Forum elektroda.pl

Regulamin  | Punkty  | Dodaj...  | Ostatnie  | Szukaj | Rejestracja | Zaloguj



polskie menu do motorola v8


  Strona Główna -> Forum elektroda.pl -> Kosz -> Kosz Archiwum ->polskie menu do motorola v8 Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu 
Autor
Schowaj lewą kolumnę
Pokaż lewą kolumnę Wiadomość
m_w
Poziom 2
Dołączył: 25 Lip 2009
Posty: 2
m_w
Poziom 2
Post#1 25 Lip 2009 11:43  Autor tematu   

polskie menu do motorola v8


czy może mi ktoś pomóc wgrać polskie menu do motorola v8?

Pomocny post? + 0
Powrót do góry

Ad
Ad


Powrót do góry
Stokłosy
Spec od GSM
Miasto: polska/europa
Dołączył: 28 Mar 2006
Posty: 3785
Pomógł: 270
Ocena postów: 29
Stokłosy
Spec od GSM
Post#2 25 Lip 2009 11:47    

Re: polskie menu do motorola v8


wystarczy ze pojdziesz do serwisu - pomoc bedzie natychmiastowa

Pomocny post? + 0
Powrót do góry

Ad
Ad


Powrót do góry
m_w
Poziom 2
Dołączył: 25 Lip 2009
Posty: 2
m_w
Poziom 2
Post#3 25 Lip 2009 11:50  Autor tematu   

Re: polskie menu do motorola v8


no pewnie tak, ale myslałem że da się zrobic samemu

Pomocny post? + 0
Powrót do góry

Ad
Ad


Powrót do góry
Stokłosy
Spec od GSM
Miasto: polska/europa
Dołączył: 28 Mar 2006
Posty: 3785
Pomógł: 270
Ocena postów: 29
Stokłosy
Spec od GSM
Post#4 25 Lip 2009 11:58    

Re: polskie menu do motorola v8


uzyj ''szukaj'' na forum, jednak jezeli robisz to pierwszy raz, pamietaj ze naprawa niewlaczajacego sie telefonu jest duzo drozsza od samego wgrania polskiego jezyka, wszystkie zagadnienia powinny byc juz omawiane, bez sensu powielac temat po raz ''enty''

Pomocny post? + 0
Powrót do góry
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu     Strona Główna -> Forum elektroda.pl -> Kosz -> Kosz Archiwum -> polskie menu do motorola v8
Strona 1 z 1



Przełącz wygląd na komórki Przełącz wygląd na komputery desktop

Administrator || Moderatorzy || Regulamin forum || Regulamin ogólny || Informacja o cookies || Redaktorzy || Reklama || Kontakt

Page generation time: 0.128 seconds

elektroda.pl temat RSS