Forum elektroda.pl

Regulamin  | Punkty  | Dodaj...  | Ostatnie  | Szukaj  | Rejestracja  | Zaloguj

Ta strona używa cookie. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce.
Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.

polskie menu do motorola v8


Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu      Strona Główna -> Forum elektroda.pl -> Kosz -> Kosz Archiwum -> polskie menu do motorola v8
Autor
Wiadomość
m_w
Poziom 2
Poziom 2


Dołączył: 25 Lip 2009
Posty: 2

Post#1 Post autora tematu 25 Lip 2009 11:43   

polskie menu do motorola v8


czy może mi ktoś pomóc wgrać polskie menu do motorola v8?
Powrót do góry
   
Ad


Ad


Post# 25 Lip 2009 11:43   



Powrót do góry
   
Stokłosy
Spec od GSM
Spec od GSM


Dołączył: 28 Mar 2006
Posty: 3779
Miasto: polska/europa

Post#2 25 Lip 2009 11:47   

Re: polskie menu do motorola v8


wystarczy ze pojdziesz do serwisu - pomoc bedzie natychmiastowa
Powrót do góry
   
m_w
Poziom 2
Poziom 2


Dołączył: 25 Lip 2009
Posty: 2

Post#3 Post autora tematu 25 Lip 2009 11:50   

Re: polskie menu do motorola v8


no pewnie tak, ale myslałem że da się zrobic samemu
Powrót do góry
   
Stokłosy
Spec od GSM
Spec od GSM


Dołączył: 28 Mar 2006
Posty: 3779
Miasto: polska/europa

Post#4 25 Lip 2009 11:58   

Re: polskie menu do motorola v8


uzyj ''szukaj'' na forum, jednak jezeli robisz to pierwszy raz, pamietaj ze naprawa niewlaczajacego sie telefonu jest duzo drozsza od samego wgrania polskiego jezyka, wszystkie zagadnienia powinny byc juz omawiane, bez sensu powielac temat po raz ''enty''
Powrót do góry
   
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu      Strona Główna -> Forum elektroda.pl -> Kosz -> Kosz Archiwum -> polskie menu do motorola v8
Strona 1 z 1



Administrator || Moderatorzy || Regulamin forum || Regulamin ogólny || Informacja o cookies || Kontakt

Page generation time: 0.145 seconds

elektroda.pl temat RSS