Regulamin | Punkty | Dodaj... | Ostatnie | Szukaj | Rejestracja | Zaloguj

Nie mogę zalogować się na niektóre fora,POMOCY

Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu      Strona Główna -> Forum elektroda -> Komputery Serwis -> Komputery Software -> Nie mogę zalogować się na niektóre fora,POMOCY
Angielska wersja
Autor Wiadomość
carl23
Poziom 3
Poziom 3

Miasto: NDM

Post 06 Sty 2009 12:43   

Nie mogę zalogować się na niektóre fora,POMOCY

Ostatnio tutaj znalazłem pomoc,więc uderzam ponownie w sprawdzone miejsce...skończyły mi się pomysły więc może Wam się coś uda wykombinować,otóż mój problem polega na tym że nie mogę się zalogować na niektóre fora,non stop wywala błędne logowanie,nawet jak użyję przypominacza hasła itd, na GL np dzieje się troszkę inaczej,bo zalogować się mogę ale tylko,gdy nie odfajkuję "Zapamiętaj mnie", w innym przypadku również wywali.Próbowałem już wszystkich sposobów,czyszczenie cockies,inna przeglądarka,wyłącznie antywirusa i firewalla...nic nie pomaga :(( Wczoraj w akcie desperacji postawiłem system od nowa i okazuje się że dalej to samo,najgorsze w tym wszystkim że od kolegi loguję się normalnie i bezproblemowo, dostawcę netu mamy tego samego,te same ustawienia itd...POMOCY.
Powrót do góry

Google
AdSense
Google Adsense

Post 06 Sty 2009 12:43   

Powrót do góry

Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu      Strona Główna -> Forum elektroda -> Komputery Serwis -> Komputery Software -> Nie mogę zalogować się na niektóre fora,POMOCY
Strona 1 z 1