Forum Index

Rules  | Points  | Add...  | Recent posts  | Search | Register | Log in



Złącze CI (common interface) - czy może zastąpić dekoder?


  Main Page -> Forum Index -> RTV Usable ->Złącze CI (common interface) - czy może zastąpić dekoder? Post new topic  Reply to topic 
Author
Hide the left column
Show left column Message
_cheetah_
Level 37
Location: Warszawa
Joined: 20 Jan 2011
Posts: 2747
Helped: 439
Post rating: 28
_cheetah_
Level 37
Post#61 21 Feb 2011 12:38    

Re: Złącze CI (common interface) - czy może zastąpić dekoder


TheArt wrote:
Wy mówicie o kablówkach a mi mówiono że współpracuje to z prepaidami telewizji cyfrowych typu CP, Cyfra i TNK, zastanawia mnie gdzie się wówczas podłącza antenę sat.

jak najbardziej współpracują, ale jeśli używa się takiego modułu do odbiornika SAT ze złączem CI lub do telewizora z wbudowanym odbiornikiem SAT oraz złączem CI. Takie telewizory to stosunkowa rzadkość na rynku, ale bywają.

Helpful post? + 0
Back to top

Google Adsense
Google


Back to top
leo194
Level 2
Location: rawicz
Joined: 03 Mar 2011
Posts: 2
leo194
Level 2
Post#62 03 Mar 2011 22:17    

Re: Złącze CI (common interface) - czy może zastąpić dekoder


witam

moje pytanie dotyczy nie działającego modułu ci do odbioru dvb-t. niedawno zakupiłem taki telewizorek http://allegro.pl/lcd-tv-medion-10-1-26cm-usb-mp3-jpg-dtv-t-i1450505584.html posiada on wejście na moduł ci zakupiłem taką http://allegro.pl/modul-ci-konwerter-z-mpeg-4-na-mpeg-2-dla-dvb-rwt-i1459471502.html ale po włożeniu nie działa. znajduje programy ale wyskakuje komunikat że sygnał nie jest zgodny z video. karta działa sprawdzałem na innej i to samo.

Helpful post? + 0
Back to top
irekr
Moderator
Location: wieś niedaleko wsi Warszawa
Joined: 27 Jul 2004
Posts: 7820
Helped: 981
Post rating: 179
irekr
Moderator
Post#63 04 Mar 2011 00:16    

Re: Złącze CI (common interface) - czy może zastąpić dekoder


Pierwsze kłamstwo w ofercie to:
"Posiada MPEG2 oraz MPEG4"...
Nie posiada, czyli cała reszta także jest mało prawdopodobna.
Sporo chcą na aledrogo jak za urządzenie które kosztuje około 30 Euro....
Z modułami to już tak jest, trzeba dobierać moduł do odbiornika.
To dość stary odbiornik...

Nie zostaje Ci nic innego jak potraktować ten telewizorek jako monitor i dołączyć zewnętrzny dekoder z MPEG4.

Helpful post? + 0
Back to top

Google Adsense
Google


Back to top
leo194
Level 2
Location: rawicz
Joined: 03 Mar 2011
Posts: 2
leo194
Level 2
Post#64 06 Mar 2011 20:50    

Re: Złącze CI (common interface) - czy może zastąpić dekoder


No właśnie tak jak napisałeś, ma mpeg2 a niby dzieki modułowi konwertuje sygnał na mpeg4. Właśnie zrobiłem tak jak mi napisałeś i zakupiłem zewnętrzny dekoder mpeg4
dzieki za odpowiedz

Helpful post? + 0
Back to top
mzdesenko
Level 2
Location: Koszalin
Joined: 26 Mar 2011
Posts: 2
mzdesenko
Level 2
Post#65 26 Mar 2011 16:33    

Re: Złącze CI (common interface) - czy może zastąpić dekoder?


