Forum elektroda.pl

Regulamin  | Punkty  | Dodaj...  | Ostatnie  | Szukaj | Rejestracja | Zaloguj



Cyfrowy Polsat - Błąd 09


  Strona Główna -> Forum elektroda.pl -> SAT Serwis -> SAT Początkujący ->Cyfrowy Polsat - Błąd 09 Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu 
Autor
Schowaj lewą kolumnę
Pokaż lewą kolumnę Wiadomość
NoicX
Poziom 2
Miasto: Wrocław
Dołączył: 28 Gru 2008
Posty: 4
Ocena postów: 1
NoicX
Poziom 2
Post#1 28 Gru 2008 11:57  Autor tematu   

Cyfrowy Polsat - Błąd 09


Witam

Jakieś 4 dni temu kupiłem Dekoder Cyfrowgo Polsatu i wczoraj zasnałem przy włączonym Dekoderze i tak chodził przez całą noc, a gdy się obudziłem to był wyświetlony błąd "Problem z kartą" Błąd 09.

Pomocny post? + +1
Powrót do góry

Google Adsense
Google


Powrót do góry
pasc
Poziom 19
Miasto: Żuromin
Dołączył: 28 Cze 2004
Posty: 406
Pomógł: 29
Ocena postów: 8
pasc
Poziom 19
Post#2 28 Gru 2008 12:04    

Re: Cyfrowy Polsat - Problem z kartą


witaj

no to masz pecha.....za długo był włączony....hehe....


a tak serio....wszystkim się to dzieje...nie martw się nie jesteś sam :)


pozdro...


pasc

Pomocny post? + 0
Powrót do góry

Google Adsense
Google


Powrót do góry
NoicX
Poziom 2
Miasto: Wrocław
Dołączył: 28 Gru 2008
Posty: 4
Ocena postów: 1
NoicX
Poziom 2
Post#3 28 Gru 2008 12:05  Autor tematu   

Re: Cyfrowy Polsat - Problem z kartą


No tak, ale jak to naprawić? Coś z tym można zrobić?

Pomocny post? + 0
Powrót do góry

Google Adsense
Google


Powrót do góry
pasc
Poziom 19
Miasto: Żuromin
Dołączył: 28 Cze 2004
Posty: 406
Pomógł: 29
Ocena postów: 8
pasc
Poziom 19
Post#4 28 Gru 2008 12:08    

Re: Cyfrowy Polsat - Problem z kartą


witaj


hmm....sorry ale nic....Polsat się sypnął więc czekać, czekać i jeszcze raz czekać....może samo ruszy...może trza będzie zrobić restarcik....



na razie czekać :)


pasc

Pomocny post? + +1
Powrót do góry

Google Adsense
Google


Powrót do góry
NoicX
Poziom 2
Miasto: Wrocław
Dołączył: 28 Gru 2008
Posty: 4
Ocena postów: 1
NoicX
Poziom 2
Post#5 28 Gru 2008 12:10  Autor tematu   

Re: Cyfrowy Polsat - Problem z kartą


A restarcik pomoże? Jak długo mniej wiuęcej trzeba czekać aż się naprawi?
Restart to masz na myśli odłączenie go od zasilania, czy od nowa przeprowadzić instalację?

Pomocny post? + 0
Powrót do góry

Google Adsense
Google


Powrót do góry
fafforek
Poziom 2
Miasto: wln
Dołączył: 28 Gru 2008
Posty: 3
fafforek
Poziom 2
Post#6 28 Gru 2008 12:15    

Re: Cyfrowy Polsat - Problem z kartą


http://www.elektroda.pl/rtvforum/topic1060286.html

tu sobie poczytaj- temat bliźniaczy- ale postów o wiele więcej :D

Pomocny post? + 0
Powrót do góry
sew810i
Poziom 1
Miasto: RBR
Dołączył: 28 Gru 2008
Posty: 1
sew810i
Poziom 1
Post#7 28 Gru 2008 12:16    

Re: Cyfrowy Polsat - Problem z kartą


restartowalem i nic...

czytajcie na tej stronie... cos jest tu napisane o tym... wlasnie to testuje...

http://seofest.wordpress.com/2008/12/28/blad-09-cyfrowy-polsat/

Pomocny post? + 0
Powrót do góry

Google Adsense
Google


Powrót do góry
pasc
Poziom 19
Miasto: Żuromin
Dołączył: 28 Cze 2004
Posty: 406
Pomógł: 29
Ocena postów: 8
pasc
Poziom 19
Post#8 28 Gru 2008 12:17    

