Forum Index

Rules  | Points  | Add...  | Recent posts  | Search  | Register  | Log in

This site uses cookies. Learn more about cookies and changing the settings in your browser.

Jak wgrać polska mape do TOM TOM??


Post new topic  Reply to topic      Main Page -> Forum Index -> Bin -> Bin Archives -> Jak wgrać polska mape do TOM TOM??
Author
Message
D.a.J.m.A.n.
Poziom 3
Poziom 3


Joined: 26 Nov 2008
Posts: 5
Location: rybnik

Post#1 Post from the author of the topic 01 Jan 2009 20:38   

Jak wgrać polska mape do TOM TOM??


Witam serdecznie:)Posiadam Gps firmy Tom Tom GO720 został zakupiony w UK i nie posiada mapy polskiej.chciałbym wgrac jakos mape polski ale nie bardzo wiem jak i skad mozna sciagnac taka mape!Jezeli ktos mial ten sam problem i go rozwiazał lub zna sie troche na tych sprawach to bardzo prosze o odpowiedz z gory dziekuje:)
Moderated by lechm56:
Regulamin pkt.1 # Zabrania się wysyłania na publiczne forum materiałów uzyskanych nielegalnie lub w inny sposób naruszających prawo

Helpful message? + -

Back to top
   
Ad


Ad


Post# 01 Jan 2009 20:38   



Back to top
   
Pol-UK
Poziom 21
Poziom 21


Joined: 29 Jan 2008
Posts: 1207
Location: PAKOŚĆ

Post#2 01 Jan 2009 22:30   

Re: Jak wgrać polska mape do TOM TOM??


Kolego nie to forum. Kup oryginał i po sprawie. Pozdrawiam

Helpful message? + -

Back to top
   
Post new topic  Reply to topic      Main Page -> Forum Index -> Bin -> Bin Archives -> Jak wgrać polska mape do TOM TOM??
Page 1 of 1
Similar topics
tom tom nawigacje wszystkie modele (5)
Szukam ebooka: Wyprawy w świat elektroniki Tom 1 i 2. (8)
Książki Alana Charoya o EMC gdzie dostać pierwszy tom? (4)
jak skopiowac mape z internetu by .... (6)


Administrator || Moderators || Forum Rules || General Rules || Cookies information || Contact

Page generation time: 0.049 seconds

elektroda.pl topic RSS feed