Forum elektroda.pl

Regulamin  | Punkty  | Dodaj...  | Ostatnie  | Szukaj  | Rejestracja  | Zaloguj

Ta strona używa cookie. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce.
Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.

Acer Aspire 3610 - jakie są napięcia na wyjściu baterii?


Napisz nowy temat  Temat zablokowany      Strona Główna -> Forum elektroda.pl -> Komputery Serwis -> Komputery Laptopy Hardware -> Acer Aspire 3610 - jakie są napięcia na wyjściu baterii?
Autor
Wiadomość
dymek34
Poziom 11
Poziom 11


Dołączył: 24 Paź 2005
Posty: 60
Miasto: Gdynia

Post#1 Post autora tematu 05 Sie 2009 22:19   

Acer Aspire 3610 - jakie są napięcia na wyjściu baterii?


Z gory przepraszam ze nie pisze z polskimi literami, gdyz mam angielski system. Mam problem z laptopem acer 3610 po wlaczeniu spalil sie zasilacz a laptop nie chce sie uruchomic na nowym zasilaczu, zapewne spalilo sie cos na plycie glownej, dlatego tez chcialbym sie podlaczyc poprzez gniazdo baterii (nie posiadam do niego baterii) tylko nie wiem czy jest to w ogole mozliwe. Jesli ktos wie to chcialbym prosic o opis wyjsc napiec z baterii do tego laptopa.
Powrót do góry
   
Google


Google Adsense


Post# 05 Sie 2009 22:19   





Powrót do góry
   
satgal
Poziom 24
Poziom 24


Dołączył: 20 Lip 2004
Posty: 5243
Miasto: Warszawa

Post#2 05 Sie 2009 22:42   

Re: Acer 3610, jakie sa napiecia na wyjsciu batreii.


Typowo 1 i ostatni bolec to zasilanie z baterii. Ustalić który jest na masie to minus a tamten plus. Problem pewnie będzie ze sztywnym zasilaczem na to napięcie co daje akumulator bo ten 19V to daje za wysokie napięcie do wykorzystania w tym miejscu.
Powrót do góry
   
Napisz nowy temat  Temat zablokowany      Strona Główna -> Forum elektroda.pl -> Komputery Serwis -> Komputery Laptopy Hardware -> Acer Aspire 3610 - jakie są napięcia na wyjściu baterii?
Strona 1 z 1
Podobne tematy
Acer Aspire One - zasilanie baterii jakie napięcia? (2)
Aspire 3610 - Acer Aspire 3610 System sie nie wlacza poprawnie (4)
Acer Aspire 1640 - brak napięcia na wyjściu inwertera (3)
Acer aspire 9300 jakie ogniwa w baterii? (6)
Sterowniki WI FI do acer aspire 3610 (3)
Acer Aspire 3610 - element U3 (2)
Procesor do Acer Aspire 3610 (3)
Problem z touchpadem w acer aspire 3610 (13)
Acer Aspire 3610 brak obrazu. (4)
Dell c610 vs Acer Aspire 3610 (2)


Administrator || Moderatorzy || Regulamin forum || Regulamin ogólny || Informacja o cookies || Kontakt

Page generation time: 0.054 seconds

elektroda.pl temat RSS