Re: Cyfrowy Polsat - Problem z kartą


no fłaśnie....:)


poczytaj i radzę ćwiczyć cierpliwość


pozdrawiam


pasc

ps: no i czytając info z linka powyżej....czekamy 3 godzinki a może i 30....to się zobaczy...:)

tak na marginesie mnie działa hehe....ale ja mam inny tuner :)

Pomocny post? + -1
Powrót do góry
NoicX
Poziom 2
Miasto: Wrocław
Dołączył: 28 Gru 2008
Posty: 4
Ocena postów: 1
NoicX
Poziom 2
Post#9 28 Gru 2008 12:19  Autor tematu   

Re: Cyfrowy Polsat - Problem z kartą


Wielkie dzięki za pomoc

Pomocny post? + 0
Powrót do góry
LUKRECJA12081981
Poziom 1
Miasto: oborniki
Dołączył: 28 Gru 2008
Posty: 1
LUKRECJA12081981
Poziom 1
Post#10 28 Gru 2008 14:44    

Re: Cyfrowy Polsat - Błąd 09


WITAM WSZYSTKICH CIERPLIWYCH MOJA CIERPLIWOŚC DOBIEGA KOŃCA:cry: A JAK TAM U WAS UDAŁO SIĘ W KOŃCU KOMUŚ URUCHOMIĆ CYFROWY POLSAT ? JEŻELI TAK TO W JAKI SPOSÓB JEŚLI MOŻNA PROSZĘ POMÓZCIE NIE ZNIOSE DŁUŻEJ TEGO DURNEGO NAPISU BŁĄD 09 PROBLEM Z KARTA. DODZWONIĆ DO NICH TEŻ SIĘ NIE MOGĘ. POZDRAWIAM

Pomocny post? + -1
Powrót do góry
wzagra
Poziom 32
Miasto: Świdnik
Dołączył: 25 Wrz 2003
Posty: 1759
Pomógł: 182
Ocena postów: 34
wzagra
Poziom 32
Post#11 28 Gru 2008 14:50    

Re: Cyfrowy Polsat - Błąd 09


Włączyć na kanał 21 i czekać - awaria jest po ICH stronie...

Pomocny post? + +1
Powrót do góry
caspa1974
Poziom 1
Miasto: gliwice
Dołączył: 28 Gru 2008
Posty: 1
caspa1974
Poziom 1
Post#12 28 Gru 2008 14:53    

Re: Cyfrowy Polsat - Błąd 09


No widac że jest nas bardzo wielu , i bardzo długo przyjdzie nam czekać aż rozwiążą problem.
Awaria dotyczy tylko mini. Chodzi o aktualizację oprogramowania którą dzisiaj w nocy postanowili wykonać w polsacie.
Niestety tak jak się spodziewali , bo wspomniała mi miła Pani sprzedawca , mini sprawia wiele problemów. Udało mi siędodzwonić do BOK u i miły pan prosi o odczekanie 5 do 10 godzin aż rozwiążą problem.
oczywiście zachowując spokój i cierpliwie oglądać planszęna kanale dla abonentów. :-(
Miłej Niedzieli
Niech żyje DVB i piractwo telewizyjne.
Tylko czekam aż złamią nagravision 3 , a odkurzę ferdka .:-)

Pomocny post? + 0
Powrót do góry
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu     Strona Główna -> Forum elektroda.pl -> SAT Serwis -> SAT Początkujący -> Cyfrowy Polsat - Błąd 09
Strona 1 z 1
Podobne tematy
Cyfrowy polsat i błąd 01 (7)
Cyfrowy Polsat HD 6000 Błąd 09 Niemcy (3)
HD 3000 Cyfrowy Polsat - IPLA i błąd 4171, nie można wyznaczyć adresu hosta. (7)
TV Polsat - Cyfrowy Polsat lub antena - brak sygnału (3)
Cyfrowy Polsat - mini cyfrowy dekoder satelitarny - pilot. (1)
Cyfrowy Polsat "Błąd 01" (5)
Cyfrowy Polsat - Polsat News (8)
Cyfrowy Polsat (2)
Cyfrowy polsat?? (5)
cyfrowy polsat na 2 TV (9)


Przełącz wygląd na komórki Przełącz wygląd na komputery desktop

Administrator || Moderatorzy || Regulamin forum || Regulamin ogólny || Informacja o cookies || Redaktorzy || Reklama || Kontakt

Page generation time: 0.078 seconds

elektroda.pl temat RSS