Forum elektroda.pl

Regulamin  | Punkty  | Dodaj...  | Ostatnie  | Szukaj | Rejestracja | Zaloguj



Cyfrowy Polsat - Błąd 09


  Strona Główna -> Forum elektroda.pl-> SAT Serwis -> SAT Początkujący ->Cyfrowy Polsat - Błąd 09 Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu 
AutorSchowaj lewą kolumnę Wiadomość
NoicX
Poziom 2
Poziom 2


Dołączył: 28 Gru 2008
Posty: 4
Miasto: Wrocław

NoicX
Poziom 2
Post#1 Post autora tematu 28 Gru 2008 11:57   

Cyfrowy Polsat - Błąd 09


Witam

Jakieś 4 dni temu kupiłem Dekoder Cyfrowgo Polsatu i wczoraj zasnałem przy włączonym Dekoderze i tak chodził przez całą noc, a gdy się obudziłem to był wyświetlony błąd "Problem z kartą" Błąd 09.

Czy wiadomość jest pomocna? + +3 -
Powrót do góry
Google


Google Adsense


Google


Powrót do góry
pasc
Poziom 17
Poziom 17


Dołączył: 28 Cze 2004
Posty: 404
Miasto: Żuromin

pasc
Poziom 17
Post#2 28 Gru 2008 12:04   

Re: Cyfrowy Polsat - Problem z kartą


witaj

no to masz pecha.....za długo był włączony....hehe....


a tak serio....wszystkim się to dzieje...nie martw się nie jesteś sam Smile


pozdro...


pasc

Czy wiadomość jest pomocna? + 0 -
Powrót do góry
NoicX
Poziom 2
Poziom 2


Dołączył: 28 Gru 2008
Posty: 4
Miasto: Wrocław

NoicX
Poziom 2
Post#3 Post autora tematu 28 Gru 2008 12:05   

Re: Cyfrowy Polsat - Problem z kartą


No tak, ale jak to naprawić? Coś z tym można zrobić?

Czy wiadomość jest pomocna? + 0 -
Powrót do góry
Google


Google Adsense


Google


Powrót do góry
pasc
Poziom 17
Poziom 17


Dołączył: 28 Cze 2004
Posty: 404
Miasto: Żuromin

pasc
Poziom 17
Post#4 28 Gru 2008 12:08   

Re: Cyfrowy Polsat - Problem z kartą


witaj


hmm....sorry ale nic....Polsat się sypnął więc czekać, czekać i jeszcze raz czekać....może samo ruszy...może trza będzie zrobić restarcik....



na razie czekać Smile


pasc

Czy wiadomość jest pomocna? + 0 -
Powrót do góry
NoicX
Poziom 2
Poziom 2


Dołączył: 28 Gru 2008
Posty: 4
Miasto: Wrocław

NoicX
Poziom 2
Post#5 Post autora tematu 28 Gru 2008 12:10   

Re: Cyfrowy Polsat - Problem z kartą


A restarcik pomoże? Jak długo mniej wiuęcej trzeba czekać aż się naprawi?
Restart to masz na myśli odłączenie go od zasilania, czy od nowa przeprowadzić instalację?

Czy wiadomość jest pomocna? + 0 -
Powrót do góry
Google


Google Adsense


Google


Powrót do góry
fafforek
Poziom 2
Poziom 2


Dołączył: 28 Gru 2008
Posty: 3
Miasto: wln

fafforek
Poziom 2
Post#6 28 Gru 2008 12:15   

Re: Cyfrowy Polsat - Problem z kartą


http://www.elektroda.pl/rtvforum/topic1060286.html

tu sobie poczytaj- temat bliźniaczy- ale postów o wiele więcej Very Happy

Czy wiadomość jest pomocna? + 0 -
Powrót do góry
sew810i
Poziom 1
Poziom 1


Dołączył: 28 Gru 2008
Posty: 1
Miasto: RBR

sew810i
Poziom 1
Post#7 28 Gru 2008 12:16   

Re: Cyfrowy Polsat - Problem z kartą


restartowalem i nic...

czytajcie na tej stronie... cos jest tu napisane o tym... wlasnie to testuje...

