Forum elektroda.pl

Regulamin  | Punkty  | Dodaj...  | Ostatnie  | Szukaj | Rejestracja | Zaloguj



Jak wgrać polska mape do TOM TOM??


  Strona Główna -> Forum elektroda.pl-> Kosz -> Kosz Archiwum ->Jak wgrać polska mape do TOM TOM?? Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu 
AutorSchowaj lewą kolumnę Wiadomość
D.a.J.m.A.n.
Poziom 3
Poziom 3


Dołączył: 26 Lis 2008
Posty: 5
Miasto: rybnik

D.a.J.m.A.n.
Poziom 3
Post#1 Post autora tematu 01 Sty 2009 20:38   

Jak wgrać polska mape do TOM TOM??


Witam serdecznie:)Posiadam Gps firmy Tom Tom GO720 został zakupiony w UK i nie posiada mapy polskiej.chciałbym wgrac jakos mape polski ale nie bardzo wiem jak i skad mozna sciagnac taka mape!Jezeli ktos mial ten sam problem i go rozwiazał lub zna sie troche na tych sprawach to bardzo prosze o odpowiedz z gory dziekuje:)
Moderowano przez lechm56:
Regulamin pkt.1 # Zabrania się wysyłania na publiczne forum materiałów uzyskanych nielegalnie lub w inny sposób naruszających prawo


Czy wiadomość jest pomocna? + 0 -
Powrót do góry
Ad


Ad


Ad


Powrót do góry
Pol-UK
Poziom 21
Poziom 21


Dołączył: 29 Sty 2008
Posty: 1206
Miasto: PAKOŚĆ

Pol-UK
Poziom 21
Post#2 01 Sty 2009 22:30   

Re: Jak wgrać polska mape do TOM TOM??


Kolego nie to forum. Kup oryginał i po sprawie. Pozdrawiam

Czy wiadomość jest pomocna? + 0 -
Powrót do góry
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu     Strona Główna -> Forum elektroda.pl-> Kosz -> Kosz Archiwum -> Jak wgrać polska mape do TOM TOM??
Strona 1 z 1
Podobne tematy
tom tom nawigacje wszystkie modele (5)
Szukam ebooka: Wyprawy w świat elektroniki Tom 1 i 2. (8)
Książki Alana Charoya o EMC gdzie dostać pierwszy tom? (4)
jak skopiowac mape z internetu by .... (6)



Administrator || Moderatorzy || Regulamin forum || Regulamin ogólny || Informacja o cookies || Kontakt

Page generation time: 0.053 seconds

elektroda.pl temat RSS