Forum elektroda.pl

Regulamin  | Punkty  | Dodaj...  | Ostatnie  | Szukaj | Rejestracja | Zaloguj



\systemRoot\System32\config\Software


  Strona Główna -> Forum elektroda.pl-> Komputery Serwis -> Komputery Software ->\systemRoot\System32\config\Software Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu 
AutorSchowaj lewą kolumnę Wiadomość
sebabseba
Poziom 2
Poziom 2
Miasto: Rybnik
Dołączył: 22 Lis 2008
Posty: 4
sebabseba
Poziom 2
Post#1 22 Lis 2008 13:37  Autor tematu   

\systemRoot\System32\config\Software


Witam
Proszę o pomoc:)
Jak pozbyc sie \systemRoot\System32\config\Software ???
komputer sam się ponownie uruchamia i zawiesza ;/ co kilka dni:( Co z tym zrobić?
Prosze o odp z gory dzieki:) pozdrawiam

Oceń post: + 0 -
Powrót do góry
Google

Google Adsense
Google


Powrót do góry
Kolobos
Spec od komputerów
Spec od komputerów
Miasto: Warszawa
Dołączył: 13 Cze 2003
Posty: 44291
Pomógł: 7955
Ocena postów: 505
Kolobos
Spec od komputerów
Post#2 22 Lis 2008 13:41    

Re: \systemRoot\System32\config\Software


Sprawdz ram memtestem, dysk przy pomocy hdtune i daj screeny ze wszystkich zakladek. Do tego sprawdz temperature procesora.

Oceń post: + 0 -
Powrót do góry
Google

Google Adsense
Google


Powrót do góry
sebabseba
Poziom 2
Poziom 2
Miasto: Rybnik
Dołączył: 22 Lis 2008
Posty: 4
sebabseba
Poziom 2
Post#3 22 Lis 2008 15:26  Autor tematu   

Re: \systemRoot\System32\config\Software


Oto screeny o ktore prosiłes:)
Z programu memtest screena dodam pozniej bo dalej pracuje:)
Chyba o to chodzilo co?
pozdrawiam

Załączniki:

Oceń post: + 0 -
Powrót do góry
Kolobos
Spec od komputerów
Spec od komputerów
Miasto: Warszawa
Dołączył: 13 Cze 2003
Posty: 44291
Pomógł: 7955
Ocena postów: 505
Kolobos
Spec od komputerów
Post#4 22 Lis 2008 17:16    

Re: \systemRoot\System32\config\Software


Poczytaj http://www.elektroda.pl/rtvforum/topic1013683.html zanim moderator na Ciebie nakrzyczy, ze zle wkleiles ;-)

Dysk ma uszkodzone sektory do tego pewnie pelno wolnych, wymien dysk na w pelni sprawny. Do tego chyba przestawil sie w pio o czym swiadczy obciazenie procesora, usun w menadzerze urzadzen oba kanaly ide i zrob reset. Czy przetestowales juz ram memtestem? Wystarcza ze 2-3 przebiegi calego testu i mozesz wylaczyc.
Przeskanuj tez system przy pomocy AVPTool oraz daj log z combofix ale to juz nie jest konieczne jako, ze i tak powinienes wymienic dysk i dopiero cos robic.

Oceń post: + 0 -
Powrót do góry
Google

Google Adsense
Google


Powrót do góry
sebabseba
Poziom 2
Poziom 2
Miasto: Rybnik
Dołączył: 22 Lis 2008
Posty: 4
sebabseba
Poziom 2
Post#5 22 Lis 2008 20:09  Autor tematu   

Re: \systemRoot\System32\config\Software


Mysle ze Dysk nie ma uszkodzonych sektorow:)
Ale zakupie nowy dysk z wieksza pojemnoscia:) i jesli bd jakis problem opisze to na forum:) dzieki za wszystko:) pozdrawiam

Załączniki:

Oceń post: + 0 -
Powrót do góry
Google

Google Adsense
Google


Powrót do góry
Kolobos
Spec od komputerów
Spec od komputerów
Miasto: Warszawa
Dołączył: 13 Cze 2003
Posty: 44291
Pomógł: 7955
Ocena postów: 505
Kolobos
Spec od komputerów
Post#6 22 Lis 2008 20:14    

Re: \systemRoot\System32\config\Software


Zobacz zakladke Health w hdtune parametr 05, to sa uszkodzone sektory, ktore zostaly przeniesione dlatego nie widac ich na skanie.

Oceń post: + 0 -
Powrót do góry
Google

Google Adsense
Google


Powrót do góry
sebabseba
Poziom 2
Poziom 2
Miasto: Rybnik
Dołączył: 22 Lis 2008
Posty: 4
sebabseba
Poziom 2
Post#7 22 Lis 2008 21:08  Autor tematu   

Re: \systemRoot\System32\config\Software


Noo faktycznie:) myslisz ze po kupnie nowego dysku problem z uruchamianiem sie systemu i zawieszaniem zniknie???

Oceń post: + 0 -
Powrót do góry
Kolobos
Spec od komputerów
Spec od komputerów
Miasto: Warszawa
Dołączył: 13 Cze 2003
Posty: 44291
Pomógł: 7955
Ocena postów: 505
Kolobos
Spec od komputerów
Post#8 22 Lis 2008 21:52    

Re: \systemRoot\System32\config\Software


Jezeli ram, zasilacz i plyta sa ok to tak.

Oceń post: + 0 -
Powrót do góry
Google

Google Adsense
Google


Powrót do góry
jankolo
Zasłużony dla elektroda
Zasłużony dla elektroda
Miasto: Łódź
Dołączył: 10 Sty 2005
Posty: 32830
Pomógł: 1782
jankolo
Zasłużony dla elektroda
Post#9 22 Lis 2008 23:16    

Re: \systemRoot\System32\config\Software


Kolego sebabseba, albo kolega zastosuje się do http://www.elektroda.pl/rtvforum/topic976416.html
albo temat zostanie usunięty a kolega "nagrodzony".

Oceń post: + 0 -
Powrót do góry
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu     Strona Główna -> Forum elektroda.pl-> Komputery Serwis -> Komputery Software -> \systemRoot\System32\config\Software
Strona 1 z 1
Podobne tematy
\\systemRoot\\System32\\config\\Software (4)
\\systemRoot\\System32\\config\\Software -pomocy (2)
system nie może odnaleźć pliku %systemRoot%\\system32\\cmd.ex (2)
windows\\system32\\config\\SYSTEM??? (3)
Brak pliku /WINDOWS/SYSTEM32/CONFIG (4)
Bład : \\Windows\\SYSTEM32\\CONFIG\\SYSTEM (7)
blad \\WINDOWS\\SYSTEM32\\CONFIG\\SYSTEM (3)
Uszkodzony plik windows\\system32\\config\\system (8)
Windows xp - uszkodzony plik /system32/config/. Aplet Javy. (3)
Komunikat \\windows\\system32\\config\\system jest uszkodzony (10)



Administrator || Moderatorzy || Regulamin forum || Regulamin ogólny || Informacja o cookies || Kontakt

Page generation time: 0.07 seconds

elektroda.pl temat RSS