Forum elektroda.pl

Regulamin  | Punkty  | Dodaj...  | Ostatnie  | Szukaj  | Rejestracja  | Zaloguj

Ta strona używa cookie. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce.
Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.

Jak to zrobić - kabel euro


Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu      Strona Główna -> Forum elektroda.pl -> Komputery Serwis -> Komputery Hardware -> Jak to zrobić - kabel euro
Autor
Wiadomość
stachu_15
Poziom 11
Poziom 11


Dołączył: 19 Maj 2004
Posty: 70
Miasto: Wrocław/Rawicz

Post#1 Post autora tematu 19 Maj 2004 22:24   

Jak to zrobić - kabel euro


Mam kartę Radeona 9600 z TVout. Kupiłem kabel EURO>mini jack+SVHS. nie jestem najlepszy w elektronice i nie znam wszystakich nazw czytałem o łączeniu PINów na wtyczce euro. Problem tkwi w tym, że jak podłącze mój kabej do koputera i telewizora to obraz na TV jest czerwony :/ i "lata" po ekranie. powiedzcie mi jak mam to zrobić, jakby co to mam schemat EURO i wiem które piny są od czego powiedzcie mi jak mam to zlutować. może to nie wina kabla a karty lub ustawień pomóżcie mi !!!
Powrót do góry
   
Google


Google Adsense


Post# 19 Maj 2004 22:24   





Powrót do góry
   
phill
Poziom 13
Poziom 13


Dołączył: 19 Lut 2002
Posty: 135
Miasto: Zielona Góra

Post#2 20 Maj 2004 08:51   

Re: Jak to zrobić


Zajżyj na te strony :) :

http://www.boras.prv.pl/tvout/
http://www.twojekabelki.friko.pl/
Powrót do góry
   
Google


Google Adsense


Post# 20 Maj 2004 08:51   





Powrót do góry
   
stachu_15
Poziom 11
Poziom 11


Dołączył: 19 Maj 2004
Posty: 70
Miasto: Wrocław/Rawicz

Post#3 Post autora tematu 21 Maj 2004 15:19   

Dzięki


Wielkie dzięki ... może coś teraz zdziałam... 8)
Powrót do góry
   
Google


Google Adsense


Post# 21 Maj 2004 15:19   





Powrót do góry
   
gienas
Poziom 10
Poziom 10


Dołączył: 16 Gru 2003
Posty: 49

Post#4 21 Maj 2004 20:32   

Re: Jak to zrobić - kabel euro


6
A jeszcze sprawdż czy Twój tvizor obsługuje SVHS. Tu może leżeć przyczyna !
Powrót do góry
   
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu      Strona Główna -> Forum elektroda.pl -> Komputery Serwis -> Komputery Hardware -> Jak to zrobić - kabel euro
Strona 1 z 1



Administrator || Moderatorzy || Regulamin forum || Regulamin ogólny || Informacja o cookies || Reklama || Kontakt

Page generation time: 0.05 seconds

elektroda.pl temat RSS