Forum elektroda.pl

Regulamin  | Punkty  | Dodaj...  | Ostatnie  | Szukaj | Rejestracja | Zaloguj



Instalacja drukarki, Serwer RPC jest niedostępny


  Strona Główna -> Forum elektroda.pl -> Komputery Serwis -> Komputery Software ->Instalacja drukarki, Serwer RPC jest niedostępny Napisz nowy temat  Temat zablokowany. 
Zobacz najtańsze produkty w kategorii Systemy operacyjne
Autor
Schowaj lewą kolumnę
Pokaż lewą kolumnę Wiadomość
yaaz
Poziom 14
Miasto: Białystok
Dołączył: 23 Gru 2005
Posty: 163
Ocena postów: 2
yaaz
Poziom 14
Post#1 06 Sty 2009 20:40  Autor tematu   

Instalacja drukarki, Serwer RPC jest niedostępny


Witam, przy próbie instalacji drukarki Epson DX8450 występuje taki błąd (poniżej). Instalcja z płyty również nie działa bo instalator nie może zlokalizować portu do ktorego podłączona jest drukarka. Szukałem już troche na ten temat, bufor wydruku w usługach jest na uruchomieniu automatycznym, tak jak "zdalne wywoływanie procedur". Drukarki lexmarka ani żadnego softu nie miałem instalowanego. Pomocy :/

Załączniki:

Pomocny post? + 0
Powrót do góry

Google Adsense
Google


Powrót do góry
tronic1
Spec od komputerów
Miasto: Police, Alesund-Norwegia
Dołączył: 06 Lut 2005
Posty: 21807
Pomógł: 2541
Ocena postów: 130
tronic1
Spec od komputerów
Post#2 06 Sty 2009 22:15    

Re: Instalacja drukarki, Serwer RPC jest niedostępny


Usługa Spooler jest włączona ? Masz zainstalowane SP2 lub SP3 ?
http://www.elektroda.pl/rtvforum/topic1122989.html

Pomocny post? + 0
Powrót do góry
Napisz nowy temat  Temat zablokowany.     Strona Główna -> Forum elektroda.pl -> Komputery Serwis -> Komputery Software -> Instalacja drukarki, Serwer RPC jest niedostępny
Strona 1 z 1
Podobne tematy
Synchronizacja zegara, serwer RPC jest niedostępny (8)
Komunikat serwer rpc jest niedostępny podczas instalacji OS (7)
System gubi drukarki - jak uruchomić serwer RPC? (10)
System gubi drukarki - jak uruchomić serwer RPC? (10)
Kyocera FS-1020 MFP - Instalacja drukarki sieciowej a serwer proxy (18)
Skanowanie w Epson , serwer rpc (2)
Film jest niedostępny w Niemczech (10)
Seagate - dysk jest niedostępny (4)
Dysk zewnętrzny HD Elements 1023 500Gb jest niedostępny. (6)
Serwer na neo? Czy jest taka możliwość? Serwer z dokumentacją firmową. (9)


Przełącz wygląd na komórki Przełącz wygląd na komputery desktop

Administrator || Moderatorzy || Regulamin forum || Regulamin ogólny || Informacja o cookies || Redaktorzy || Reklama || Kontakt

Page generation time: 0.107 seconds

elektroda.pl temat RSS