Forum Index

Rules  | Points  | Add...  | Recent posts  | Search | Register | Log in



Simlok z Noki 2680s-2


  Main Page -> Forum Index -> GSM -> GSM Beginners ->Simlok z Noki 2680s-2 Post new topic  This topic is locked 
Author
Hide the left column
Show left column Message
rdopieralski
Level 12
Location: Trzcianka
Joined: 13 Apr 2007
Posts: 81
Post rating: 4
rdopieralski
Level 12
Post#1 25 Nov 2008 15:44  Topic author   

Simlok z Noki 2680s-2


Witam.Czy da się usunąć simloka z tego telefonu.Jeżeli tak to czym?

Helpful post? + 0
Back to top

Google Adsense
Google


Back to top
rekordgsm
Level 31
Location: Warszawa
Joined: 15 Sep 2005
Posts: 2150
Helped: 155
Post rating: 2
rekordgsm
Level 31
Post#2 25 Nov 2008 15:52    

Re: Simlok z Noki 2680s-2


Zależy jaka sieć , kody ok 150pln

Helpful post? + 0
Back to top

Google Adsense
Google


Back to top
matezzz
Spec od GSM
Location: warszawa
Joined: 02 Sep 2005
Posts: 1011
Helped: 68
Post rating: 2
matezzz
Spec od GSM
Post#3 25 Nov 2008 16:48    

Re: Simlok z Noki 2680s-2


jakie to ma oznacznie nokiowskie? rm-392?

Helpful post? + 0
Back to top
poochone
VIP Zasłużony dla elektroda
Location: Będzin / Doncaster
Joined: 28 May 2005
Posts: 7403
Helped: 565
Post rating: 10
poochone
VIP Zasłużony dla elektroda
Post#4 25 Nov 2008 17:31    

Re: Simlok z Noki 2680s-2


2680s (RM-392) to jest DCT4 wiec powinno sie po patchu zrobic tylko niewiem czy jakis box juz ja obsluguje w tym jest maly problemik

Helpful post? + 0
Back to top
matezzz
Spec od GSM
Location: warszawa
Joined: 02 Sep 2005
Posts: 1011
Helped: 68
Post rating: 2
matezzz
Spec od GSM
Post#5 25 Nov 2008 17:32    

Re: Simlok z Noki 2680s-2


troche właśnie myli mnie te '2' w nazwie.
ale jeśli jest to właśnie rm-392, to jaf powinien poradzić

Helpful post? + 0
Back to top

Google Adsense
Google


Back to top
cobragsm
Level 14
Location: Bielsko-Biała
Joined: 13 Oct 2006
Posts: 97
Helped: 4
Post rating: 3
cobragsm
Level 14
Post#6 26 Nov 2008 17:26    

Re: Simlok z Noki 2680s-2


Jaf zrobi i simlocka i polaka.

Helpful post? + 0
Back to top
dudame
Level 15
Location: Bielsko-Biała
Joined: 08 Aug 2008
Posts: 166
Helped: 9
dudame
Level 15
Post#7 27 Nov 2008 12:05    

Re: Simlok z Noki 2680s-2


HWK też daje radę z tym modelem:)

Helpful post? + 0
Back to top
bombel20
Level 17
Location: nałęczów
Joined: 11 Nov 2006
Posts: 282
Helped: 9
Post rating: 2
bombel20
Level 17
Post#8 15 Jun 2010 09:42    

Re: Simlok z Noki 2680s-2


Ja mam dziwny problem z lockiem z tego modelu, próbuje MX wyskakuje taki błąd: "Cannot create file "C:/mobileEx/3.4/<".
Nazwa pliku, nazwa katalogu lub składnia etykiety woluminu jest niepoprawna"
HWK wywala coś takiego: "Cannot locate 2nd Boot File: u3_2nd.fia. in: C:|Program Files\Nokia\Phoenix|Flash
Mt-Box wogóle go nie zczytuje.
Macie pomysły skąd te błędy?? Wersja softa 05.28 czyżbym musiał zejść na 4.91??

Helpful post? + 0
Back to top

Google Adsense
Google


Back to top
Rhingsm
Level 29
Location: Walce
Joined: 07 Jan 2006
Posts: 1687
Helped: 110
Post rating: 12
Rhingsm
Level 29
Post#9 15 Jun 2010 10:46    

Re: Simlok z Noki 2680s-2


bombel20 wrote:
Ja mam dziwny problem z lockiem z tego modelu, próbuje MX wyskakuje taki błąd: "Cannot create file "C:/mobileEx/3.4/<".
Nazwa pliku, nazwa katalogu lub składnia etykiety woluminu jest niepoprawna"
HWK wywala coś takiego: "Cannot locate 2nd Boot File: u3_2nd.fia. in: C:|Program Files\Nokia\Phoenix|Flash
Mt-Box wogóle go nie zczytuje.
Macie pomysły skąd te błędy?? Wersja softa 05.28 czyżbym musiał zejść na 4.91??


A masz sl20 w mtboxie? Jezeli inne boxy zczytuja telefon to mt tez powinien odznacz tx2line i sprobuj nacisnac wlacznik zeby przeszedl w local mode manualnie

Helpful post? + 0
Back to top
tino2003
Moderator - GSM
Location: Podkarpacie
Joined: 31 May 2005
Posts: 17713
Helped: 1340
Post rating: 157
tino2003
Moderator - GSM
Post#10 15 Jun 2010 11:26    

Re: Simlok z Noki 2680s-2


Na 4.91 przez hwk pójdzie bankowo.

A na przyszłość to proszę nie odkopywać starych tematów.
Zamykam.

Helpful post? + 0
Back to top
Post new topic  This topic is locked     Main Page -> Forum Index -> GSM -> GSM Beginners -> Simlok z Noki 2680s-2
Page 1 of 1

Similar topics to simlok z Noki 2680s-2

simlok w noki 6310i (3)
simlok z noki 6750 (15)
simlok do noki 3510i (9)
simlok w noki 2600 w holenderskim UPC (3)
2680s simlock nie schodzi (6)
Nokia 2680s kamera wyłączona. (2)
Nokia 2680s brak podswietlenia (2)
2680s martwy po flashu mt-box (3)
2680s soft 56.17 trup po flashu (10)
Nokia 2680s-2 - jak uruchomić (8)


Switch to mobile version Switch to version for desktops

Administrator || Moderators || Forum Rules || General Rules || Cookies information || Editors || Contact for companies || Contact

Page generation time: 0.082 seconds