Witam,

Mam pewien problem z modułem CI. Kablówka(TKK Koszalin) udostępniła mi kartę oraz moduł CI IRDETO.
Niestety, telewizor ma pewien problem z tym modułem. Po włączeniu kanałów cyfrowych kodowanych, najpierw trochę myśli, po czym wyskakuje błąd E06 PCI card failure.
Aby kanały zaczęły chodzić muszę kilkakrotnie włączyć/wyłączyć tv;czasami nawet to nie pomaga.
Kiedy już zaskoczy, to wszystko śmiga, ale często tylko do czasu - po kilku minutach napierw pojawia się komunikat checking card, znowu trochę działa, aż wkońcu znowu błąd E06.

Wgrałem najnowsze wersje oprogramowania (w kablówce mówili,że to może pomóc, ale niestety nie pomogło). Wcześniej miałem zmienione ustawienia serwisowe na odtwarzanie filmów USB.
Poprzedni dostawca sygnału (Echostar Poznań) - wyposażył mnie w kartę oraz moduł CONAX - wszystko działało bez najmniejszego problemu.

Ktoś może wie jak rozwiązać mój problem?

Helpful post? + 0
Back to top

Google Adsense
Google


Back to top
p3st
Level 24
Joined: 12 Jul 2010
Posts: 515
Helped: 63
Post rating: 5
p3st
Level 24
Post#66 26 Mar 2011 19:06    

Re: Złącze CI (common interface) - czy może zastąpić dekoder?


Rozwiązanie ryzykowne: jeśli karta i moduł nie są sparowane, spróbuj z innym (inny model, producent) modułem, który obsługuje Irdeto (lub wielosystemowy). Gwarancji, że pomoże, nie ma.

Helpful post? + 0
Back to top
waldek11
Level 9
Location: Koszalin
Joined: 23 Oct 2003
Posts: 33
waldek11
Level 9
Post#67 27 Mar 2011 10:20    

Re: Złącze CI (common interface) - czy może zastąpić dekoder?


Jak widzę zgłaszałeś ten problem w TKK, ale wymuś na nich wymianę modułu (wszystko może się uszkodzić) lub poproś znajomego o pożyczenie karty dostępowej w celu sprawdzenia u siebie modułu ( na 99% karty z modułami i dekoderami nie są sparowane )
Też się zastanawiam nad kupnem Irdeto moduł CI na wolnym rynku i przekładania do niego posiadanej karty z dekodera HD.

Helpful post? + 0
Back to top

Google Adsense
Google


Back to top
mzdesenko
Level 2
Location: Koszalin
Joined: 26 Mar 2011
Posts: 2
mzdesenko
Level 2
Post#68 28 Mar 2011 18:33    

Re: Złącze CI (common interface) - czy może zastąpić dekoder?


Byłem w TKK - u nich wszystko działa. Nawet dostałem kolejną radę - zmienić kraj w menu Kanał - niestety znowu nic. Opcja z wymianą modułu rzeczywiście dość ryzykowna (koszt takiego modułu to ok. 200zł), ale niewykluczone, że będzie to prawdopodobnie jedyne rozwiązanie. W kablówce mają tylko jeden typ takich modułów... Może ktoś jeszcze ma jakiś pomysł.

OT - w TKK dostałem też wyśmienitą radę - "można napisać do Samsunga, że jest problem z kodowaniem w IRDETO"... n/c

Helpful post? + 0
Back to top
cpcpcp
Level 8
Joined: 25 Apr 2011
Posts: 8
cpcpcp
Level 8
Post#69 25 Apr 2011 15:07    

Re: Złącze CI (common interface) - czy może zastąpić dekoder?


