| Author |
krzychuu1992 Poziom 2

|
03 Apr 2010 13:06 Re: Pomoc przy tworzeniu PCB - proszę przeczytać pierwszy po |
|
|
|
Witam. Mam problem ponieważ nie mam wystarczającej wprawy w projektowanie płytek a chciałbym zrobić przedwzmacniacz mikrofonowy. Podaje link do opisu tego preampa : http://sklep.elstat.pl/pdf/23978.pdf . Jeśli ktoś mógłby mi przesłać schemat do termotransferu lub jeśli ktoś by dla mnie zaprojektował taki schemat byłbym niezmiernie wdzięczny. Z góry dziękuję :D
|
|
| Back to top |
|
 |
Bonkot Poziom 23

|
03 Apr 2010 13:50 Re: Pomoc przy tworzeniu PCB - proszę przeczytać pierwszy po |
|
|
|
| krzychuu1992 wrote: |
| Witam. Mam problem ponieważ nie mam wystarczającej wprawy w projektowanie płytek a chciałbym zrobić przedwzmacniacz mikrofonowy. Podaje link do opisu tego preampa : http://sklep.elstat.pl/pdf/23978.pdf . Jeśli ktoś mógłby mi przesłać schemat do termotransferu lub jeśli ktoś by dla mnie zaprojektował taki schemat byłbym niezmiernie wdzięczny. Z góry dziękuję :D |
Witam
W poprzednim dziale było nie raz pisane, że nie projektujemy płytek do żadnych kitów i w tym dzale jest podobnie. Ten kit możesz sobie po prostu kupić.
Pozdrawiam.
|
|
| Back to top |
|
 |
krzychuu1992 Poziom 2

|
03 Apr 2010 14:34 Re: Pomoc przy tworzeniu PCB - proszę przeczytać pierwszy po |
|
|
|
No to przepraszam, ale nic nie było o tym wspomniane.
|
|
| Back to top |
|
 |
treborrrrr Poziom 17

|
03 Apr 2010 18:58 Re: Pomoc przy tworzeniu PCB - proszę przeczytać pierwszy po |
|
|
|
Przeogromnie dziękuję koledze marco47 za wszelkie sugestie, poprawki i wykonanie PCB mojego układu. Wesołych świąt Wielkiejnocy! Pozdrawiam.
|
|
| Back to top |
|
 |
meffcio Poziom 10

|
03 Apr 2010 23:41 Re: Pomoc przy tworzeniu PCB - proszę przeczytać pierwszy po |
|
|
|
Panowie, w myśl poprzedniego tematu moglibyście opisywać również, chociażby pobieżnie, czemu służą prezentowane przez Was układy, ok? ;)
[EDIT]
Jeszcze prośba ode mnie.
| Bonkot wrote: |
Witam
„Rapciu” zapomniałeś, że w tym zasilaczu będą płynęły prądy do 1,5A ( przy zastosowaniu odpowiedniego radiatora na LM317 ). W twoim rozwiązaniu mogłyby popłynąć co najwyżej, rzędu kilkudziesięciu mA. Moja sugestia do tego zasilacza wygląda tak:
Pozdrawiam. |
Link
Proszę kogoś o odbicie lustrzane wzoru PCB z tego pliku - do termotransferu.
|
|
| Back to top |
|
 |