Forum elektroda.pl

Regulamin  | Punkty  | Dodaj...  | Ostatnie  | Szukaj | Rejestracja | Zaloguj



Jak wgrać windowsa CE Core 5.0 do nawigacji Medion P4210


  Strona Główna -> Forum elektroda.pl -> Urządzenia Mobilne ->Jak wgrać windowsa CE Core 5.0 do nawigacji Medion P4210 Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu 
AutorSchowaj lewą kolumnę Wiadomość
tgzfalcon
Poziom 2
Poziom 2


Dołączył: 20 Lis 2008
Posty: 2
Miasto: sosnowiec

tgzfalcon
Poziom 2
Post#1 Post autora tematu 20 Lis 2008 22:21   

Jak wgrać windowsa CE Core 5.0 do nawigacji Medion P4210


tgzfalcon mam poważny problem...

Posiadam nawigacje typu Medion P4210 i poprzez głupią zabawę skasowałem
w niej system operacyjny windows CE Core 5.0.(wykonałem sformatowanie w menu serwisu)nie wiem gdzie szukać pomocy lub rady ?.W jaki sposób wgrać ten system na nowo.Proszę was o pomoc.

Czy wiadomość jest pomocna? + 0 -
Powrót do góry



Google Adsense



Post# 20 Lis 2008 22:21   



Powrót do góry
lanumisu
Poziom 14
Poziom 14


Dołączył: 10 Paź 2003
Posty: 163

lanumisu
Poziom 14
Post#2 21 Lis 2008 18:36pomocny post - solucja   

Re: Jak wgrać windowsa CE Core 5.0 do nawigacji Medion P4210


Tutaj znajdziesz rom do swojej navki. Uwazaj tylko bo sa dwa rodzaje romow: dla nawek z listwa kontaktowa na dole i bez listwy. Pomylka moze drogo kosztowac.
http://www.gopal-navigator.de/dload.php?action=category&cat_id=6

Pliki zgrywasz na sformatowana karte SD (FAT16) nastepnie wkladasz do slotu navki i zalanczasz trzymajac okolo 10 sek obydwa boczne przyciski. Wejdziesz do menu serwisowego. Wybierasz 0 = FlashRom Upgrade. Potwierzasz przyciskiem Power i dalej na 2=WinCE by SD/MMC i potwierzenie. Po kilkunastu sek. pojawi sie meldunek "Restart your Device!"
Wylanczasz navke przyciskiem power (dluzej przytrzymac) i ponownie zalaczasz. Gotowe. Cieszyc sie nowym Wince. Bateria powinna byc w miare pelna zeby nie spowodowac przerwy w procesie wgrywania Flasha.

Czy wiadomość jest pomocna? + 0 -
Powrót do góry



Google Adsense



Post# 21 Lis 2008 18:36pomocny post - solucja   



Powrót do góry
sterios17
Poziom 7
Poziom 7


Dołączył: 08 Sty 2008
Posty: 20
Miasto: RZESZOW

sterios17
Poziom 7
Post#3 23 Lis 2008 17:39pomocny post - solucja   

Re: Jak wgrać windowsa CE Core 5.0 do nawigacji Medion P4210


witam, mam taka sama navke i dlatego nawszelki wypadek sciagnolem te pliki z twojego linku.Oby tylko nie trzeba bylo ich uzywac,opis jak to zrobic jest super ,dzieki.

Czy wiadomość jest pomocna? + 0 -
Powrót do góry



Google Adsense



Post# 23 Lis 2008 17:39pomocny post - solucja   



Powrót do góry
lanumisu
Poziom 14
Poziom 14


Dołączył: 10 Paź 2003
Posty: 163

lanumisu
Poziom 14
Post#4 24 Lis 2008 17:33   

Re: Jak wgrać windowsa CE Core 5.0 do nawigacji Medion P4210


Jesli wersje flasha masz starsza od mojego z linku, to zalecalbym podmienic flasha.

Czy wiadomość jest pomocna? + 0 -
Powrót do góry



Google Adsense



Post# 24 Lis 2008 17:33   



Powrót do góry
tomggw
Poziom 9
Poziom 9


Dołączył: 01 Lut 2009
Posty: 35
Miasto: konin

tomggw
Poziom 9
Post#5 01 Lut 2009 16:44   

Re: Jak wgrać windowsa CE Core 5.0 do nawigacji Medion P4210


Witam Serdecznie Drodzy Koledzy pisze wiem ze nie w tym dziale ale prosze o pomoc. Dostałem Mediona E3115 do wgrania nowej mapy ,odblokowałem wgrałem na karte SD nowe mapki wszystko pieknie fajnie a na koniec taki ząk że boje się powiedzioeć . Nie mam pojęcia co się stało na ekranie widze tylko Napis "MEDION" jak zawsze na starcie się pokazywał i nic więcej ZERO reakcji,hart restart nic nie pomaga ,rozkręciłem ją i wyciągłem piny od bateri głównej czytałem wiele po forach i nic naprawde nie znalazłem znam się troche na naviach ale nigdy wczesniej czegoś takiego nie maiłem i Prosze bardzo o Pomoc co robić .Musze tą nawi niebawem oddac Crying or Very sad

Czy wiadomość jest pomocna? + 0 -
Powrót do góry
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu     Strona Główna -> Forum elektroda.pl -> Urządzenia Mobilne -> Jak wgrać windowsa CE Core 5.0 do nawigacji Medion P4210
Strona 1 z 1
Podobne tematy
: Jak wgrać windowsa CE Core 5.0 do nawigacji Medion P4210 (3)
Jak wgrać WinCE 5.0 do nawigacji MEDION MDPNA 465T? (3)
Medion P4210-jak odblokowac (6)
Medion MD 96220 z Win CE Core 5.0 - da się wgrać jakąś mapę? (5)
Medion GoPal P4210 (PNA465T) - dostęp do pulpitu (6)
Medion GoPal P4210, brak Polskiej mapy (7)
Problem z automapa 5.2 n a MEDION GoPal P4210 PNA 465 (6)
Jak wyświetlić na nawigacji Peiying 4303 pulpit windowsa (5)
Smart GPS SG720 - Jak odblokować Windowsa CE w nawigacji? (6)
Jak wgrać język polski do nawigacji MFD ? (1)



Administrator || Moderatorzy || Regulamin forum || Regulamin ogólny || Informacja o cookies || Kontakt

Page generation time: 0.058 seconds

elektroda.pl temat RSS