FAQ | Points | Add... | Recent posts | Search | Register | Log in

CA56-11GWA I DC56-11HWA Pro¶ba o pomoc

Post new topic  Reply to topic      Main Page -> Forum Index -> Electronic Components -> CA56-11GWA I DC56-11HWA Pro¶ba o pomoc
Author
Poziom 3
Poziom 3

Post#1 Post from the author of the topic 15 Apr 2004 20:01   

CA56-11GWA I DC56-11HWA Pro¶ba o pomoc

[b]WITAM
Mam taki mały problem dostałem od kolegi dwa wyswietlacze led jeden to CA56-11GWA a drugi DC56-11HWA , no i teraz nie wiem co dalej zrobić z tego pierwszego chciałbym zrobić jaki¶ prosty zegar żeby wy¶wietlał mi godzine a z drugiego wy¶wietlacz temperatury ale nie wiem co i jak podł±czyc ani jakie bede potrzebowal podzespoły , nie jestem żadnym elektronikiem chciałem poprostu spróbować swoich sił czy cos potrafie zrobić mam teraz troche wolnego czasu bo choruje i musze znale¶ć sobie jakie¶ zajecie może kto¶ mi pomoże i troche pokieruje jak co zrobic byłbym bardzo wdzięczny

POZDRAWIAM[/b]
Back to top

Google

Google Adsense

Post# Post from the author of the topic 15 Apr 2004 20:01   

Back to top

music
Poziom 20
Poziom 20

Post#2 16 Apr 2004 09:26   

Re: CA56-11GWA I DC56-11HWA Pro¶ba o pomoc

Polecałbym wej¶cie do najbliższego sklepu elektronicznego i zakupienie zestawu do samodzielnego montażu jakiego¶ zegara czy termometru. Jest tam komplet elementów i płytka, a także instrukcja jak to wszystko złożyć. Zastanawianie się jaki wykombinować układ do posiadanego wy¶wietlacza to troche tak jakby mieć ¶rubke i zastanawiać się jak dobudować do niej reszte samochodu.
Back to top

Post new topic  Reply to topic      Main Page -> Forum Index -> Electronic Components -> CA56-11GWA I DC56-11HWA Pro¶ba o pomoc
Page 1 of 1
Similar topics
zasilacz do cyfrówki pro¶ba o pomoc. (12)
Pro¶ba o pomoc z zadaniami (2)
MYSQL I C++ pro¶ba o pomoc (2)
Pro¶ba o pomoc z AVT1097. (9)
Pro¶ba o pomoc - mikrokontroler... (6)
mega128_PWM - pro¶ba o pomoc (2)
Echosonda - pro¶ba o pomoc (4)
Wykrywacz metali - pro¶ba o pomoc (5)
Prosty wzmacniacz - pro¶ba o pomoc (6)
CodeVisionAVR Evaluation pro¶ba o pomoc (3)

Page generation time: 0.13 seconds

FAQ || Administrator || Moderators || Widgets and banners || Contact
elektroda.pl topic RSS feed