Forum elektroda.pl

Regulamin  | Punkty  | Dodaj...  | Ostatnie  | Szukaj | Rejestracja | Zaloguj



Pralka Amica AWSE 10DA - błąd E54


  Strona Główna -> Forum elektroda.pl -> AGD Użytkowy -> AGD Początkujący ->Pralka Amica AWSE 10DA - błąd E54 Napisz nowy temat  Temat zablokowany. 
Zobacz najtańsze produkty w kategorii Zmywarki do zabudowy
Autor
Schowaj lewą kolumnę
Pokaż lewą kolumnę Wiadomość
goorny999
Poziom 9
Dołączył: 31 Lip 2008
Posty: 11
Ocena postów: 4
goorny999
Poziom 9
Post#1 29 Sty 2009 12:03  Autor tematu   

Pralka Amica AWSE 10DA - błąd E54


Po nastawieniu programu wyświetla błąd E54.Po resecie wszystko ok ,aż do następnego prania.

Co to za awaria?
Z góry dzięki.

Pomocny post? + +4
Powrót do góry

Google Adsense
Google


Powrót do góry
goorny999
Poziom 9
Dołączył: 31 Lip 2008
Posty: 11
Ocena postów: 4
goorny999
Poziom 9
Post#2 29 Sty 2009 14:44  Autor tematu   

Re: Pralka Amica AWSE 10DA


Dzięki bardzo za podpowiedzi , jednak coś mi się zdaje że błąd ten dotyczy jakiegoś konkretnego elementu.Chyba po to wsadzili ten cały złom do tej pralki aby mechanik wiedział dokładnie o co chodzi.Szukam wszędzie spisu kodów , ale amica chyba za bardzo ich strzeże ...

Pomocny post? + 0
Powrót do góry

Google Adsense
Google


Powrót do góry
multiiserwis
Poziom 12
Miasto: Konin
Dołączył: 29 Kwi 2008
Posty: 44
Pomógł: 4
multiiserwis
Poziom 12
Post#3 02 Lut 2009 21:01Pomocny post    

Re: Pralka Amica AWSE 10DA - błąd E54


Błąd komunikacji eprom.
Elektronia nie do naprawy.

Pomocny post? + +1
Powrót do góry

Google Adsense
Google


Powrót do góry
goorny999
Poziom 9
Dołączył: 31 Lip 2008
Posty: 11
Ocena postów: 4
goorny999
Poziom 9
Post#4 03 Lut 2009 14:50  Autor tematu   

Re: Pralka Amica AWSE 10DA - błąd E54


I o taką odpowiedź właśnie chodziło.
Dzięki bardzo.
A może ktoś ma link gdzie jest spis błędów?Nie chodzi mi tu konkretnie o mnie , ale o następnych którzy będą mieli podobny problem.

Pomocny post? + 0
Powrót do góry

Google Adsense
Google


Powrót do góry
sirqczi
Poziom 2
Miasto: Sopot
Dołączył: 12 Wrz 2008
Posty: 4
sirqczi
Poziom 2
Post#5 07 Lut 2009 15:51    

Re: Pralka Amica AWSE 10DA - błąd E54


Witam
Posiadam pralke Amica AWSE 12DA i mam dokładnie taki sam problem :( Proszę o podanie więcej informacji na temat tego błędu
Moja pralka jest jeszcze na gwarancji więc jak to coś poważnego to zaraz ją oddam – jeszcze raz proszę o podpowiedż co zrobić z tym fantem .
Dzieki z góry i pozdrawiam !

Pomocny post? + -1
Powrót do góry

Google Adsense
Google


Powrót do góry
leolepsi
Poziom 8
Miasto: Poznań
Dołączył: 03 Sty 2006
Posty: 16
leolepsi
Poziom 8
Post#6 20 Kwi 2009 12:23    

Re: Pralka Amica AWSE 10DA - błąd E54


mam to samo i tą samą pralkę 12DA - serwis był, zwalił na spadki napięcia w sieci, co wg mnie jest bzdurą. Myślę, że wciskają bubel i czekają na koniec gwarancji.
Da się to naprawić własnym sumptem jakoś?

Pomocny post? + 0
Powrót do góry

Google Adsense
Google


Powrót do góry
goorny999
Poziom 9
Dołączył: 31 Lip 2008
Posty: 11
Ocena postów: 4
goorny999
Poziom 9
Post#7 29 Kwi 2009 15:13  Autor tematu   

Re: Pralka Amica AWSE 10DA - błąd E54


Co do tych napięć, to wcale nie jest takie głupie.U mnie też instalacja w kuchni nie jest najlepsza.Problem w mojej pralce nie jest rozwiązany (nie wezwałem serwisu), jednak nie jest to jakoś szczególnie uciążliwe.Po prostu reset i wio:D.Błąd pokazuje się średnio kilka razy na tydzień więc nie ma aż tak źle.

Pomocny post? + 0
Powrót do góry
Napisz nowy temat  Temat zablokowany.     Strona Główna -> Forum elektroda.pl -> AGD Użytkowy -> AGD Początkujący -> Pralka Amica AWSE 10DA - błąd E54
Strona 1 z 1
Podobne tematy
Pralka Amica AWSE 12DA - po pierwszym praniu błąd E54 (3)
Amica awse,10da BŁĄD E34 (1)
Pralka Amica AWSE 10DA - uszkodzony przycisk (2)
pralka amica awse 10da kod e22 (2)
Amica AWSE 10DA - Błąd E06 nie do przejścia (2)
Pralka Amica AWSE 10DA - uszkodzony amortyzator - trochę zakręcone (3)
Pralka Amica AWSE 10DA - zatrzymuje pranie i wyświetla E35 (1)
amica awse 10da - łożyska (8)
[Sprzedam] Programator (elektronika) Amica AWSE 10DA (1)
AMICA AWSE 10DA cały czas pobiera wodę do płukania (3)


Przełącz wygląd na komórki Przełącz wygląd na komputery desktop

Administrator || Moderatorzy || Regulamin forum || Regulamin ogólny || Informacja o cookies || Redaktorzy || Reklama || Kontakt

Page generation time: 0.089 seconds

elektroda.pl temat RSS