Forum elektroda.pl

Regulamin  | Punkty  | Dodaj...  | Ostatnie  | Szukaj  | Rejestracja  | Zaloguj

Ta strona używa cookie. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce.
Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.

Audacity - jak łączyć utwory mp3, aby powstał jeden wielki utwór lub mix?


Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu      Strona Główna -> Forum elektroda.pl -> Komputery Serwis -> Komputery Software -> Audacity - jak łączyć utwory mp3, aby powstał jeden wielki utwór lub mix?
Autor
Wiadomość
darn234
Poziom 1
Poziom 1


Dołączył: 24 Cze 2009
Posty: 1

Post#1 Post autora tematu 24 Cze 2009 17:34   

Pomoc w sprawie Audacity


Potrzebowałbym pomocy.
Mam Audacity, ale nie wiem jak łączyc utwory mp3 aby powstał jeden wielki utwór lub mix

Popraw tytuł wątku na regulaminowy - reg. p. 11
mat_ed

Powrót do góry
   
Google


Google Adsense


Post# 24 Cze 2009 17:34   





Powrót do góry
   
Pi0trek121
Poziom 19
Poziom 19


Dołączył: 31 Mar 2008
Posty: 707
Miasto: Kamień Pomorski

Post#2 24 Cze 2009 18:14   

Re: Pomoc w sprawie Audacity


Przeciagasz pliki do okna programu (na oś) i juz :) pozniej zapisujesz plik, jesli nie mozesz to ściągnij plik lame i otwoerasz przez audacity i gotowe, mozesz zapisywac w rozszezeniu wav i mp3
Powrót do góry
   
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu      Strona Główna -> Forum elektroda.pl -> Komputery Serwis -> Komputery Software -> Audacity - jak łączyć utwory mp3, aby powstał jeden wielki utwór lub mix?
Strona 1 z 1
Podobne tematy
Jak nagrać utwory muzyczne na płyte CD na komputerze aby puścić na wieży? (5)
audacity nie widzi stereo mix (4)
Audacity - Wielki szum po włączeniu nagrywania (14)
Jak zapisać projekt w rozszerzeniu mp3 w Audacity 1.3.7 ?? (3)
Jak ustawić kamerkę IP aby łączyć się z nią przez Internet? (29)
Pliki .mpx. Jak zamienić utwory mp3 na mpx? (2)
AudaCity zgrywanie kaset do mp3 (2)
jak skonfigurować ruter aby jeden komputer był po za wanem ? (3)
Tylko jeden komputer może łączyć się z AP. (4)
Jak połączyć 2 routery aby jeden z nich wzmacniał sygnał wifi (5)


Administrator || Moderatorzy || Regulamin forum || Regulamin ogólny || Informacja o cookies || Reklama || Kontakt

Page generation time: 0.06 seconds

elektroda.pl temat RSS