Forum Index

Rules  | Points  | Add...  | Recent posts  | Search | Register | Log in



Jak wgrać polska mape do TOM TOM??


  Main Page -> Forum Index -> Bin -> Bin Archives ->Jak wgrać polska mape do TOM TOM?? Post new topic  Reply to topic 
Author
Hide the left column
Show left column Message
D.a.J.m.A.n.
Level 8
Location: rybnik
Joined: 26 Nov 2008
Posts: 5
D.a.J.m.A.n.
Level 8
Post#1 01 Jan 2009 20:38  Topic author   

Jak wgrać polska mape do TOM TOM??


Witam serdecznie:)Posiadam Gps firmy Tom Tom GO720 został zakupiony w UK i nie posiada mapy polskiej.chciałbym wgrac jakos mape polski ale nie bardzo wiem jak i skad mozna sciagnac taka mape!Jezeli ktos mial ten sam problem i go rozwiazał lub zna sie troche na tych sprawach to bardzo prosze o odpowiedz z gory dziekuje:)
Moderated by lechm56:
Regulamin pkt.1 # Zabrania się wysyłania na publiczne forum materiałów uzyskanych nielegalnie lub w inny sposób naruszających prawo


Helpful post? + 0
Back to top

Ad
Ad


Back to top
Pol-UK
Level 29
Location: PAKOŚĆ
Joined: 29 Jan 2008
Posts: 1206
Helped: 130
Post rating: 17
Pol-UK
Level 29
Post#2 01 Jan 2009 22:30    

Re: Jak wgrać polska mape do TOM TOM??


Kolego nie to forum. Kup oryginał i po sprawie. Pozdrawiam

Helpful post? + 0
Back to top
Post new topic  Reply to topic     Main Page -> Forum Index -> Bin -> Bin Archives -> Jak wgrać polska mape do TOM TOM??
Page 1 of 1

Similar topics to jak wgrać polska mape do TOM TOM??

tom tom nawigacje wszystkie modele (5)
Szukam ebooka: Wyprawy w świat elektroniki Tom 1 i 2. (8)
Książki Alana Charoya o EMC gdzie dostać pierwszy tom? (4)
jak skopiowac mape z internetu by .... (6)


Switch to mobile version Switch to version for desktops

Administrator || Moderators || Forum Rules || General Rules || Cookies information || Editors || Contact for companies || Contact

Page generation time: 0.064 seconds