WItam,
A ja mam TV LG 47LW650S z Złączem CI+
Ma DVB-TCS ,divixy, 3D
Mam trzy pytania:
1 Czy moduł CAM cyfrowego polsatu obsługuje HD 3D i sterowanie konwerterem?
2 Czy są moduły cyfrowego polsatu które mogą obsługiwać dwie karty dostępowe
np 1 karta cp nagra wision i karta cyfry+ lub "N"
czy np.2 karta nagrawision i tylko i wyłącznie druga karta też nagravision
3. czy odbierając program z CI+ CAM można go wypuścić na hdmi lub inaczej do nagrywarki?
Dziękuje z góry za odpowiedzi?

Helpful post? + 0
Back to top

Google Adsense
Google


Back to top
mati.zsl
Level 1
Location: Oświęicm
Joined: 07 Jun 2011
Posts: 1
mati.zsl
Level 1
Post#70 07 Jun 2011 21:27    

Re: Złącze CI (common interface) - czy może zastąpić dekoder?


Takie pytanko. używam Samsunga P2470HD ze względu na to że już używam HDMI. Chciałbym kartę z modułem włożyć do CI. Kartę wraz z dekoderem mam z vectry. Istnieje taka możliwość? Jaki moduł proponujecie?

Helpful post? + 0
Back to top
forestx
Zasłużony dla elektroda
Location: Gdzieś na Podkarpaciu
Joined: 23 Nov 2005
Posts: 4467
Helped: 297
Post rating: 54
forestx
Zasłużony dla elektroda
Post#71 07 Jun 2011 21:41    

Re: Złącze CI (common interface) - czy może zastąpić dekoder?


Niestety, Vectra paruje karty z dekoderami - więc z modułem nie będzie działać.

Helpful post? + 0
Back to top
XPIH
Level 1
Joined: 20 Jun 2011
Posts: 1
XPIH
Level 1
Post#72 20 Jun 2011 12:48    

Re: Złącze CI (common interface) - czy może zastąpić dekoder?


Vectra paruje karty z dekoderem, ale zdarza się iż można dostać zestaw nowy, jeszcze nieużywany i wtedy karta nie jest jeszcze sparowana z dekoderem.
Więc istnieje możliwość zakupu modułu i sparowania karty z telewizorem.
Pytanie brzmi jaki kupić moduł aby wszystko działało.
Ja również posiadam tv samsunga 46c650 z DVB-C i vectrę cyfrową.
Może ktoś podrzuci parę modeli modułów które pasują do takiego zestawu.

Regulamin 3.1.13. W tym przypadku interpunkcja.
Poprawiłem, następnym razem -> kosz.
[forestx]


Helpful post? + 0
Back to top
forestx
Zasłużony dla elektroda
Location: Gdzieś na Podkarpaciu
Joined: 23 Nov 2005
Posts: 4467
Helped: 297
Post rating: 54
forestx
Zasłużony dla elektroda
Post#73 20 Jun 2011 13:07    

Re: Złącze CI (common interface) - czy może zastąpić dekoder?


http://www.hollex.pl/moduly-ci-cams/18-modul-conax-technicrypt-cx-cam
http://www.hollex.pl/moduly-ci-cams/1388-modul-conax-smit-cam
Sprawdzone na wielu modelach TV, u mnie na Samsungu b650.
Tylko powtarzam - ja nie paruje kart z dekoderem.

Helpful post? + 0
Back to top
kanpol
Level 8
Joined: 08 Dec 2008
Posts: 32
kanpol
Level 8
Post#74 24 Jul 2011 12:49    

Re: Złącze CI (common interface) - czy może zastąpić dekoder?


