Forum Index

Rules  | Points  | Add...  | Recent posts  | Search  | Register  | Log in

This site uses cookies. Learn more about cookies and changing the settings in your browser.

Acer Aspire 3610 - jakie są napięcia na wyjściu baterii?


Post new topic  This topic is locked      Main Page -> Forum Index -> Computer Service -> Computer Laptops Hardware -> Acer Aspire 3610 - jakie są napięcia na wyjściu baterii?
Author
Message
dymek34
Poziom 11
Poziom 11


Joined: 24 Oct 2005
Posts: 60
Location: Gdynia

Post#1 Post from the author of the topic 05 Aug 2009 22:19   

Acer Aspire 3610 - jakie są napięcia na wyjściu baterii?


Z gory przepraszam ze nie pisze z polskimi literami, gdyz mam angielski system. Mam problem z laptopem acer 3610 po wlaczeniu spalil sie zasilacz a laptop nie chce sie uruchomic na nowym zasilaczu, zapewne spalilo sie cos na plycie glownej, dlatego tez chcialbym sie podlaczyc poprzez gniazdo baterii (nie posiadam do niego baterii) tylko nie wiem czy jest to w ogole mozliwe. Jesli ktos wie to chcialbym prosic o opis wyjsc napiec z baterii do tego laptopa.

Helpful message? + -

Back to top
   
Google


Google Adsense


Post# 05 Aug 2009 22:19   





Back to top
   
satgal
Poziom 24
Poziom 24


Joined: 20 Jul 2004
Posts: 5238
Location: Warszawa

Post#2 05 Aug 2009 22:42   

Re: Acer 3610, jakie sa napiecia na wyjsciu batreii.


Typowo 1 i ostatni bolec to zasilanie z baterii. Ustalić który jest na masie to minus a tamten plus. Problem pewnie będzie ze sztywnym zasilaczem na to napięcie co daje akumulator bo ten 19V to daje za wysokie napięcie do wykorzystania w tym miejscu.

Helpful message? + -

Back to top
   
Post new topic  This topic is locked      Main Page -> Forum Index -> Computer Service -> Computer Laptops Hardware -> Acer Aspire 3610 - jakie są napięcia na wyjściu baterii?
Page 1 of 1
Similar topics
Acer Aspire One - zasilanie baterii jakie napięcia? (2)
Aspire 3610 - Acer Aspire 3610 System sie nie wlacza poprawnie (4)
Acer Aspire 1640 - brak napięcia na wyjściu inwertera (3)
Acer aspire 9300 jakie ogniwa w baterii? (6)
Sterowniki WI FI do acer aspire 3610 (3)
Acer Aspire 3610 - element U3 (2)
Procesor do Acer Aspire 3610 (3)
Problem z touchpadem w acer aspire 3610 (13)
Acer Aspire 3610 brak obrazu. (4)
Dell c610 vs Acer Aspire 3610 (2)


Administrator || Moderators || Forum Rules || General Rules || Cookies information || Contact

Page generation time: 0.042 seconds

elektroda.pl topic RSS feed