| Author |
HDD-SATA Poziom 14

|
21 Mar 2010 22:01 Re: [Zabawa] Co nosicie w kieszeniach? Zapraszam! |
|
|
|
| massda wrote: |
Tyle po kieszeniach znalazłem ;)
Portfel, klucze, drobniaki i oczywiście niezbędny telefon:D |
Box-y z kablami też nosisz w kieszeni na wypadek uszkodzenia softu w telefonie?
|
|
| Back to top |
|
 |
DjExit Poziom 19

|
21 Mar 2010 23:25 Re: [Zabawa] Co nosicie w kieszeniach? Zapraszam! |
|
|
|
Witam po niemal roku odkąd założyłem temat (brakuje 4 dni :D). Oto jak zmieniła się zawartość moich kieszeni po roku:
A rok temu:
Ewolucja klucza od domu bardzo widoczna, jakiś głupi breloczek, kawałek smyczy trzymająca to w kupie, kluczyki i pilocik do auta i kolejny pendrive. Dowód rejestracyjny w związku z tym iż w ciągu roku zrobiłem prawko i dorobiłem się samochodu. Nóż niestety zgubiłem, dongla od neostrady mam wszczepionego do wnętrza laptopa. Telefon jak widać ten sam, tylko już zdezelowany. Jeszcze widać trzeciego pendrive w stylowej obudowie z taśmy izolacyjnej. Cóż, praca wymusza taką ilość nośników pamięci. Na zdjęciu brakuje tylko karty SD z muzyką do samochodu, którą często noszę ale w tej chwili jest w radiu w samochodzie.
Cieszę się, że zabawa tak długo przetrwała i mam nadzieję, że jeszcze trochę potrwa ;)
Pozdrawiam
|
|
| Back to top |
|
 |
cinkciara Poziom 6

|
03 Apr 2010 10:43 Re: [Zabawa] Co nosicie w kieszeniach? Zapraszam! |
|
|
|
Z racji, że zazwyczaj mam przy sobie torebke, to raczej w niej nosze klucze, portfel i telefon, kieszenie to raczej miejsce na husteczki albo na jakieś cukierki, jak by mnie dopadł głod w drodze
|
|
| Back to top |
|
 |
Duduś74 Poziom 24

|
03 Apr 2010 14:18 Re: [Zabawa] Co nosicie w kieszeniach? Zapraszam! |
|
|
|
Temat się wyczerpał, więc przenoszę w odpowiednie miejsce. Kosz.
|
|
| Back to top |
|
 |