Posiadam TV Samsung LE46C650 , Dzwonił do mnie przedstawiciel telewizji kablowej Stream z ofertą przejścia z sygnału analogowego na cyfrowy hd. Proponował mi dekoder hd lub karte DVB-C.
Napiszcie mi czy do mojego telewizora będzie pasowała taka karta, bo jest w nim wejście common interface ale nie wiem czy to właśnie jest do takiej karty.
No i Pytanie dla użytkowników telewizji kablowej Stream czy te dekodery co teraz dają są dobre czy lepiej jednak wybrać tą kartę ( jeśli oczywiście pasowała by mi do TV )

Helpful post? + 0
Back to top
irekr
Moderator
Location: wieś niedaleko wsi Warszawa
Joined: 27 Jul 2004
Posts: 7820
Helped: 981
Post rating: 179
irekr
Moderator
Post#75 24 Jul 2011 13:55    

Re: Złącze CI (common interface) - czy może zastąpić dekoder?


Nie ma reguły czy dana karta będzie poprawnie pracowała w konkretnym egzemplarzu telewizora.
Tym bardziej gdzy moduł CI ma być elementem dostępowym dla przekazu HD.
Jedyna rada:
Niech technik z kablówki przyjdzie do Ciebie, najlepiej z kilkoma typami kart CI, sprawdzicie czy są takie na których działa odbiór cyfrowy, w tym także HD, jeżeli testy wypadną poprawnie to podpisujesz umowę.
Żadnego podpisywania czegokolwiek w ciemno. To stary patent kablówek do naciągania klientów.

Zewnętrzny dekoder cyfrowy to inna bajka, jeżeli ma wyjście HDMI a Twój odbiornik wejście HDMI to masz duże szanse ze ten układ będzie pracował poprawnie. Ale i tutaj także bym przetestował czy transmisja przebiega prawidłowo. Niektóre odbiorniki z wejściem HDMI maja problemy z współpraca z niektórymi dekoderami.
Testy, testy, testy.

Helpful post? + 0
Back to top
Witcher
Level 12
Location: Białystok
Joined: 20 Feb 2003
Posts: 102
Helped: 1
Witcher
Level 12
Post#76 16 Aug 2011 13:16    

Re: Złącze CI (common interface) - czy może zastąpić dekoder?


Witam

Mi również nie podoba się kwestia walających się kilkunastu pilotów.

Posiadam Panasonica TX-P50VT30E (Wbudowane tunery PAL -B/G/H, -I, -D/K: SECAM -B/G, -D/K, L/L', DVB-T, DVB-T (MPEG4-AVC [H.264]), / DVB-S/S2 (MPEG4-AVC [H.264]), DVB-C (MPEG4-AVC [H.264]). Posiadam telewizje kablową Vectra.

Czy istnieje realna szansa w 2011 roku na zdobycie działającego modułu CI dla tej telewizji?

Vectra coś przebąkuje że mają sparowane karty i dekodery.

Helpful post? + 0
Back to top
irekr
Moderator
Location: wieś niedaleko wsi Warszawa
Joined: 27 Jul 2004
Posts: 7820
Helped: 981
Post rating: 179
irekr
Moderator
Post#77 16 Aug 2011 13:21    

Re: Złącze CI (common interface) - czy może zastąpić dekoder?


Naziemną cyfrówkę odbierze bez problemu.
Natomiast z odbiorem cyfrowej kablówki musisz się kontaktować z operatorem kablowym. Niestety...
Vectra paruje karty z dekoderami by unikać podkradania sygnału kablowego...

Helpful post? + 0
Back to top
Witcher
Level 12
Location: Białystok
Joined: 20 Feb 2003
Posts: 102
Helped: 1
Witcher
Level 12
Post#78 16 Aug 2011 13:41    

Re: Złącze CI (common interface) - czy może zastąpić dekoder?


Co za dziadostwo.
I jak to ma być rozwojowe, bo przecież takie mają o sobie mniemanie.

irekr - dzięki za odpowiedź

Helpful post? + 0
Back to top
kanpol
Level 8
Joined: 08 Dec 2008
Posts: 32
kanpol
Level 8
Post#79 16 Aug 2011 14:28    

Re: Złącze CI (common interface) - czy może zastąpić dekoder?


Zamówiłem ta karte DVB-C i działa na moim tv bez problemu. Odbiór jest superoski.

