Zobacz, moze jest jakis standardowy wlacznik do linii bezprzewodowej - tak jak w laptopach...

Dodano po 18 [minuty]:

http://supportmicrosoft.blogspot.com/2008/01/konfiguracja-liveboxa-tp-neostrada.html


Moze to???

Dodano po 2 [minuty]:

http://www.elektroda.pl/rtvforum/topic960882.html

Czy wiadomość jest pomocna? + 0 -
Powrót do góry
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu     Strona Główna -> Forum elektroda.pl-> Komputery Serwis -> Komputery Hardware -> Jak włączyć moduł wifi w liveboxie tp
Strona 1 z 1
Podobne tematy
Jak włączyć WPA 2 na Liveboxie? (2)
Livebox 2.0 - zabezpieczenie wifi na liveboxie 2.0 (10)
win2000 a wifi, posiada obsługę wifi? Jak włączyć? (1)
Problem z wifi w liveboxie 1.1 - Nie można się połączyć z siecią wi-fi. (13)
Asus k50IP- Jak włączyć WiFi (14)
Jak włączyć WiFi? Proszę o pomoc. (8)
Jak włączyć wifi w Samsung Ch@t 335? (5)
eachines e510 - Jak włączyć wifi (6)
Lenovo G585 - Jak włączyć WiFi ? (3)
Jak włączyć wifi w laptopie HP 655 (1)



Administrator || Moderatorzy || Regulamin forum || Regulamin ogólny || Informacja o cookies || Kontakt

Page generation time: 0.052 seconds

elektroda.pl temat RSS