| Author |
gadzet21 Poziom 8

|
05 Apr 2004 12:27 Widoki paneli radioodbiorników samochodowych |
|
|
|
Witam
Szukałem miejsca gdzie najlepiej umieścić ten post wraz z załącznikiem, ale do końca ze znalazłem (więc wysyłam tu :) ).
Cały plik spakowany zajmuje ~22Mb, lecz katalogi podzielone są w środku alfabetycznie i w taki sposób mozna też wysłać.
Ale do rzczy, są to pliki z widokami paneli samochodowych różnych marek, firm. Sądzę, że może to być przydatne jeśli ktoś nie wie jaki ma dokładnie typ radia, a nie chce spędzić sporo czasu przy komputerze.
Jeśli kogoś to interesuje to niech da znać, a umieszcze pliki w wybranym miejscu.
Pozdrawiam Jac
|
|
| Back to top |
|
 |
Google

|
#
05 Apr 2004 12:27 |
|
|
|
|
|
| Back to top |
|
 |
djlj24 Poziom 26

|
05 Apr 2004 13:51 Widoki paneli radii samochodowych |
|
|
|
Ciekawe czy to znane wszystkim carbase? Czyli głównie radia kodowane i OEM?
|
|
| Back to top |
|
 |
gabik001 Poziom 23

|
05 Apr 2004 15:09 Re: Widoki paneli radii samochodowych |
|
|
|
Ja bym proponowal podzielic ten plik, chocby alfabetycznie. Latwiej to i poreczniej. Pozdro
|
|
| Back to top |
|
 |
Google

|
#
05 Apr 2004 15:09 |
|
|
|
|
|
| Back to top |
|
 |
gadzet21 Poziom 8

|
05 Apr 2004 16:15 Re: Widoki paneli radii samochodowych |
|
|
|
Jak co to daje takie małe rozpoznanie jak to wygląda :)
Na początku: A
Ps fakt, przy alfabetycznej liście zawsze lepiej zrobic up-date :)
|
|
| Back to top |
|
 |
Google

|
#
05 Apr 2004 16:15 |
|
|
|
|
|
| Back to top |
|
 |
djlj24 Poziom 26

|
05 Apr 2004 22:15 Widoki paneli radii samochodowych |
|
|
|
Kolego powielanie carbase nie ma sensu. Było podać tam linka i każdy by sobie ogądał co chce. Ciekawe czy masz zgodę właściciela na udostępnianie tego?
|
|
| Back to top |
|
 |
gadzet21 Poziom 8

|
05 Apr 2004 23:15 Re: Widoki paneli radioodbiorników samochodowych |
|
|
|
Chodziło mi właśnie o to, żeby mieć dostęp do widoku paneli bez włażenia na strony i szukania odpowiedniego typu.
Fakt, jest to ściągnięte ze strony, ale zamierzałem aktualizować baze przy pomocy innych (różnych) źródeł. Jeśli robie źle pomagając innym to przepraszam bardzo i przyznaje się do błędu.
Sądze również, że jeśli jakieś informacje są udostępnione a właściciel nie zastrzega sobie praw wyłączności do tego, to można korzystać z tego na swój sposób.
Ale jak nie chcecie - trudno :?
Pozdrawiam wszystkich
|
|
| Back to top |
|
 |
SlaweK Poziom 26

Joined: 19 Feb 2002 Posts: 12063 Location: Oborniki Śląskie
|
06 Apr 2004 01:15 Widoki paneli radioodbiorników samochodowych |
|
|
|
Z plikami takiej wiekości trzeba podejść inteligentnie. Wiem skad to ściągnąłeś. Może warto to obrobić tak by miało to możliwie najmniejszą wielkość i było bardzo przejrzyste a potem zamieścić użyteczną część. A jeszcze lepiej umieścić to na stronie i podac link. Może ktoś były zainteresowany umieszczeniem tego w sensowny sposób.
W każdym razie chodzi mi o to byś to przedstawił na forum w jakieś niewielkiej obrobionej formie a nie na żywca jak to sciągnąłeś z netu.
SławeK
|
|
| Back to top |
|
 |
Google

|
#
06 Apr 2004 01:15 |
|
|
|
|
|
| Back to top |
|
 |
djlj24 Poziom 26

|
06 Apr 2004 11:27 Widoki paneli radioodbiorników samochodowych |
|
|
|
W sumie wrzucenie 22MB na forum to nie wiem czy to najlepszy pomysł. Szybciej i łatwiej jednak skorzystać z carbase, zwłaszcza, że są tam nie tylko fotki.
|
|
| Back to top |
|
 |
gadzet21 Poziom 8

|
06 Apr 2004 18:20 Re: Widoki paneli radioodbiorników samochodowych |
|
|
|
Jak na razie rysunki ściągnełem ze strony http://carradio.al.ru (plik carbase, który można ściągnąć nie ma powiązania z osobnymi plikami -> rysunkami). Nie powiem, że było łatwo kliknąć, zapisać i ułożyć ok 1000 stron.
SlaweK co masz na myśli ułożyć w inteligentny sposób? Bo w mniejszy rozmiar raczej się tego nie da wziąść: katalog o odpowiedniej nazwie a w środku rysunek.
Ps Jeśli jakoś pomysł wam nie pasuje (a widze, że tak :) ) powiedzcie a zaniecham dalszym próbom.
Pozdrawiam Jac
|
|
| Back to top |
|
 |
SlaweK Poziom 26

Joined: 19 Feb 2002 Posts: 12063 Location: Oborniki Śląskie
|
06 Apr 2004 19:02 Widoki paneli radioodbiorników samochodowych |
|
|
|
Myślę że do skorzystania lepiej umieścic dokładny link http://carradio.al.ru/?i=bn a kto będzie chciał mieć to na dysku sam sobie sciągnie. Chyba że poprawisz to tak że będzie działało tak samo na dysku. Myślę jednak że modemowcy będą woleli korzystać on-line. Ale możesz bez problemu na konkretną prośbę podesłać to komuś mailem. A w dziale Download i tak mało kto to zauważy. Może niech lepiej wypowie się administracja Elektrody.
SławeK
|
|
| Back to top |
|
 |