Forum elektroda.pl

Regulamin  | Punkty  | Dodaj...  | Ostatnie  | Szukaj | Rejestracja | Zaloguj



TOSHIBA 15V300PG problem!


  Strona Główna -> Forum elektroda.pl-> Kosz -> Kosz Archiwum ->TOSHIBA 15V300PG problem! Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu 
AutorSchowaj lewą kolumnę Wiadomość
krzysiek_147
Poziom 1
Poziom 1
Dołączył: 29 Mar 2009
Posty: 1
krzysiek_147
Poziom 1
Post#1 29 Mar 2009 19:04  Autor tematu   

TOSHIBA 15V300PG problem!


Witam! Niedawno (około 1,5 miesiąca temu) kupiłem telewizor TOSHIBA 15V300PG i jak dotąd pracował nienagannie. Jednak wczoraj przełączyłem go w stan czuwania (pilotem, dioda świeciła się) a potem zero reakcji - nic, nie reagował na nic. Po wyłączeniu przy użyciu przycisku w obudowie i ponownym włączeniu dioda nie świeciła się a telewizor nie włączył się. Mam pytanie co może być nie tak? Dodam ze w ogóle nie znam się na telewizorach i nie wiem co mam dalej z tym zrobić...

Oceń post: + 0 -
Powrót do góry
Ad

Ad
Ad


Powrót do góry
radekrpisz
Moderator
Moderator
Miasto: Jansbork
Dołączył: 30 Wrz 2005
Posty: 6290
Pomógł: 470
Ocena postów: 18
radekrpisz
Moderator
Post#2 29 Mar 2009 20:49    

Re: TOSHIBA 15V300PG problem!


Oddać do serwisu i nie zaśmiecać forum.

Oceń post: + 0 -
Powrót do góry
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu     Strona Główna -> Forum elektroda.pl-> Kosz -> Kosz Archiwum -> TOSHIBA 15V300PG problem!
Strona 1 z 1




Administrator || Moderatorzy || Regulamin forum || Regulamin ogólny || Informacja o cookies || Kontakt

Page generation time: 0.041 seconds

elektroda.pl temat RSS