Forum elektroda.pl

Regulamin  | Punkty  | Dodaj...  | Ostatnie  | Szukaj | Rejestracja | Zaloguj



Instalacja drukarki, Serwer RPC jest niedostępny


  Strona Główna -> Forum elektroda.pl-> Komputery Serwis -> Komputery Software ->Instalacja drukarki, Serwer RPC jest niedostępny Napisz nowy temat  Temat zablokowany. 
AutorSchowaj lewą kolumnę Wiadomość
yaaz
Poziom 14
Poziom 14


Dołączył: 23 Gru 2005
Posty: 163
Miasto: Białystok

yaaz
Poziom 14
Post#1 Post autora tematu 06 Sty 2009 20:40   

Instalacja drukarki, Serwer RPC jest niedostępny


Witam, przy próbie instalacji drukarki Epson DX8450 występuje taki błąd (poniżej). Instalcja z płyty również nie działa bo instalator nie może zlokalizować portu do ktorego podłączona jest drukarka. Szukałem już troche na ten temat, bufor wydruku w usługach jest na uruchomieniu automatycznym, tak jak "zdalne wywoływanie procedur". Drukarki lexmarka ani żadnego softu nie miałem instalowanego. Pomocy :/

Załączniki:

Czy wiadomość jest pomocna? + 0 -
Powrót do góry



Google Adsense



Post# 06 Sty 2009 20:40   



Powrót do góry
tronic1
Spec od komputerów
Spec od komputerów


Dołączył: 06 Lut 2005
Posty: 21530
Miasto: Police, Alesund-Norwegia

tronic1
Spec od komputerów
Post#2 06 Sty 2009 22:15   

Re: Instalacja drukarki, Serwer RPC jest niedostępny


Usługa Spooler jest włączona ? Masz zainstalowane SP2 lub SP3 ?
http://www.elektroda.pl/rtvforum/topic1122989.html

Czy wiadomość jest pomocna? + 0 -
Powrót do góry
Napisz nowy temat  Temat zablokowany.     Strona Główna -> Forum elektroda.pl-> Komputery Serwis -> Komputery Software -> Instalacja drukarki, Serwer RPC jest niedostępny
Strona 1 z 1
Podobne tematy
Synchronizacja zegara, serwer RPC jest niedostępny (8)
Komunikat serwer rpc jest niedostępny podczas instalacji OS (7)
System gubi drukarki - jak uruchomić serwer RPC? (10)
System gubi drukarki - jak uruchomić serwer RPC? (10)
Kyocera FS-1020 MFP - Instalacja drukarki sieciowej a serwer proxy (18)
Skanowanie w Epson , serwer rpc (2)
Film jest niedostępny w Niemczech (10)
Seagate - dysk jest niedostępny (4)
Dysk zewnętrzny HD Elements 1023 500Gb jest niedostępny. (6)
Serwer na neo? Czy jest taka możliwość? Serwer z dokumentacją firmową. (9)



Administrator || Moderatorzy || Regulamin forum || Regulamin ogólny || Informacja o cookies || Kontakt

Page generation time: 0.043 seconds

elektroda.pl temat RSS