Forum elektroda.pl

Regulamin  | Punkty  | Dodaj...  | Ostatnie  | Szukaj | Rejestracja | Zaloguj



polskie menu do motorola v8


  Strona Główna -> Forum elektroda.pl-> Kosz -> Kosz Archiwum ->polskie menu do motorola v8 Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu 
AutorSchowaj lewą kolumnę Wiadomość
m_w
Poziom 2
Poziom 2


Dołączył: 25 Lip 2009
Posty: 2

m_w
Poziom 2
Post#1 Post autora tematu 25 Lip 2009 11:43   

polskie menu do motorola v8


czy może mi ktoś pomóc wgrać polskie menu do motorola v8?

Czy wiadomość jest pomocna? + 0 -
Powrót do góry
Ad


Ad


Ad


Powrót do góry
Stokłosy
Spec od GSM
Spec od GSM


Dołączył: 28 Mar 2006
Posty: 3785
Miasto: polska/europa

Stokłosy
Spec od GSM
Post#2 25 Lip 2009 11:47   

Re: polskie menu do motorola v8


wystarczy ze pojdziesz do serwisu - pomoc bedzie natychmiastowa

Czy wiadomość jest pomocna? + 0 -
Powrót do góry
Ad


Ad


Ad


Powrót do góry
m_w
Poziom 2
Poziom 2


Dołączył: 25 Lip 2009
Posty: 2

m_w
Poziom 2
Post#3 Post autora tematu 25 Lip 2009 11:50   

Re: polskie menu do motorola v8


no pewnie tak, ale myslałem że da się zrobic samemu

Czy wiadomość jest pomocna? + 0 -
Powrót do góry
Ad


Ad


Ad


Powrót do góry
Stokłosy
Spec od GSM
Spec od GSM


Dołączył: 28 Mar 2006
Posty: 3785
Miasto: polska/europa

Stokłosy
Spec od GSM
Post#4 25 Lip 2009 11:58   

Re: polskie menu do motorola v8


uzyj ''szukaj'' na forum, jednak jezeli robisz to pierwszy raz, pamietaj ze naprawa niewlaczajacego sie telefonu jest duzo drozsza od samego wgrania polskiego jezyka, wszystkie zagadnienia powinny byc juz omawiane, bez sensu powielac temat po raz ''enty''

Czy wiadomość jest pomocna? + 0 -
Powrót do góry
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu     Strona Główna -> Forum elektroda.pl-> Kosz -> Kosz Archiwum -> polskie menu do motorola v8
Strona 1 z 1




Administrator || Moderatorzy || Regulamin forum || Regulamin ogólny || Informacja o cookies || Kontakt

Page generation time: 0.042 seconds

elektroda.pl temat RSS