Zainteresowany Poziom 5

|
15 Jul 2009 11:43 Sprzedam używane mikronarzędzia PROXXON idealne do PCB |
|
|
|
Jak napisałem w tytule sprzedaję zestaw używanych mikronarzędzi proxxon'a.
Składa się on z:
- wiertarko-frezarki FBS 240/E z akcesoriami PRN 28 472
- stojaka wiertniczego MB 140/S PRN 28 606
- stołu koordynacyjnego KT 70 z zaciskami PRN 27 100
- stołowej piły tarczowej KS 230 PRN 27 006
- tarczy Super-Cut o średnicy 58mm PRN 28 014 (aktualnie w pilarce)
Łączna wartość powyższych narzędzi według cen z Allegro to około 1400zł, sklepowa zapewne jeszcze wyższa. Cena jaka interesuje mnie za całość to 899zł. Stół, stojak oraz wiertarko-frezarka zostały zakupione w maju 2008 więc objęte są jeszcze gwarancją przez 10 miesięcy. Piła oraz dodatkowa tarcza zostały zakupione w październiku 2008 więc objęte są jeszcze gwarancją przez 16 miesięcy. Wszystkie narzędzia sprzedaję w oryginalnych pudełkach oraz z instrukcjami (niestety nie w języku polskim, ale są one bardzo zrozumiałe i przejrzyste). Instrukcja do stojaka znajduje się na pudełku, dodatkowej po prostu nie było.
Teraz krótko o ich historii:
Narzędzia wykorzystywałem do wykonywania prototypowych obwodów drukowanych. Zrealizowałem na nich dosłownie 10 projektów pojedynczych płytek. Większe ilości wykonywane były poprzez firmy, które się tym zajmują. Wiertarka na statywie wraz ze stołem gwarantuje niesamowitą precyzję. Posiada uchwyt wiertarski, który łapie wiertła od 0,5mm do 3,2mm. Pilarka z zamontowaną tarczą Super-Cut docina laminat jak burza. Stan narzędzi oceniam na bdb. Wszystkie są w 100% sprawne. Jedynym mankamentem jest milimetrowy odprysk na blacie pilarki (widoczny na zdjęciach), który powstał w wyniku upadku śrubokręta na pilarkę (jak to w warsztacie) Nie przeszkadza to jednak w normalnym użytkowaniu stołu i nie wpływa w żaden sposób na jej dokładność ani awaryjność. Narzędzia mają bardzo mały przebieg. Sprzedaję je ponieważ w warsztacie miejsca coraz mniej dlatego też zakupiłem mini frezarkę MF 70 więc mam wszystko w jednym.
Wysyłka tylko kurierem DHL:
-przy płatności przelewem jej koszt wynosi 40zł
-w przypadku zapłaty przy odbiorze koszty przesyłki wynoszą 50zł
W załączniku 18 zdjęć.
Pozdrawiam
Jeszcze jedno takie wyłudzenie pkt i upomnienie!
Załącznik za 15 pkt/ rar/ jpg/ skasowałem
|
|