Helpful post? + 0
Back to top
Czarny_1975
Level 7
Location: Łódź
Joined: 21 Sep 2009
Posts: 8
Czarny_1975
Level 7
Post#80 06 Sep 2011 23:37    

Re: Złącze CI (common interface) - czy może zastąpić dekoder?


Witam, dołączę się do dyskusji z zapytaniem odnośnie TK Toya. Mam tv Samsung PS51D550 i chciałbym odbierać kanały cyfrowe tej telewizji nie korzystając z zewnętrznego dekodera. Nie interesuje mnie VOD, kanał zwrotny itp - po prostu chcę mieć tylko obraz doskonałej jakości.
No i tu pojawiają się schody:
1. Jaki moduł CI kupić, żeby na pewno współpracował z telewizorem
2. Pisał ktoś że toya paruje kartę z dekoderem. Ale ktoś inny pisał, że przy zestawach nie używanych jest szansa sparować kartę np z modułem CI. Jak to się robi? Czy ktoś już przerabiał podobne rozwiązanie w tej kablówce?

A może z innej beczki - jaka jest szansa na zaskarżenie rozwiązania jak by nie było ograniczającego wolność klientów?

Helpful post? + 0
Back to top
KaKier
Level 1
Location: Warszawa
Joined: 16 Nov 2011
Posts: 1
KaKier
Level 1
Post#81 16 Nov 2011 16:07    

Re: Złącze CI (common interface) - czy może zastąpić dekoder?


"A może z innej beczki - jaka jest szansa na zaskarżenie rozwiązania jak by nie było ograniczającego wolność klientów?"

Przede wszystkim sprawdź zapisy umowy i regulaminu - może już na tym etapie okaże się że "sam" wyeliminowałeś taką możliwość składając swój podpis...

Dodano po 15 [minuty]:

To ja także dołączę się do tematu i wznowię wątek samego sprzętu na przykładzie mojego „przypadku”.

Sygnał TV dostarcza mi SUPERMEDIA – z tego co udało mi się już dowiedzieć to:
1) Szyfrowanie sygnału – Conax
2) Karty nie są parowane z dekoderem ;)
3) Operator wykonywał testy pominięcia dekodera z wykorzystaniem modułu firmy SMIT (ponoć nie zdecydowano się na rozwiązanie/sprzedaż w ramach ofert ze względu na zbyt małe zainteresowanie)

W temacie sprzętu - posiadam Samsunga UE40D6500 z interfejsem/gniazdem CI i mam wielką Chęć wyeliminować osobny dekoder i dodatkowego pilota właśnie na zasadzie skorzystania z modułu CI w telewizorze. Doświadczenie w temacie mam niewielkie ale po lekturze postów z forum gdzieś coś mi tam świta na łączach ;) i wiem, że muszę nabyć moduł CAM tylko pytanie jaki?

Poszukiwania wskazują na:
1) SMIT Conax CAM (http://dmtrade.pl/index.php?p399,smit-conax-cam)
2) TechniSAT TechniCrypt Conax CX (http://dmtrade.pl/index.php?p320,technicrypt-conax-cx)
3) SmartTV Conax - Official Cam (http://dmtrade.pl/index.php?p862,smarttv-conax-official-cam)
Jednak nadal nie wiem na który moduł się zdecydować.

SMIT ponoć najstabilniejszy/najmniej problematyczny, TechniCrypt poza Conaxem dekoduje także BetaCrypt i CryptoWorks a na temat ostatniego nie udało mi się znaleźć oinii.
Macie jakieś doświadczenia w odbiorze telewizji od SuperMedii przez CI/CAM w TV (jakieś ograniczenia)?
Które z wymienionych urządzeń wybrać?

Helpful post? + 0
Back to top
daniel_al
Level 1
Location: Gent
Joined: 02 Jan 2012
Posts: 1
daniel_al
Level 1
Post#82 02 Jan 2012 22:47    

Re: Złącze CI (common interface) - czy może zastąpić dekoder?


