FAQ | Points | Add... | Recent posts | Search | Register | Log in

Nie mogę zalogować się na niektóre fora,POMOCY

Post new topic  Reply to topic      Main Page -> Forum Index -> Computer Service -> Computer Software -> Nie mogę zalogować się na niektóre fora,POMOCY
Author
Poziom 3
Poziom 3

Post#1 Post from the author of the topic 06 Jan 2009 11:43   

Nie mogę zalogować się na niektóre fora,POMOCY

Ostatnio tutaj znalazłem pomoc,więc uderzam ponownie w sprawdzone miejsce...skończyły mi się pomysły więc może Wam się coś uda wykombinować,otóż mój problem polega na tym że nie mogę się zalogować na niektóre fora,non stop wywala błędne logowanie,nawet jak użyję przypominacza hasła itd, na GL np dzieje się troszkę inaczej,bo zalogować się mogę ale tylko,gdy nie odfajkuję "Zapamiętaj mnie", w innym przypadku również wywali.Próbowałem już wszystkich sposobów,czyszczenie cockies,inna przeglądarka,wyłącznie antywirusa i firewalla...nic nie pomaga :(( Wczoraj w akcie desperacji postawiłem system od nowa i okazuje się że dalej to samo,najgorsze w tym wszystkim że od kolegi loguję się normalnie i bezproblemowo, dostawcę netu mamy tego samego,te same ustawienia itd...POMOCY.
Back to top

Google

Google Adsense

Post# Post from the author of the topic 06 Jan 2009 11:43   

Back to top

Post new topic  Reply to topic      Main Page -> Forum Index -> Computer Service -> Computer Software -> Nie mogę zalogować się na niektóre fora,POMOCY
Page 1 of 1
Similar topics
Nie mogę się zalogować do systemu Windows (12)
Nie mogę się zalogować - TP-Link TL-WR340G. (13)
Cookies na strony. Nie mogę się zalogować. (3)
Nie mogę zalogować się na stronach (5)
Nie mogę zalogować się w Linuksie (6)
Nie mogę się zalogować do WinXP (10)
NIe mogę się zalogować do AP (12)
TP-LINK WR542G - nie mogę się zalogować - Pomocy! (5)
Nie mogę się zalogować na fora. Nie mam bana. Z innych PC loguje się. (5)
Nie mogę się zalogować na AP Planex GW-AP11SP (12)

Page generation time: 0.12 seconds

FAQ || Administrator || Moderators || Widgets and banners || Contact
elektroda.pl topic RSS feed