FAQ | Points | Add... | Recent posts | Search | Register | Log in

TomTom Go 730 - problem z softem

Post new topic  Reply to topic      Main Page -> Forum Index -> Mobile and Navigation Equipment -> TomTom Go 730 - problem z softem
Author
Poziom 8
Poziom 8

Post#1 Post from the author of the topic 23 May 2009 20:59   

TomTom Go 730 - problem z softem

Witam wszystkich. Mam jak mi się wydaje sporawy problem z moją nawigacja TomTom Go 730. Mianowicie chodzi i to że w dniu dzisiejszym chcąc udać się na wycieczkę swoim samochodem musiałem skorzystać z nawigacji. Odpaliłem ją wprowadziłem adres i zgasiłem na chwilkę. Po kilkunastu minutach zabrałem nawigacje i poszedłem z nią do samochodu,odpaliłem i ku mojemu zdziwieniu ukazał się dziwny ekran który widziałem po raz pierwszy a mianowicie obrazek pokazujący wysuwającą się kartę z nawigacji przekreśloną czerwonym krzyżem. Z tego co wyczytałem coś się stało z oprogramowaniem w nim zainstalowanym a mianowicie zostało ono usunięte albo coś się stało z dyskiem twardym w nawigacji bo gdy podłączam nawigacje do komputera, komputer ja tak jakby widział ale nie mogę nic z tym dyskiem zrobić,mam tu na myśli formatowanie itp. Czy myślicie że dysk uległ awarii czy jest może jakaś rada na to wszystko. Ogólnie nie martwię się tą nawigacja aż tak bardzo bo jest jeszcze na gwarancji więc jak coś to ją oddam do serwisu.Za wszelakie podpowiedzi z góry dziękuje.
Back to top

Google

Google Adsense

Post# Post from the author of the topic 23 May 2009 20:59   

Back to top

Post new topic  Reply to topic      Main Page -> Forum Index -> Mobile and Navigation Equipment -> TomTom Go 730 - problem z softem
Page 1 of 1
Similar topics
Tomtom GO 730 Europe 31 odblokwanie (2)
TomTom GO 730, wybieranie głosowe. (2)
tomtom go 730 znikajacy ekran (4)
uszkodzony wyswietlacz tomtom GO 730 (1)
tomtom go 730 tt system 8.302 (2)
Problem z wyswietlaczem za dnia? TomTom Go 730 (2)
TomTom 730 problem z uruchomieniem (6)
Tomtom GO 730 - wgrywanie map. jak? (1)
tomtom 730 - na ekranie karta z krzyżykiem (7)
tomtom 730 bateria słabo trzyma (3)

Page generation time: 0.072 seconds

FAQ || Administrator || Moderators || Widgets and banners || Contact
elektroda.pl topic RSS feed