Witam.

Tylko nie krzyczcie. Powtórzę pytanie.

Samsung UE46D7000 LSXXH

Z tego co rozumiem, żeby korzystać z gniazda CI w moim tv muszę najpierw zakupić odpowiedni moduł i zaopatrzyć się w kartę od mojego operatora. Ale czy będzie to działało z kartą Cyfry +? Męczą mnie te kable i dodatkowe piloty.

Jaki moduł polecacie do tego tv i operatora? Czy potrzebuję czegoś specjalnego?

Daniel.

Helpful post? + 0
Back to top

Google Adsense
Google


Back to top
forestx
Zasłużony dla elektroda
Location: Gdzieś na Podkarpaciu
Joined: 23 Nov 2005
Posts: 4467
Helped: 297
Post rating: 54
forestx
Zasłużony dla elektroda
Post#83 03 Jan 2012 09:55    

Re: Złącze CI (common interface) - czy może zastąpić dekoder?


Wg specyfikacji: http://www.samsung.com/pl/consumer/tv-audio-video/televisions/led/UE46D7000LSXXH-spec ten telewizor ma wbudowany dekoder DVB-S.
Cyfra + nie paruje kart z dekoderem.
Powinno działać.
Moduł: http://www.hollex.pl/moduly-ci-cams/266-modul-astoncrypt-2-26-seca-ci

Helpful post? + 0
Back to top
PsychOpl
Level 7
Joined: 28 Jan 2010
Posts: 22
Post rating: 1
PsychOpl
Level 7
Post#84 15 Jan 2012 03:29    

Re: Złącze CI (common interface) - czy może zastąpić dekoder?


Witam.
Posiadam TV Samsung UE40D6500 http://www.samsung.com/pl/consumer/tv-audio-video/televisions/led/UE40D6500VSXXH-spec i chce podłączyć pod niego platformę cyfrowa. Interesuje mnie jedynie Polsat Cyfrowy, a w ostateczności Cyfra+ i czy w ogolę jest możliwe podłączenie za pomaca złącza CI czy jedynie dekoder?

Kolejne pytanie to czy taki moduł dostaje się wraz z podpisaniem umowy czy trzeba szukać samemu?

Helpful post? + +1
Back to top
andyk`
Level 9
Joined: 04 Feb 2009
Posts: 22
andyk`
Level 9
Post#85 13 Feb 2012 13:45    

Re: Złącze CI (common interface) - czy może zastąpić dekoder?


Również podłączam sie do pytania: czy bedzie dział interfejs ze splitterem przewodowym i kartami klienckimi green.
Czy moduł CI posiada złącze mini-usb, aby np można było korzystać z time-shiftingu?

Helpful post? + 0
Back to top
uk452
Level 1
Location: warszawa
Joined: 30 Dec 2009
Posts: 1
uk452
Level 1
Post#86 27 May 2012 23:13    

Re: Złącze CI (common interface) - czy może zastąpić dekoder?


mój przykład:
- kablówka cyfrowa od SUPERMEDIA
- tv TOSHIBA 42SL833
- moduł ci Technisat CONAX.
wkładam i początkowo nie działa. winny okazał się tv, w którym w opcjach trzeba zmienić kraj na NIEMCY .... i wtedy po prostu ruszyło.

aha, karty wczesniej uzywalem ok tydzien na dekoderze, potem dopiero przelozylem ja do telewizora, wiec na pewno nie jest parowana z urzadzeniem.

powodzenia

Helpful post? + 0
Back to top
Psi Ner
Level 2
Location: Gdynia
Joined: 23 Dec 2009
Posts: 4
Psi Ner
Level 2
Post#87 17 Jun 2012 14:18    

Re: Złącze CI (common interface) - czy może zastąpić dekoder?


