Forum elektroda.pl

Regulamin | Punkty | Dodaj... | Ostatnie | Szukaj | Rejestracja | Zaloguj

Ta strona używa cookie. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce.
Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.

Simlok z Noki 2680s-2


Napisz nowy temat  Temat zablokowany      Strona Główna -> Forum elektroda.pl -> GSM -> GSM Początkujący -> Simlok z Noki 2680s-2
Autor
Wiadomość
rdopieralski
Poziom 11
Poziom 11


Dołączył: 13 Kwi 2007
Posty: 78
Miasto: Trzcianka

Post#1 Post autora tematu 25 Lis 2008 16:44   

Simlok z Noki 2680s-2


Witam.Czy da się usunąć simloka z tego telefonu.Jeżeli tak to czym?
Powrót do góry
   
rekordgsm
Poziom 22
Poziom 22


Dołączył: 15 Wrz 2005
Posty: 1894
Miasto: Pruszków, Warszawa

Post#2 25 Lis 2008 16:52   

Re: Simlok z Noki 2680s-2


Zależy jaka sieć , kody ok 150pln
Powrót do góry
   
Google


Google Adsense


Post# 25 Lis 2008 16:52   





Powrót do góry
   
matezzz
Poziom 20
Poziom 20


Dołączył: 02 Wrz 2005
Posty: 1018
Miasto: warszawa

Post#3 25 Lis 2008 17:48   

Re: Simlok z Noki 2680s-2


jakie to ma oznacznie nokiowskie? rm-392?
Powrót do góry
   
poochone
Poziom 25
Poziom 25


Dołączył: 28 Maj 2005
Posty: 7789
Miasto: Będzin / Doncaster

Post#4 25 Lis 2008 18:31   

Re: Simlok z Noki 2680s-2


2680s (RM-392) to jest DCT4 wiec powinno sie po patchu zrobic tylko niewiem czy jakis box juz ja obsluguje w tym jest maly problemik
Powrót do góry
   
Google


Google Adsense


Post# 25 Lis 2008 18:31   





Powrót do góry
   
matezzz
Poziom 20
Poziom 20


Dołączył: 02 Wrz 2005
Posty: 1018
Miasto: warszawa

Post#5 25 Lis 2008 18:32   

Re: Simlok z Noki 2680s-2


troche właśnie myli mnie te '2' w nazwie.
ale jeśli jest to właśnie rm-392, to jaf powinien poradzić
Powrót do góry
   
Google


Google Adsense


Post# 25 Lis 2008 18:32   





Powrót do góry
   
cobragsm
Poziom 12
Poziom 12


Dołączył: 13 Paź 2006
Posty: 97
Miasto: Bielsko-Biała

Post#6 26 Lis 2008 18:26   

Re: Simlok z Noki 2680s-2


Jaf zrobi i simlocka i polaka.
Powrót do góry
   
dudame
Poziom 14
Poziom 14


Dołączył: 08 Sie 2008
Posty: 161
Miasto: Bielsko-Biała

Post#7 27 Lis 2008 13:05   

Re: Simlok z Noki 2680s-2


HWK też daje radę z tym modelem:)
Powrót do góry
   
bombel20
Poziom 16
Poziom 16


Dołączył: 11 Lis 2006
Posty: 285
Miasto: nałęczów

Post#8 15 Cze 2010 09:42   

Re: Simlok z Noki 2680s-2


Ja mam dziwny problem z lockiem z tego modelu, próbuje MX wyskakuje taki błąd: "Cannot create file "C:/mobileEx/3.4/<".
Nazwa pliku, nazwa katalogu lub składnia etykiety woluminu jest niepoprawna"
HWK wywala coś takiego: "Cannot locate 2nd Boot File: u3_2nd.fia. in: C:|Program Files\Nokia\Phoenix|Flash
Mt-Box wogóle go nie zczytuje.
Macie pomysły skąd te błędy?? Wersja softa 05.28 czyżbym musiał zejść na 4.91??
Powrót do góry
   
Rhingsm
Poziom 22
Poziom 22


Dołączył: 08 Sty 2006
Posty: 1579
Miasto: Walce

Post#9 15 Cze 2010 10:46   

Re: Simlok z Noki 2680s-2


bombel20 napisał:
Ja mam dziwny problem z lockiem z tego modelu, próbuje MX wyskakuje taki błąd: "Cannot create file "C:/mobileEx/3.4/<".
Nazwa pliku, nazwa katalogu lub składnia etykiety woluminu jest niepoprawna"
HWK wywala coś takiego: "Cannot locate 2nd Boot File: u3_2nd.fia. in: C:|Program Files\Nokia\Phoenix|Flash
Mt-Box wogóle go nie zczytuje.
Macie pomysły skąd te błędy?? Wersja softa 05.28 czyżbym musiał zejść na 4.91??


A masz sl20 w mtboxie? Jezeli inne boxy zczytuja telefon to mt tez powinien odznacz tx2line i sprobuj nacisnac wlacznik zeby przeszedl w local mode manualnie
Powrót do góry
   
Google


Google Adsense


Post# 15 Cze 2010 10:46   





Powrót do góry
   
tino2003
Poziom 26
Poziom 26


Dołączył: 31 Maj 2005
Posty: 15031
Miasto: Podkarpacie

Post#10 15 Cze 2010 11:26   

Re: Simlok z Noki 2680s-2


Na 4.91 przez hwk pójdzie bankowo.

A na przyszłość to proszę nie odkopywać starych tematów.
Zamykam.
Powrót do góry
   
Napisz nowy temat  Temat zablokowany      Strona Główna -> Forum elektroda.pl -> GSM -> GSM Początkujący -> Simlok z Noki 2680s-2
Strona 1 z 1
Podobne tematy
Nokia 2680s kamera wyłączona. (2)
2680s simlock nie schodzi (6)
simlok w noki 2600 w holenderskim UPC (3)
simlok do noki 3510i (9)
simlok z noki 6750 (15)
simlok w noki 6310i (3)
Nokia 2680s brak podswietlenia (2)
2680s martwy po flashu mt-box (3)
2680s soft 56.17 trup po flashu (10)
Nokia 2680s-2 - jak uruchomić (8)


Administrator || Moderatorzy || Regulamin forum || Regulamin ogólny || Informacja o cookies || Reklama || Kontakt

Page generation time: 0.05 seconds

elektroda.pl temat RSS