Forum elektroda.pl

Regulamin | Punkty | Dodaj... | Ostatnie | Szukaj | Rejestracja | Zaloguj

Ta strona używa cookie. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce.
Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.

Jak wgrać polska mape do TOM TOM??


Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu      Strona Główna -> Forum elektroda.pl -> Kosz -> Kosz Archiwum -> Jak wgrać polska mape do TOM TOM??
Autor
Wiadomość
D.a.J.m.A.n.
Poziom 3
Poziom 3


Dołączył: 26 Lis 2008
Posty: 5
Miasto: rybnik

Post#1 Post autora tematu 01 Sty 2009 21:38   

Jak wgrać polska mape do TOM TOM??


Witam serdecznie:)Posiadam Gps firmy Tom Tom GO720 został zakupiony w UK i nie posiada mapy polskiej.chciałbym wgrac jakos mape polski ale nie bardzo wiem jak i skad mozna sciagnac taka mape!Jezeli ktos mial ten sam problem i go rozwiazał lub zna sie troche na tych sprawach to bardzo prosze o odpowiedz z gory dziekuje:)
Moderowano przez lechm56:
Regulamin pkt.1 # Zabrania się wysyłania na publiczne forum materiałów uzyskanych nielegalnie lub w inny sposób naruszających prawo

Powrót do góry
   
Ad


Ad


Post# 01 Sty 2009 21:38   



Powrót do góry
   
Pol-UK
Poziom 21
Poziom 21


Dołączył: 29 Sty 2008
Posty: 1243
Miasto: PAKOŚĆ

Post#2 01 Sty 2009 23:30   

Re: Jak wgrać polska mape do TOM TOM??


Kolego nie to forum. Kup oryginał i po sprawie. Pozdrawiam
Powrót do góry
   
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu      Strona Główna -> Forum elektroda.pl -> Kosz -> Kosz Archiwum -> Jak wgrać polska mape do TOM TOM??
Strona 1 z 1
Podobne tematy
jak skopiowac mape z internetu by .... (6)
Książki Alana Charoya o EMC gdzie dostać pierwszy tom? (4)
Szukam ebooka: Wyprawy w świat elektroniki Tom 1 i 2. (8)
tom tom nawigacje wszystkie modele (5)


Administrator || Moderatorzy || Regulamin forum || Regulamin ogólny || Informacja o cookies || Reklama || Kontakt

Page generation time: 0.131 seconds

elektroda.pl temat RSS