Forum Index

Rules  | Points  | Add...  | Recent posts  | Search | Register | Log in



Instalacja drukarki, Serwer RPC jest niedostępny


  Main Page -> Forum Index -> Computer Service -> Computer Software ->Instalacja drukarki, Serwer RPC jest niedostępny Post new topic  This topic is locked 
Author
Hide the left column
Show left column Message
yaaz
Level 14
Location: Białystok
Joined: 23 Dec 2005
Posts: 163
Post rating: 3
yaaz
Level 14
Post#1 06 Jan 2009 20:40  Topic author   

Instalacja drukarki, Serwer RPC jest niedostępny


Witam, przy próbie instalacji drukarki Epson DX8450 występuje taki błąd (poniżej). Instalcja z płyty również nie działa bo instalator nie może zlokalizować portu do ktorego podłączona jest drukarka. Szukałem już troche na ten temat, bufor wydruku w usługach jest na uruchomieniu automatycznym, tak jak "zdalne wywoływanie procedur". Drukarki lexmarka ani żadnego softu nie miałem instalowanego. Pomocy :/

Attachments:

Helpful post? + 0
Back to top

Google Adsense
Google


Back to top
tronic1
Spec od komputerów
Location: Police, Alesund-Norwegia
Joined: 06 Feb 2005
Posts: 21868
Helped: 2556
Post rating: 166
tronic1
Spec od komputerów
Post#2 06 Jan 2009 22:15    

Re: Instalacja drukarki, Serwer RPC jest niedostępny


Usługa Spooler jest włączona ? Masz zainstalowane SP2 lub SP3 ?
http://www.elektroda.pl/rtvforum/topic1122989.html

Helpful post? + 0
Back to top
Post new topic  This topic is locked     Main Page -> Forum Index -> Computer Service -> Computer Software -> Instalacja drukarki, Serwer RPC jest niedostępny
Page 1 of 1

Similar topics to instalacja drukarki, Serwer RPC jest niedostępny

Synchronizacja zegara, serwer RPC jest niedostępny (8)
Komunikat serwer rpc jest niedostępny podczas instalacji OS (7)
System gubi drukarki - jak uruchomić serwer RPC? (10)
System gubi drukarki - jak uruchomić serwer RPC? (10)
Kyocera FS-1020 MFP - Instalacja drukarki sieciowej a serwer proxy (18)
Skanowanie w Epson , serwer rpc (2)
Film jest niedostępny w Niemczech (10)
Seagate - dysk jest niedostępny (4)
Dysk zewnętrzny HD Elements 1023 500Gb jest niedostępny. (6)
Serwer na neo? Czy jest taka możliwość? Serwer z dokumentacją firmową. (9)


Switch to mobile version Switch to version for desktops

Administrator || Moderators || Forum Rules || General Rules || Cookies information || Editors || Contact for companies || Contact

Page generation time: 0.065 seconds