Forum elektroda.pl

Regulamin  | Punkty  | Dodaj...  | Ostatnie  | Szukaj | Rejestracja | Zaloguj



Brak wysokich tonów w wieży THOMSON A3300


  Strona Główna -> Forum elektroda.pl-> Audio Serwis -> Audio Początkujący ->Brak wysokich tonów w wieży THOMSON A3300 Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu 
AutorSchowaj lewą kolumnę Wiadomość
kunior
Poziom 5
Poziom 5


Dołączył: 16 Gru 2008
Posty: 11

kunior
Poziom 5
Post#1 Post autora tematu 30 Mar 2009 21:26   

Brak wysokich tonów w wieży THOMSON A3300


Witam
Posiadam wieże THOMSON A3300 i gdy podłączam głośniki nikotonowe jest dobrze, a gdy załączę wysokie tony głośniki piszczą. Po 10 sekundach pisk ustaje ale wysokich tonów nadal nie ma, a niskie są. Co może być tego przyczyną? Z góry dzięki za pomoc.

Czy wiadomość jest pomocna? + 0 -
Powrót do góry
Google


Google Adsense


Google


Powrót do góry
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu     Strona Główna -> Forum elektroda.pl-> Audio Serwis -> Audio Początkujący -> Brak wysokich tonów w wieży THOMSON A3300
Strona 1 z 1
Podobne tematy
thomson altima 300 pro niesłychać wysokich tonów (1)
Brak wysokich tonów w zestawie głośnikowym (5)
Technics SA-EH500 brak wysokich tonów (4)
Wymiana głosnika w cb i brak wysokich tonów (3)
Magnetofon Aria M2407S - brak wysokich tonów (10)
Deck Sony TC-K35 - brak wysokich tonów (6)
OTVC LG model RE29FB51RQ-brak wysokich tonów (3)
President PC 40 - (PAN PC 40) Filtr I p. cz. i brak wysokich tonów (5)
Logitech Z-10 - brak wysokich tonów, przydźwięk, na słuchawkach ok (1)
RADMOR 5412. Brak wysokich tonów na lewym kanale. (12)



Administrator || Moderatorzy || Regulamin forum || Regulamin ogólny || Informacja o cookies || Kontakt

Page generation time: 0.043 seconds

elektroda.pl temat RSS