Forum elektroda.pl

Regulamin | Punkty | Dodaj... | Ostatnie | Szukaj | Rejestracja | Zaloguj

Ta strona używa cookie. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce.
Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.

Pralka Amica AWSE 10DA - błąd E54


Napisz nowy temat  Temat zablokowany      Strona Główna -> Forum elektroda.pl -> AGD Użytkowy -> AGD Początkujący -> Pralka Amica AWSE 10DA - błąd E54
Autor
Wiadomość
goorny999
Poziom 5
Poziom 5


Dołączył: 31 Lip 2008
Posty: 11

Post#1 Post autora tematu 29 Sty 2009 13:03   

Pralka Amica AWSE 10DA - błąd E54


Po nastawieniu programu wyświetla błąd E54.Po resecie wszystko ok ,aż do następnego prania.

Co to za awaria?
Z góry dzięki.
Powrót do góry
   
Google


Google Adsense


Post# 29 Sty 2009 13:03   





Powrót do góry
   
goorny999
Poziom 5
Poziom 5


Dołączył: 31 Lip 2008
Posty: 11

Post#2 Post autora tematu 29 Sty 2009 15:44   

Re: Pralka Amica AWSE 10DA


Dzięki bardzo za podpowiedzi , jednak coś mi się zdaje że błąd ten dotyczy jakiegoś konkretnego elementu.Chyba po to wsadzili ten cały złom do tej pralki aby mechanik wiedział dokładnie o co chodzi.Szukam wszędzie spisu kodów , ale amica chyba za bardzo ich strzeże ...
Powrót do góry
   
Google


Google Adsense


Post# 29 Sty 2009 15:44   





Powrót do góry
   
multiiserwis
Poziom 9
Poziom 9


Dołączył: 29 Kwi 2008
Posty: 43
Miasto: Konin

Post#3 02 Lut 2009 22:01pomocny post - solucja   

Re: Pralka Amica AWSE 10DA - błąd E54


Błąd komunikacji eprom.
Elektronia nie do naprawy.
Powrót do góry
   
Google


Google Adsense


Post# 02 Lut 2009 22:01pomocny post - solucja   





Powrót do góry
   
goorny999
Poziom 5
Poziom 5


Dołączył: 31 Lip 2008
Posty: 11

Post#4 Post autora tematu 03 Lut 2009 15:50   

Re: Pralka Amica AWSE 10DA - błąd E54


I o taką odpowiedź właśnie chodziło.
Dzięki bardzo.
A może ktoś ma link gdzie jest spis błędów?Nie chodzi mi tu konkretnie o mnie , ale o następnych którzy będą mieli podobny problem.
Powrót do góry
   
sirqczi
Poziom 2
Poziom 2


Dołączył: 12 Wrz 2008
Posty: 4
Miasto: Sopot

Post#5 07 Lut 2009 16:51   

Re: Pralka Amica AWSE 10DA - błąd E54


Witam
Posiadam pralke Amica AWSE 12DA i mam dokładnie taki sam problem :( Proszę o podanie więcej informacji na temat tego błędu
Moja pralka jest jeszcze na gwarancji więc jak to coś poważnego to zaraz ją oddam – jeszcze raz proszę o podpowiedż co zrobić z tym fantem .
Dzieki z góry i pozdrawiam !
Powrót do góry
   
leolepsi
Poziom 6
Poziom 6


Dołączył: 03 Sty 2006
Posty: 16
Miasto: Poznań

Post#6 20 Kwi 2009 12:23   

Re: Pralka Amica AWSE 10DA - błąd E54


mam to samo i tą samą pralkę 12DA - serwis był, zwalił na spadki napięcia w sieci, co wg mnie jest bzdurą. Myślę, że wciskają bubel i czekają na koniec gwarancji.
Da się to naprawić własnym sumptem jakoś?
Powrót do góry
   
Google


Google Adsense


Post# 20 Kwi 2009 12:23   





Powrót do góry
   
goorny999
Poziom 5
Poziom 5


Dołączył: 31 Lip 2008
Posty: 11

Post#7 Post autora tematu 29 Kwi 2009 15:13   

Re: Pralka Amica AWSE 10DA - błąd E54


Co do tych napięć, to wcale nie jest takie głupie.U mnie też instalacja w kuchni nie jest najlepsza.Problem w mojej pralce nie jest rozwiązany (nie wezwałem serwisu), jednak nie jest to jakoś szczególnie uciążliwe.Po prostu reset i wio:D.Błąd pokazuje się średnio kilka razy na tydzień więc nie ma aż tak źle.
Powrót do góry
   
Napisz nowy temat  Temat zablokowany      Strona Główna -> Forum elektroda.pl -> AGD Użytkowy -> AGD Początkujący -> Pralka Amica AWSE 10DA - błąd E54
Strona 1 z 1
Podobne tematy
Pralka Amica AWSE 10DA - zatrzymuje pranie i wyświetla E35 (1)
Pralka Amica AWSE 10DA - uszkodzony amortyzator - trochę zakręcone (3)
Amica AWSE 10DA - Błąd E06 nie do przejścia (2)
pralka amica awse 10da kod e22 (2)
Pralka Amica AWSE 10DA - uszkodzony przycisk (2)
Amica awse,10da BŁĄD E34 (1)
Pralka Amica AWSE 12DA - po pierwszym praniu błąd E54 (3)
amica awse 10da - łożyska (7)
[Sprzedam] Programator (elektronika) Amica AWSE 10DA (1)
AMICA AWSE 10DA cały czas pobiera wodę do płukania (3)


Administrator || Moderatorzy || Regulamin forum || Regulamin ogólny || Informacja o cookies || Reklama || Kontakt

Page generation time: 0.161 seconds

elektroda.pl temat RSS