Forum elektroda.pl

Regulamin  | Punkty  | Dodaj...  | Ostatnie  | Szukaj | Rejestracja | Zaloguj



Jak ustawić język polski w Media Player Classic ?


  Strona Główna -> Forum elektroda.pl -> Komputery Serwis -> Komputery Software ->Jak ustawić język polski w Media Player Classic ? Napisz nowy temat  Temat zablokowany. 
Zobacz najtańsze produkty w kategorii Pozostałe oprogramowanie
Autor
Schowaj lewą kolumnę
Pokaż lewą kolumnę Wiadomość
Stanislaw
Poziom 14
Miasto: Warszawa
Dołączył: 17 Sty 2003
Posty: 166
Pomógł: 1
Ocena postów: 8
Stanislaw
Poziom 14
Post#1 28 Sty 2009 16:10  Autor tematu   

Jak ustawić język polski w Media Player Classic ?


Z paczki kodeków K-Lite Codec Pack 4.5.3 zaistalowałem Media Player Classic. Nie umiem tego programu spolszczyć. W zawartości tego programu chyba jest możliwość użycia kilku innych języków w tym języka polskiego. Wyróżniony jest tylko język angielski.

Pomocny post? + 0
Powrót do góry

Google Adsense
Google


Powrót do góry
Usunięty
Usunięty
Post#2 28 Sty 2009 16:31    

Re: Jak ustawić język polski w Media Player Classic ?


Nie da się - jeśli masz na myśli Playback - DVD/OGM i tam: Preferred Language for DVD.. to nie spolszczysz tym programu.

Pomocny post? + 0
Powrót do góry

Google Adsense
Google


Powrót do góry
Stanislaw
Poziom 14
Miasto: Warszawa
Dołączył: 17 Sty 2003
Posty: 166
Pomógł: 1
Ocena postów: 8
Stanislaw
Poziom 14
Post#3 28 Sty 2009 16:44  Autor tematu   

Re: Jak ustawić język polski w Media Player Classic ?


Drąże dalej temat. W katalogu "languages " jest kilka plików, między innymi plik ffdshow1045.pl. Nie wiem czy to plik do zmiany języka.

Pomocny post? + 0
Powrót do góry

Google Adsense
Google


Powrót do góry
Usunięty
Usunięty
Post#4 28 Sty 2009 16:47    

Re: Jak ustawić język polski w Media Player Classic ?


Nie da się zmienić języka na polski.
http://sourceforge.net/project/showfiles.php?group id=82303&package id=84486

Pomocny post? + 0
Powrót do góry
Stanislaw
Poziom 14
Miasto: Warszawa
Dołączył: 17 Sty 2003
Posty: 166
Pomógł: 1
Ocena postów: 8
Stanislaw
Poziom 14
Post#5 28 Sty 2009 16:49  Autor tematu   

Re: Jak ustawić język polski w Media Player Classic ?


Przyjmuję do wiadomości. Dręczy mnie jedynie co to za plik ffdshow1045.pl ?

Pomocny post? + 0
Powrót do góry

Google Adsense
Google


Powrót do góry
Usunięty
Usunięty
Post#6 28 Sty 2009 16:51    

Re: Jak ustawić język polski w Media Player Classic ?


Otwórz w notatniku i sprawdź.

Pomocny post? + 0
Powrót do góry
Stanislaw
Poziom 14
Miasto: Warszawa
Dołączył: 17 Sty 2003
Posty: 166
Pomógł: 1
Ocena postów: 8
Stanislaw
Poziom 14
Post#7 28 Sty 2009 16:57  Autor tematu   

Re: Jak ustawić język polski w Media Player Classic ?


Dziękuję za pomoc.

Pomocny post? + 0
Powrót do góry

Google Adsense
Google


Powrót do góry
Usunięty
Usunięty
Post#8 28 Sty 2009 17:00    

Re: Jak ustawić język polski w Media Player Classic ?


Nie ma sprawy.

Pomocny post? + 0
Powrót do góry

Google Adsense
Google


Powrót do góry
tomgaw
Poziom 17
Miasto: Świdnica
Dołączył: 02 Paź 2005
Posty: 220
Pomógł: 18
Ocena postów: 1
tomgaw
Poziom 17
Post#9 28 Sty 2009 17:49    

Re: Jak ustawić język polski w Media Player Classic ?


http://dobreprogramy.pl/index.php?dz=2&id=1929&Media+Player+Classic+6.4.9.1+PL

Pomocny post? + 0
Powrót do góry
Napisz nowy temat  Temat zablokowany.     Strona Główna -> Forum elektroda.pl -> Komputery Serwis -> Komputery Software -> Jak ustawić język polski w Media Player Classic ?
Strona 1 z 1
Podobne tematy
Windows Media Player - Jak ustawić autoplay w autostart (5)
Media Player Classic i napisy (4)
Media Player Classic - napisy (2)
Problem z media player classic (1)
Media Player Classic - problem z napisami (2)
Zacinanie się filmów Media player classic. (5)
Jak ustawić język polski w drukarce Brother MFC-J5910DW (24)
Media Player Classic Home Cinema - nie ogarnia pliku ts. (4)
Jak zmienić język niemieckiego Windows XP na język polski? (4)
jak zgrac media player na plyte? (2)


Przełącz wygląd na komórki Przełącz wygląd na komputery desktop

Administrator || Moderatorzy || Regulamin forum || Regulamin ogólny || Informacja o cookies || Redaktorzy || Reklama || Kontakt

Page generation time: 0.118 seconds

elektroda.pl temat RSS