| Author |
tompotter Poziom 16

|
21 May 2009 20:18 C32WD2TN hitachi potrzebny wsad polskie menu |
|
|
|
Mam wyżej wymieniony tv, chce wgrać polskie menu do tego tv. Tv włącza sie do stanu czuwania potem jak sie uruchomi to gra 30 min i sie wyłącza do stanu czuwania a po ponownym włączeniu gra 2 minuty i przechodzi na czuwanie wymieniłem elektrolity w przetwornicy na nowe teraz załącza sie na 30sekund i przechodzi na czuwanie, czasem jak sie załączy gra minutę i znów to samo, co może być tego stanu rzeczy proszę o pomoc
|
|
| Back to top |
|
 |
lisek Poziom 26

Joined: 19 Feb 2003 Posts: 9093 Location: Wrocław/* dziś: N.Wales (UK)
|
|
| Back to top |
|
 |
Google

|
#
21 May 2009 21:44 |
|
|
|
|
|
| Back to top |
|
 |
tompotter Poziom 16

|
21 May 2009 23:13 Re: C32WD2TN hitachi potrzebny wsad polskie menu |
|
|
|
Po wgraniu nowego bina tv sie załaczył i gra ale brak foni-jest szum a czy można z polskim menu wsad dostać? nie bardzo moge sciagnąć schemat tego tv. Jak ktos może to na poczte wysłać z poważaniem prosze o porady dlaczego sie wyłącza na czuwanie, jak bede miał schemat to go przestudiuje co jest nie tak, oraz czy napiecia w normie zgodnie ze schematem, ciekawy jestem czy dostane bina ze polskim menu oraz polską fonią lub jak wejsc w tryb servisowy pozdrawiam
|
|
| Back to top |
|
 |
Google

|
#
21 May 2009 23:13 |
|
|
|
|
|
| Back to top |
|
 |
mirex Poziom 26

|
|
| Back to top |
|
 |
tompotter Poziom 16

|
22 May 2009 07:51 Re: C32WD2TN hitachi potrzebny wsad polskie menu |
|
|
|
Co do polskiego menu to nie koniecznie ale widziałem taki tv z polskim menu i pomyślałem żeby mu wgrac, co do wcześniejszego wsadu, po wgraniu go tv gra ale na foni jest szum (jak by była przestawiona na inną fonie) czy ten tv ma tryb servisowy jesli tak jak w to wejść
--------------
po zmienionym oprogramowaniu tv gra nawet godzinę potem znowu sie wyłączy, podejrzewam trafopowielacz lub kineskop pobiera wiecej prądu juz zgłupiałem co moze byc nie tak. czy jest mozliwosc wejscia w tryb servisowy oraz znalezienie polskiego menu, z powazaniem tomasz p prosze o sugestie
Przypominam koledze, że na tym forum obowiązują zasady poprawnej pisowni właściwe dla języka polskiego.
Zdanie zaczyna się wielką literą. Znaki diakrytyczne /ogonki/ są integralną częścią naszego języka!
[@mirex]
|
|
| Back to top |
|
 |
Google

|
#
22 May 2009 07:51 |
|
|
|
|
|
| Back to top |
|
 |
tompotter Poziom 16

|
06 Jun 2009 10:52 Re: C32WD2TN hitachi potrzebny wsad polskie menu |
|
|
|
TV cały czas mi sie wyłącza na czuwanie, potrzebny wsad z polskim menu i polska fonia, po wgraniu wsadu z Rosyjskiej strony nie mam polskiej fonii oraz polskiego menu, w zasilaczu są wymienione elektrolity po pierwotnej stronie i wtórnej oraz na płytce kineskopu juz nie wiem co może być tego przyczyna, podejrzewam wsad potem trafopowielacz albo kineskop sam juz nie wiem juz zgłupiałem proszę o porady
|
|
| Back to top |
|
 |
Mirek Z. Poziom 26

|
07 Jun 2009 03:37 Re: C32WD2TN hitachi potrzebny wsad polskie menu |
|
|
|
Tytuł nie odpowiada usterce, niestaranna pisownia, co post to pisanie o poszukiwaniu wsadu z menu zamiast postępów w usuwaniu usterki. Sama się nie naprawi.
Temat usuwam.
|
|
| Back to top |
|
 |