Forum elektroda.pl

Regulamin  | Punkty  | Dodaj...  | Ostatnie  | Szukaj  | Rejestracja  | Zaloguj

Ta strona używa cookie. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce.
Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.

"Nie udało się nawiązać bezpiecznego połączenia".


Napisz nowy temat  Temat zablokowany      Strona Główna -> Forum elektroda.pl -> Komputery Serwis -> Komputery Software -> "Nie udało się nawiązać bezpiecznego połączenia".
Autor
Wiadomość
Xylometazolin!
Admin grupy Instrukcje
Admin grupy Instrukcje


Dołączył: 18 Paź 2006
Posty: 7505
Miasto: Górny Śląsk

Post#1 Post autora tematu 26 Cze 2009 00:24   

"Nie udało się nawiązać bezpiecznego połączenia".


Witam!

Od pewnego czasu mam problemy z logowaniem się na niektórych stronach (zauważyłem allegro i orange).

Podczas próby logowania wyskakuje taki oto komunikat:

• Mozila

"Nie udało się nawiązać bezpiecznego połączenia".

"Nie udało się nawiązać bezpiecznego połączenia".

• IE

"Nie udało się nawiązać bezpiecznego połączenia".

• Opera

"Nie udało się nawiązać bezpiecznego połączenia".

Wie ktoś o co chodzi?
Powrót do góry
   
Google


Google Adsense


Post# 26 Cze 2009 00:24   





Powrót do góry
   
cinek2107
Poziom 17
Poziom 17


Dołączył: 02 Lip 2007
Posty: 383
Miasto: Nysa

Post#2 26 Cze 2009 00:30   

Re: "Nie udało się nawiązać bezpiecznego połączenia&quo


Też tak miałem ale czym to jest spowodowane. Ale po prostu możesz dodać wyjątek i będzie działać :)
Powrót do góry
   
Google


Google Adsense


Post# 26 Cze 2009 00:30   





Powrót do góry
   
Kolobos
Spec od komputerów
Spec od komputerów


Dołączył: 13 Cze 2003
Posty: 41599
Miasto: Warszawa

Post#3 26 Cze 2009 00:46pomocny post - solucja   

Re: "Nie udało się nawiązać bezpiecznego połączenia&quo


Ustaw poprawna date.
Powrót do góry
   
Google


Google Adsense


Post# 26 Cze 2009 00:46pomocny post - solucja   





Powrót do góry
   
Xylometazolin!
Admin grupy Instrukcje
Admin grupy Instrukcje


Dołączył: 18 Paź 2006
Posty: 7505
Miasto: Górny Śląsk

Post#4 Post autora tematu 26 Cze 2009 00:50   

Re: "Nie udało się nawiązać bezpiecznego połączenia&


Kolobos napisał:
Ustaw poprawna date.


Dziękuję :)
Pech chciał, że bateryjka podtrzymująca CMOS padła i 'nie trzyma' godziny, a niestety dzisiaj jej nie mieli w sklepiku :)

Pozdrawiam.
Powrót do góry
   
Napisz nowy temat  Temat zablokowany      Strona Główna -> Forum elektroda.pl -> Komputery Serwis -> Komputery Software -> "Nie udało się nawiązać bezpiecznego połączenia".
Strona 1 z 1
Podobne tematy
Komunikat: nie udało się nawiązać bezpiecznego połączenia (1)
Nie udało się nawiązać połączenia - problem firefox i ie (3)
PC stacjonarny - Nagrywanie płyt-"nie udało się nagrać" (4)
iplus-"nie udało połaczyć sie z internetem" (1)
Uszkodzony DI-514. Nie można nawiązać połączenia. Czy da się naprawić? (6)
Livebox 2.0 - Przy nawiązywaniu połączenia dioda "@" świeci się na cze (9)
Skype w nazwie użytkownika nie da się użyć "ł" i "ó" (6)
Programy "Origin" i "Uplay" się nie włączają :( (2)
windows 7 x32 - kółeczko nie kręci się przy "zapraszamy!" i "zamk (6)
ADATA CH11 2.5" "512GB" - Komputer "nie widzi" dysku i (7)


Administrator || Moderatorzy || Regulamin forum || Regulamin ogólny || Informacja o cookies || Kontakt

Page generation time: 0.107 seconds

elektroda.pl temat RSS