http://seofest.wordpress.com/2008/12/28/blad-09-cyfrowy-polsat/

Czy wiadomość jest pomocna? + 0 -
Powrót do góry
Google


Google Adsense


Google


Powrót do góry
pasc
Poziom 17
Poziom 17


Dołączył: 28 Cze 2004
Posty: 404
Miasto: Żuromin

pasc
Poziom 17
Post#8 28 Gru 2008 12:17   

Re: Cyfrowy Polsat - Problem z kartą


no fłaśnie....Smile


poczytaj i radzę ćwiczyć cierpliwość


pozdrawiam


pasc

ps: no i czytając info z linka powyżej....czekamy 3 godzinki a może i 30....to się zobaczy...Smile

tak na marginesie mnie działa hehe....ale ja mam inny tuner Smile

Czy wiadomość jest pomocna? + 0 -
Powrót do góry
Google


Google Adsense


Google


Powrót do góry
NoicX
Poziom 2
Poziom 2


Dołączył: 28 Gru 2008
Posty: 4
Miasto: Wrocław

NoicX
Poziom 2
Post#9 Post autora tematu 28 Gru 2008 12:19   

Re: Cyfrowy Polsat - Problem z kartą


Wielkie dzięki za pomoc

Czy wiadomość jest pomocna? + 0 -
Powrót do góry
LUKRECJA12081981
Poziom 1
Poziom 1


Dołączył: 28 Gru 2008
Posty: 1
Miasto: oborniki

LUKRECJA12081981
Poziom 1
Post#10 28 Gru 2008 14:44   

Re: Cyfrowy Polsat - Błąd 09


WITAM WSZYSTKICH CIERPLIWYCH MOJA CIERPLIWOŚC DOBIEGA KOŃCA:cry: A JAK TAM U WAS UDAŁO SIĘ W KOŃCU KOMUŚ URUCHOMIĆ CYFROWY POLSAT ? JEŻELI TAK TO W JAKI SPOSÓB JEŚLI MOŻNA PROSZĘ POMÓZCIE NIE ZNIOSE DŁUŻEJ TEGO DURNEGO NAPISU BŁĄD 09 PROBLEM Z KARTA. DODZWONIĆ DO NICH TEŻ SIĘ NIE MOGĘ. POZDRAWIAM

Czy wiadomość jest pomocna? + 0 -
Powrót do góry
wzagra
Poziom 22
Poziom 22


Dołączył: 25 Wrz 2003
Posty: 1663
Miasto: Świdnik

wzagra
Poziom 22
Post#11 28 Gru 2008 14:50   

Re: Cyfrowy Polsat - Błąd 09


Włączyć na kanał 21 i czekać - awaria jest po ICH stronie...

Czy wiadomość jest pomocna? + 0 -
Powrót do góry
caspa1974
Poziom 1
Poziom 1


Dołączył: 28 Gru 2008
Posty: 1
Miasto: gliwice

caspa1974
Poziom 1
Post#12 28 Gru 2008 14:53   

Re: Cyfrowy Polsat - Błąd 09


No widac że jest nas bardzo wielu , i bardzo długo przyjdzie nam czekać aż rozwiążą problem.
Awaria dotyczy tylko mini. Chodzi o aktualizację oprogramowania którą dzisiaj w nocy postanowili wykonać w polsacie.
Niestety tak jak się spodziewali , bo wspomniała mi miła Pani sprzedawca , mini sprawia wiele problemów. Udało mi siędodzwonić do BOK u i miły pan prosi o odczekanie 5 do 10 godzin aż rozwiążą problem.
oczywiście zachowując spokój i cierpliwie oglądać planszęna kanale dla abonentów. Sad
Miłej Niedzieli
Niech żyje DVB i piractwo telewizyjne.
Tylko czekam aż złamią nagravision 3 , a odkurzę ferdka .Smile

Czy wiadomość jest pomocna? + 0 -
Powrót do góry
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu     Strona Główna -> Forum elektroda.pl-> SAT Serwis -> SAT Początkujący -> Cyfrowy Polsat - Błąd 09
Strona 1 z 1
Podobne tematy
Cyfrowy polsat i błąd 01 (7)
Cyfrowy Polsat HD 6000 Błąd 09 Niemcy (3)
HD 3000 Cyfrowy Polsat - IPLA i błąd 4171, nie można wyznaczyć adresu hosta. (7)
TV Polsat - Cyfrowy Polsat lub antena - brak sygnału (3)
Cyfrowy Polsat - mini cyfrowy dekoder satelitarny - pilot. (1)
Cyfrowy Polsat "Błąd 01" (5)
Cyfrowy Polsat - Polsat News (8)
Cyfrowy Polsat (2)
Cyfrowy polsat?? (5)
cyfrowy polsat na 2 TV (9)



Administrator || Moderatorzy || Regulamin forum || Regulamin ogólny || Informacja o cookies || Kontakt

Page generation time: 0.032 seconds

elektroda.pl temat RSS