Forum Index

Rules  | Points  | Add...  | Recent posts  | Search  | Register  | Log in

This site uses cookies. Learn more about cookies and changing the settings in your browser.

Instalacja drukarki, Serwer RPC jest niedostępny


Post new topic  This topic is locked      Main Page -> Forum Index -> Computer Service -> Computer Software -> Instalacja drukarki, Serwer RPC jest niedostępny
Author
Message
yaaz
Poziom 14
Poziom 14


Joined: 23 Dec 2005
Posts: 163
Location: Białystok

Post#1 Post from the author of the topic 06 Jan 2009 20:40   

Instalacja drukarki, Serwer RPC jest niedostępny


Witam, przy próbie instalacji drukarki Epson DX8450 występuje taki błąd (poniżej). Instalcja z płyty również nie działa bo instalator nie może zlokalizować portu do ktorego podłączona jest drukarka. Szukałem już troche na ten temat, bufor wydruku w usługach jest na uruchomieniu automatycznym, tak jak "zdalne wywoływanie procedur". Drukarki lexmarka ani żadnego softu nie miałem instalowanego. Pomocy :/

Attachments:

Helpful message? + -

Back to top
   
Google


Google Adsense


Post# 06 Jan 2009 20:40   





Back to top
   
tronic1
Spec od komputerów
Spec od komputerów


Joined: 06 Feb 2005
Posts: 21501
Location: Police, Alesund-Norwegia

Post#2 06 Jan 2009 22:15   

Re: Instalacja drukarki, Serwer RPC jest niedostępny


Usługa Spooler jest włączona ? Masz zainstalowane SP2 lub SP3 ?
http://www.elektroda.pl/rtvforum/topic1122989.html

Helpful message? + -

Back to top
   
Post new topic  This topic is locked      Main Page -> Forum Index -> Computer Service -> Computer Software -> Instalacja drukarki, Serwer RPC jest niedostępny
Page 1 of 1
Similar topics
Synchronizacja zegara, serwer RPC jest niedostępny (8)
Komunikat serwer rpc jest niedostępny podczas instalacji OS (7)
System gubi drukarki - jak uruchomić serwer RPC? (10)
System gubi drukarki - jak uruchomić serwer RPC? (10)
Kyocera FS-1020 MFP - Instalacja drukarki sieciowej a serwer proxy (18)
Skanowanie w Epson , serwer rpc (2)
Film jest niedostępny w Niemczech (10)
Seagate - dysk jest niedostępny (4)
Dysk zewnętrzny HD Elements 1023 500Gb jest niedostępny. (6)
Serwer na neo? Czy jest taka możliwość? Serwer z dokumentacją firmową. (9)


Administrator || Moderators || Forum Rules || General Rules || Cookies information || Contact

Page generation time: 0.062 seconds

elektroda.pl topic RSS feed