W nawiązaniu do pierwszego pytania, czy CI może zastąpić dekoder, kupiłem kartę od RWT z procesorem NP4+ i w moim TV Philips 32PFL7862D/10 nie działa.

Ale znalazłem w domu kartę TV Avermedia ze złączem PCMCIA.
Czy taką kartę mógłbym wpiąć do gniazda Common Interface ?

Helpful post? + 0
Back to top
matis057
Level 33
Location: Wronki
Joined: 03 Aug 2009
Posts: 1896
Helped: 227
Post rating: 16
matis057
Level 33
Post#88 17 Jun 2012 14:23    

Re: Złącze CI (common interface) - czy może zastąpić dekoder?


Quote:

Ale znalazłem w domu kartę TV Avermedia ze złączem PCMCIA.
Czy taką kartę mógłbym wpiąć do gniazda Common Interface ?

Nie.

Helpful post? + 0
Back to top
Psi Ner
Level 2
Location: Gdynia
Joined: 23 Dec 2009
Posts: 4
Psi Ner
Level 2
Post#89 19 Jun 2012 07:07    

Re: Złącze CI (common interface) - czy może zastąpić dekoder?


Odszczekuję to co napisałem w poprzednim poście - aby nie psuć dobrego imienia firmy RWT. Ich karta działa w tym modelu - tyle , że nie pozwala oglądać formatu HD.
Podaję przepis , ponieważ w innych wątkach spotkałem się również z negatywną opinią co do synergii modeli 32PFL7862D/10.
Kiedy:
- uaktualniłem oprogramowanie - pobrane ze strony producenta,
- skanowałem poprzez - UAKTUALNIJ , rzeczywiście nic się nie działo.

Po konsultacji w producentem telewizora zrobiłem.

Z menu TV ustawić kraj na Francję lub Niemcy , pozostawiając system Europa Wschodnia i uruchomić pełne automatyczne skanowanie.Działa pięknie.

Helpful post? + 0
Back to top
danny9705
Level 1
Joined: 18 Dec 2012
Posts: 1
danny9705
Level 1
Post#90 18 Dec 2012 12:22    

Re: Złącze CI (common interface) - czy może zastąpić dekoder?


co bardziej się opłaca : kupic moduł common interface czy kupic modem dvb-t mpeg-4? ( Oczywiście jeśli ktoś ma tylko wbudowany Mpeg-2)
Chodzi mi oto czy jeśli kupię moduł CI to będę mógł używac tego samego pilota i czy będę mógł odbierac dobrej jakości obraz

Helpful post? + 0
Back to top
Post new topic  Reply to topic     Main Page -> Forum Index -> RTV Usable -> Złącze CI (common interface) - czy może zastąpić dekoder? Previous  1234  Next
Page 3 of 4

Similar topics to złącze CI (common interface) - czy może zastąpić dekoder?

Common Interface do daewoo DLT-46U1FH (3)
Samsung LE40B530P7W - pytanie o common Interface! (9)
Programy kodowane w DVB-T przez Common Interface (4)
Samsung UE40D6750 - Common Interface - moduł CAM a EPG (2)
Sony KDL-40BX420 common interface i telewizja Toya (13)
Panasonic DVD-S35E-S - Moduł CAM - Common Interface. Gdzie kupić do DVB-T? (1)
Dekoder STB w TV kablowej. Jaki model? Czy da się zastąpić? (5)
Czy telewizor może zastąpić monitor komputerowy ? (15)
Jaki dekoder DVB MPEG4? Z polskim menu, prosta obsługa, złącze SCART. (12)
Dekoder KORR HD 128 - Rozdzielenie sygnału poprzez dekoder czy rozgałęźnik?? (9)


Switch to mobile version Switch to version for desktops

Administrator || Moderators || Forum Rules || General Rules || Cookies information || Editors || Contact for companies || Contact

Page generation time: 0.571 seconds