Forum elektroda.pl

Regulamin  | Punkty  | Dodaj...  | Ostatnie  | Szukaj | Rejestracja | Zaloguj



Simlok z Noki 2680s-2


  Strona Główna -> Forum elektroda.pl-> GSM -> GSM Początkujący ->Simlok z Noki 2680s-2 Napisz nowy temat  Temat zablokowany. 
AutorSchowaj lewą kolumnę Wiadomość
rdopieralski
Poziom 12
Poziom 12
Miasto: Trzcianka
Dołączył: 13 Kwi 2007
Posty: 81
Ocena postów: 3
rdopieralski
Poziom 12
Post#1 25 Lis 2008 15:44  Autor tematu   

Simlok z Noki 2680s-2


Witam.Czy da się usunąć simloka z tego telefonu.Jeżeli tak to czym?

Oceń post: + 0 -
Powrót do góry
Google

Google Adsense
Google


Powrót do góry
rekordgsm
Poziom 22
Poziom 22
Miasto: Pruszków, Warszawa
Dołączył: 15 Wrz 2005
Posty: 2015
Pomógł: 138
rekordgsm
Poziom 22
Post#2 25 Lis 2008 15:52    

Re: Simlok z Noki 2680s-2


Zależy jaka sieć , kody ok 150pln

Oceń post: + 0 -
Powrót do góry
Google

Google Adsense
Google


Powrót do góry
matezzz
Spec od GSM
Spec od GSM
Miasto: warszawa
Dołączył: 02 Wrz 2005
Posty: 1011
Pomógł: 68
Ocena postów: 3
matezzz
Spec od GSM
Post#3 25 Lis 2008 16:48    

Re: Simlok z Noki 2680s-2


jakie to ma oznacznie nokiowskie? rm-392?

Oceń post: + 0 -
Powrót do góry
Google

Google Adsense
Google


Powrót do góry
poochone
Zasłużony dla elektroda
Zasłużony dla elektroda
Miasto: Będzin / Doncaster
Dołączył: 28 Maj 2005
Posty: 7413
Pomógł: 565
Ocena postów: 2
poochone
Zasłużony dla elektroda
Post#4 25 Lis 2008 17:31    

Re: Simlok z Noki 2680s-2


2680s (RM-392) to jest DCT4 wiec powinno sie po patchu zrobic tylko niewiem czy jakis box juz ja obsluguje w tym jest maly problemik

Oceń post: + 0 -
Powrót do góry
matezzz
Spec od GSM
Spec od GSM
Miasto: warszawa
Dołączył: 02 Wrz 2005
Posty: 1011
Pomógł: 68
Ocena postów: 3
matezzz
Spec od GSM
Post#5 25 Lis 2008 17:32    

Re: Simlok z Noki 2680s-2


troche właśnie myli mnie te '2' w nazwie.
ale jeśli jest to właśnie rm-392, to jaf powinien poradzić

Oceń post: + 0 -
Powrót do góry
cobragsm
Poziom 12
Poziom 12
Miasto: Bielsko-Biała
Dołączył: 13 Paź 2006
Posty: 97
Pomógł: 4
Ocena postów: 3
cobragsm
Poziom 12
Post#6 26 Lis 2008 17:26    

Re: Simlok z Noki 2680s-2


Jaf zrobi i simlocka i polaka.

Oceń post: + 0 -
Powrót do góry
Google

Google Adsense
Google


Powrót do góry
dudame
Poziom 14
Poziom 14
Miasto: Bielsko-Biała
Dołączył: 08 Sie 2008
Posty: 166
Pomógł: 9
dudame
Poziom 14
Post#7 27 Lis 2008 12:05    

Re: Simlok z Noki 2680s-2


HWK też daje radę z tym modelem:)

Oceń post: + 0 -
Powrót do góry
Google

Google Adsense
Google


Powrót do góry
bombel20
Poziom 16
Poziom 16
Miasto: nałęczów
Dołączył: 11 Lis 2006
Posty: 282
Pomógł: 9
Ocena postów: 2
bombel20
Poziom 16
Post#8 15 Cze 2010 09:42    

Re: Simlok z Noki 2680s-2


Ja mam dziwny problem z lockiem z tego modelu, próbuje MX wyskakuje taki błąd: "Cannot create file "C:/mobileEx/3.4/<".
Nazwa pliku, nazwa katalogu lub składnia etykiety woluminu jest niepoprawna"
HWK wywala coś takiego: "Cannot locate 2nd Boot File: u3_2nd.fia. in: C:|Program Files\Nokia\Phoenix|Flash
Mt-Box wogóle go nie zczytuje.
Macie pomysły skąd te błędy?? Wersja softa 05.28 czyżbym musiał zejść na 4.91??

Oceń post: + 0 -
Powrót do góry
Google

Google Adsense
Google


Powrót do góry
Rhingsm
Poziom 22
Poziom 22
Miasto: Walce
Dołączył: 07 Sty 2006
Posty: 1631
Pomógł: 107
Ocena postów: 9
Rhingsm
Poziom 22
Post#9 15 Cze 2010 10:46    

Re: Simlok z Noki 2680s-2


bombel20 napisał:
Ja mam dziwny problem z lockiem z tego modelu, próbuje MX wyskakuje taki błąd: "Cannot create file "C:/mobileEx/3.4/<".
Nazwa pliku, nazwa katalogu lub składnia etykiety woluminu jest niepoprawna"
HWK wywala coś takiego: "Cannot locate 2nd Boot File: u3_2nd.fia. in: C:|Program Files\Nokia\Phoenix|Flash
Mt-Box wogóle go nie zczytuje.
Macie pomysły skąd te błędy?? Wersja softa 05.28 czyżbym musiał zejść na 4.91??


A masz sl20 w mtboxie? Jezeli inne boxy zczytuja telefon to mt tez powinien odznacz tx2line i sprobuj nacisnac wlacznik zeby przeszedl w local mode manualnie

Oceń post: + 0 -
Powrót do góry
tino2003
Moderator - GSM
Moderator - GSM
Miasto: Podkarpacie
Dołączył: 31 Maj 2005
Posty: 16793
Pomógł: 1269
Ocena postów: 71
tino2003
Moderator - GSM
Post#10 15 Cze 2010 11:26    

Re: Simlok z Noki 2680s-2


Na 4.91 przez hwk pójdzie bankowo.

A na przyszłość to proszę nie odkopywać starych tematów.
Zamykam.

Oceń post: + 0 -
Powrót do góry
Napisz nowy temat  Temat zablokowany.     Strona Główna -> Forum elektroda.pl-> GSM -> GSM Początkujący -> Simlok z Noki 2680s-2
Strona 1 z 1
Podobne tematy
simlok w noki 6310i (3)
simlok z noki 6750 (15)
simlok do noki 3510i (9)
simlok w noki 2600 w holenderskim UPC (3)
2680s simlock nie schodzi (6)
Nokia 2680s kamera wyłączona. (2)
Nokia 2680s brak podswietlenia (2)
2680s martwy po flashu mt-box (3)
2680s soft 56.17 trup po flashu (10)
Nokia 2680s-2 - jak uruchomić (8)



Administrator || Moderatorzy || Regulamin forum || Regulamin ogólny || Informacja o cookies || Kontakt

Page generation time: 0.058 seconds

elektroda.pl temat RSS