Forum Index

Rules  | Points  | Add...  | Recent posts  | Search | Register | Log in



"Nie udało się nawiązać bezpiecznego połączenia".


  Main Page -> Forum Index -> Computer Service -> Computer Software ->"Nie udało się nawiązać bezpiecznego połączenia". Post new topic  This topic is locked 
Author
Hide the left column
Show left column Message
Xylometazolin!
Admin grupy Instrukcje
Location: Górny Śląsk
Joined: 18 Oct 2006
Posts: 7500
Helped: 264
Post rating: 214
Xylometazolin!
Admin grupy Instrukcje
Post#1 26 Jun 2009 00:24  Topic author   

"Nie udało się nawiązać bezpiecznego połączenia".


Witam!

Od pewnego czasu mam problemy z logowaniem się na niektórych stronach (zauważyłem allegro i orange).

Podczas próby logowania wyskakuje taki oto komunikat:

• Mozila

"Nie udało się nawiązać bezpiecznego połączenia".

"Nie udało się nawiązać bezpiecznego połączenia".

• IE

"Nie udało się nawiązać bezpiecznego połączenia".

• Opera

"Nie udało się nawiązać bezpiecznego połączenia".

Wie ktoś o co chodzi?

Helpful post? + 0
Back to top

Google Adsense
Google


Back to top
cinek2107
Level 18
Location: Nysa
Joined: 02 Jul 2007
Posts: 385
Helped: 24
Post rating: 6
cinek2107
Level 18
Post#2 26 Jun 2009 00:30    

Re: "Nie udało się nawiązać bezpiecznego połączenia&quo


Też tak miałem ale czym to jest spowodowane. Ale po prostu możesz dodać wyjątek i będzie działać :)

Helpful post? + +3
Back to top

Google Adsense
Google


Back to top
Kolobos
Spec od komputerów
Location: Warszawa
Joined: 13 Jun 2003
Posts: 48662
Helped: 9088
Post rating: 807
Kolobos
Spec od komputerów
Post#3 26 Jun 2009 00:46Helpful post    

Re: "Nie udało się nawiązać bezpiecznego połączenia&quo


Ustaw poprawna date.

Helpful post? + +1
Back to top

Google Adsense
Google


Back to top
Xylometazolin!
Admin grupy Instrukcje
Location: Górny Śląsk
Joined: 18 Oct 2006
Posts: 7500
Helped: 264
Post rating: 214
Xylometazolin!
Admin grupy Instrukcje
Post#4 26 Jun 2009 00:50  Topic author   

Re: "Nie udało się nawiązać bezpiecznego połączenia&


Kolobos wrote:
Ustaw poprawna date.


Dziękuję :)
Pech chciał, że bateryjka podtrzymująca CMOS padła i 'nie trzyma' godziny, a niestety dzisiaj jej nie mieli w sklepiku :)

Pozdrawiam.

Helpful post? + 0
Back to top
Post new topic  This topic is locked     Main Page -> Forum Index -> Computer Service -> Computer Software -> "Nie udało się nawiązać bezpiecznego połączenia".
Page 1 of 1

Similar topics to "Nie udało się nawiązać bezpiecznego połączenia".

Komunikat: nie udało się nawiązać bezpiecznego połączenia (1)
Nie udało się nawiązać połączenia - problem firefox i ie (3)
PC stacjonarny - Nagrywanie płyt-"nie udało się nagrać" (4)
iplus-"nie udało połaczyć sie z internetem" (1)
Uszkodzony DI-514. Nie można nawiązać połączenia. Czy da się naprawić? (6)
Livebox 2.0 - Przy nawiązywaniu połączenia dioda "@" świeci się na cze (9)
Skype w nazwie użytkownika nie da się użyć "ł" i "ó" (6)
Programy "Origin" i "Uplay" się nie włączają :( (2)
windows 7 x32 - kółeczko nie kręci się przy "zapraszamy!" i "zamk (6)
ADATA CH11 2.5" "512GB" - Komputer "nie widzi" dysku i (7)


Switch to mobile version Switch to version for desktops

Administrator || Moderators || Forum Rules || General Rules || Cookies information || Editors || Contact for companies || Contact

Page generation time: 0.086 seconds