Forum Index

Rules | Points | Add... | Recent posts | Search | Register | Log in

This site uses cookies. Learn more about cookies and changing the settings in your browser.
Using this website you agree to cookies in accordance with the current browser settings.

Anonimowosc w sieci zmiena IP

Post new topic  Reply to topic      Main Page -> Forum Index -> Computer Service -> Computer Software -> Anonimowosc w sieci zmiena IP
Oponeo - Prosta Droga do Nowych Opon
Author
Poziom 17
Poziom 17

Post#1 Post from the author of the topic 10 Jan 2009 15:27   

Anonimowosc w sieci zmiena IP

Witam,
Chcialbym byc ananmowy w sieci, ostatnio sie slyszy ze nikt w necie nie jest bezpieczny i wogole. Z poczatku szukalem serwerow proxy ale by znalesc jakies szybkie to graniczylo z cudem. W necie jest pelno list serwerow proxy ale na dluzsza mete to sie nie oplaca.

bylo jeszcze cos takiego, taki program nie pamietam nazwy, ikona wygladala jak cebulka i do tego instalowalo sie tor, ale nie mam instrukcji obslugi i nie wiem jak to dziala. Zgubilem to formacie systemu, wiem ze sie klikalo change my ip i ip sie sam zmienial.

Jakie sa dobre sposoby na zmiane ip i bycie anonimowym ?? poradzcie, mam juz dosc szukania w googlach bez celu.
Bede wdzieczny

dodam ze mam stale IP
Back to top

Google

Google Adsense

Post# Post from the author of the topic 10 Jan 2009 15:27   

Back to top

Christophorus
Poziom 23
Poziom 23

Post#2 10 Jan 2009 15:31   

Re: Anonimowosc w sieci zmiena IP

TOR - strona domowa projektu.
Back to top

Google

Google Adsense

Post# 10 Jan 2009 15:31   

Back to top

Sumka18
Poziom 16
Poziom 16

Post#3 10 Jan 2009 15:33   

Podstawowa sprawa to w necie nigdy nie jesteś niewidoczny istnieją sposoby "ukrycia się" ale zawsze jesteś widoczny żadne zmienne ip proxy nic ci nie pomoże.
Back to top

Google

Google Adsense

Post# 10 Jan 2009 15:33   

Back to top

massi
Poziom 17
Poziom 17

Post#4 Post from the author of the topic 10 Jan 2009 15:36   

No tak tylko to nie jest takie proste. A w jaki sposob moge zmienic swoje ip?? Znacie moze jakies szybkie serwery proxy??

Dodano po 2 [minuty]:

Sumka18 wrote:
Podstawowa sprawa to w necie nigdy nie jesteś niewidoczny istnieją sposoby "ukrycia się" ale zawsze jesteś widoczny żadne zmienne ip proxy nic ci nie pomoże.

No tak, lecz chodzi mi o to, kiedy weszlem na jedna stronke ktora pokazywala jak ktos nie jest anonimowy to poprostu wszystko sie na niej okazalo, moj system, jakie aktualizacje mial, jaka uzywam przegladarke i wogole. Ja poprostu nie chce by ktos mogl takie informacje odczytywac poprzez to ze wchodze sobie na stronki.
Back to top

tomol
Poziom 13
Poziom 13

Post#5 10 Jan 2009 15:47   

Quote:
kiedy weszlem na jedna stronke

Albo weszłaś albo wszedłeś.
Quote:
Ja poprostu nie chce by ktos mogl takie informacje odczytywac poprzez to ze wchodze sobie na stronki.

Anonymouse.org
Back to top

Post new topic  Reply to topic      Main Page -> Forum Index -> Computer Service -> Computer Software -> Anonimowosc w sieci zmiena IP
Page 1 of 1
Similar topics
zmiena taktowania FSB?... (13)

Administrator || Moderators || Forum Rules || General Rules || Cookies information || Widgets and banners || Contact

Page generation time: 0.207 seconds

elektroda.pl topic RSS feed