Forum Index

Rules  | Points  | Add...  | Recent posts  | Search | Register | Log in



Jak wgrać windowsa CE Core 5.0 do nawigacji Medion P4210


  Main Page -> Forum Index -> Mobile and Navigation Equipment ->Jak wgrać windowsa CE Core 5.0 do nawigacji Medion P4210 Post new topic  Reply to topic 
Author
Hide the left column
Show left column Message
tgzfalcon
Level 2
Location: sosnowiec
Joined: 20 Nov 2008
Posts: 2
tgzfalcon
Level 2
Post#1 20 Nov 2008 22:21  Topic author   

Jak wgrać windowsa CE Core 5.0 do nawigacji Medion P4210


tgzfalcon mam poważny problem...

Posiadam nawigacje typu Medion P4210 i poprzez głupią zabawę skasowałem
w niej system operacyjny windows CE Core 5.0.(wykonałem sformatowanie w menu serwisu)nie wiem gdzie szukać pomocy lub rady ?.W jaki sposób wgrać ten system na nowo.Proszę was o pomoc.

Helpful post? + 0
Back to top

Google Adsense
Google


Back to top
lanumisu
Level 16
Joined: 10 Oct 2003
Posts: 163
Helped: 18
Post rating: 4
lanumisu
Level 16
Post#2 21 Nov 2008 18:36Helpful post    

Re: Jak wgrać windowsa CE Core 5.0 do nawigacji Medion P4210


Tutaj znajdziesz rom do swojej navki. Uwazaj tylko bo sa dwa rodzaje romow: dla nawek z listwa kontaktowa na dole i bez listwy. Pomylka moze drogo kosztowac.
http://www.gopal-navigator.de/dload.php?action=category&cat id=6

Pliki zgrywasz na sformatowana karte SD (FAT16) nastepnie wkladasz do slotu navki i zalanczasz trzymajac okolo 10 sek obydwa boczne przyciski. Wejdziesz do menu serwisowego. Wybierasz 0 = FlashRom Upgrade. Potwierzasz przyciskiem Power i dalej na 2=WinCE by SD/MMC i potwierzenie. Po kilkunastu sek. pojawi sie meldunek "Restart your Device!"
Wylanczasz navke przyciskiem power (dluzej przytrzymac) i ponownie zalaczasz. Gotowe. Cieszyc sie nowym Wince. Bateria powinna byc w miare pelna zeby nie spowodowac przerwy w procesie wgrywania Flasha.

Helpful post? + 0
Back to top

Google Adsense
Google


Back to top
sterios17
Level 9
Location: RZESZOW
Joined: 08 Jan 2008
Posts: 20
Helped: 1
sterios17
Level 9
Post#3 23 Nov 2008 17:39Helpful post    

Re: Jak wgrać windowsa CE Core 5.0 do nawigacji Medion P4210


witam, mam taka sama navke i dlatego nawszelki wypadek sciagnolem te pliki z twojego linku.Oby tylko nie trzeba bylo ich uzywac,opis jak to zrobic jest super ,dzieki.

Helpful post? + 0
Back to top

Google Adsense
Google


Back to top
lanumisu
Level 16
Joined: 10 Oct 2003
Posts: 163
Helped: 18
Post rating: 4
lanumisu
Level 16
Post#4 24 Nov 2008 17:33    

Re: Jak wgrać windowsa CE Core 5.0 do nawigacji Medion P4210


Jesli wersje flasha masz starsza od mojego z linku, to zalecalbym podmienic flasha.

Helpful post? + 0
Back to top

Google Adsense
Google


Back to top
tomggw
Level 9
Location: konin
Joined: 01 Feb 2009
Posts: 35
Helped: 1
Post rating: 2
tomggw
Level 9
Post#5 01 Feb 2009 16:44    

Re: Jak wgrać windowsa CE Core 5.0 do nawigacji Medion P4210


Witam Serdecznie Drodzy Koledzy pisze wiem ze nie w tym dziale ale prosze o pomoc. Dostałem Mediona E3115 do wgrania nowej mapy ,odblokowałem wgrałem na karte SD nowe mapki wszystko pieknie fajnie a na koniec taki ząk że boje się powiedzioeć . Nie mam pojęcia co się stało na ekranie widze tylko Napis "MEDION" jak zawsze na starcie się pokazywał i nic więcej ZERO reakcji,hart restart nic nie pomaga ,rozkręciłem ją i wyciągłem piny od bateri głównej czytałem wiele po forach i nic naprawde nie znalazłem znam się troche na naviach ale nigdy wczesniej czegoś takiego nie maiłem i Prosze bardzo o Pomoc co robić .Musze tą nawi niebawem oddac :cry:

Helpful post? + 0
Back to top
Post new topic  Reply to topic     Main Page -> Forum Index -> Mobile and Navigation Equipment -> Jak wgrać windowsa CE Core 5.0 do nawigacji Medion P4210
Page 1 of 1

Similar topics to jak wgrać windowsa CE Core 5.0 do nawigacji Medion P4210

: Jak wgrać windowsa CE Core 5.0 do nawigacji Medion P4210 (3)
Jak wgrać WinCE 5.0 do nawigacji MEDION MDPNA 465T? (3)
Medion P4210-jak odblokowac (6)
Medion MD 96220 z Win CE Core 5.0 - da się wgrać jakąś mapę? (5)
Medion GoPal P4210 (PNA465T) - dostęp do pulpitu (6)
Medion GoPal P4210, brak Polskiej mapy (7)
Problem z automapa 5.2 n a MEDION GoPal P4210 PNA 465 (6)
Jak wyświetlić na nawigacji Peiying 4303 pulpit windowsa (5)
Smart GPS SG720 - Jak odblokować Windowsa CE w nawigacji? (6)
Jak wgrać język polski do nawigacji MFD ? (1)


Switch to mobile version Switch to version for desktops

Administrator || Moderators || Forum Rules || General Rules || Cookies information || Editors || Contact for companies || Contact

Page generation time: 0.063 seconds