Forum elektroda.pl

Regulamin  | Punkty  | Dodaj...  | Ostatnie  | Szukaj | Rejestracja | Zaloguj



"Nie udało się nawiązać bezpiecznego połączenia".


  Strona Główna -> Forum elektroda.pl-> Komputery Serwis -> Komputery Software ->"Nie udało się nawiązać bezpiecznego połączenia". Napisz nowy temat  Temat zablokowany. 
AutorSchowaj lewą kolumnę Wiadomość
Xylometazolin!
Admin grupy Instrukcje
Admin grupy Instrukcje
Miasto: Górny Śląsk
Dołączył: 18 Paź 2006
Posty: 7481
Pomógł: 262
Ocena postów: 127
Xylometazolin!
Admin grupy Instrukcje
Post#1 26 Cze 2009 00:24  Autor tematu   

"Nie udało się nawiązać bezpiecznego połączenia".


Witam!

Od pewnego czasu mam problemy z logowaniem się na niektórych stronach (zauważyłem allegro i orange).

Podczas próby logowania wyskakuje taki oto komunikat:

• Mozila

"Nie udało się nawiązać bezpiecznego połączenia".

"Nie udało się nawiązać bezpiecznego połączenia".

• IE

"Nie udało się nawiązać bezpiecznego połączenia".

• Opera

"Nie udało się nawiązać bezpiecznego połączenia".

Wie ktoś o co chodzi?

Oceń post: + 0 -
Powrót do góry
Google

Google Adsense
Google


Powrót do góry
cinek2107
Poziom 17
Poziom 17
Miasto: Nysa
Dołączył: 02 Lip 2007
Posty: 383
Pomógł: 24
Ocena postów: 1
cinek2107
Poziom 17
Post#2 26 Cze 2009 00:30    

Re: "Nie udało się nawiązać bezpiecznego połączenia&quo


Też tak miałem ale czym to jest spowodowane. Ale po prostu możesz dodać wyjątek i będzie działać Smile

Oceń post: + +1 -
Powrót do góry
Google

Google Adsense
Google


Powrót do góry
Kolobos
Spec od komputerów
Spec od komputerów
Miasto: Warszawa
Dołączył: 13 Cze 2003
Posty: 44267
Pomógł: 7952
Ocena postów: 510
Kolobos
Spec od komputerów
Post#3 26 Cze 2009 00:46Pomocny post    

Re: "Nie udało się nawiązać bezpiecznego połączenia&quo


Ustaw poprawna date.

Oceń post: + +1 -
Powrót do góry
Google

Google Adsense
Google


Powrót do góry
Xylometazolin!
Admin grupy Instrukcje
Admin grupy Instrukcje
Miasto: Górny Śląsk
Dołączył: 18 Paź 2006
Posty: 7481
Pomógł: 262
Ocena postów: 127
Xylometazolin!
Admin grupy Instrukcje
Post#4 26 Cze 2009 00:50  Autor tematu   

Re: "Nie udało się nawiązać bezpiecznego połączenia&


Kolobos napisał:
Ustaw poprawna date.


Dziękuję Smile
Pech chciał, że bateryjka podtrzymująca CMOS padła i 'nie trzyma' godziny, a niestety dzisiaj jej nie mieli w sklepiku Smile

Pozdrawiam.

Oceń post: + 0 -
Powrót do góry
Napisz nowy temat  Temat zablokowany.     Strona Główna -> Forum elektroda.pl-> Komputery Serwis -> Komputery Software -> "Nie udało się nawiązać bezpiecznego połączenia".
Strona 1 z 1
Podobne tematy
Komunikat: nie udało się nawiązać bezpiecznego połączenia (1)
Nie udało się nawiązać połączenia - problem firefox i ie (3)
PC stacjonarny - Nagrywanie płyt-"nie udało się nagrać" (4)
iplus-"nie udało połaczyć sie z internetem" (1)
Uszkodzony DI-514. Nie można nawiązać połączenia. Czy da się naprawić? (6)
Livebox 2.0 - Przy nawiązywaniu połączenia dioda "@" świeci się na cze (9)
Skype w nazwie użytkownika nie da się użyć "ł" i "ó" (6)
Programy "Origin" i "Uplay" się nie włączają :( (2)
windows 7 x32 - kółeczko nie kręci się przy "zapraszamy!" i "zamk (6)
ADATA CH11 2.5" "512GB" - Komputer "nie widzi" dysku i (7)



Administrator || Moderatorzy || Regulamin forum || Regulamin ogólny || Informacja o cookies || Kontakt

Page generation time: 0.047 seconds

elektroda.pl temat RSS